دمبل و شیت استحکام کششی

لیلا تیموری

عضو جدید
:(سلام من می خوام قالب دمبل برای تست استحکام کششی پلیمرها و شیت برای تست آیزود مطابق استانداردهای ASTM بسازم ولی ابعادش رو نمی دونم چتوریه ؟ تو استاندارد ابعاد زیادی اومده ، اصلاً نمی دونم آخرین ورژن استاندارد رو از کجا بگیرم عجله دارم مرسی

t.p

عضو جدید
سلام
تست IZOD/CHARRY:
نمونه میتونه به صورت گرانول به میزان 3 کیلوگرم هم باشه
تست مانایی کششی برای لاستیکها:
200*200*2

GNMS

عضو جدید
:(سلام من می خوام قالب دمبل برای تست استحکام کششی پلیمرها و شیت برای تست آیزود مطابق استانداردهای ASTM بسازم ولی ابعادش رو نمی دونم چتوریه ؟ تو استاندارد ابعاد زیادی اومده ، اصلاً نمی دونم آخرین ورژن استاندارد رو از کجا بگیرم عجله دارم مرسی

خانم تیموری با سلام
استانداردهای کشش و ضربه رو آپلود میکنم. عموماً برای کشش از دمبل شماره 1 استفاده میشه.

GNMS

پی نوشت: یک تالار بنام "سوالات، درخواستها و غیره مهندسی پلیمر در اینجا مطرح میشود" در اول این فورم هست که اگه سوالات رو اونجا مطرح کنی خیلی سریعتر میتونی جواب بگیری.

پیوست ها

• D 256 - 04 _RDI1NG__.pdf
    243.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

GNMS

عضو جدید

خانم تیموری با سلام
استانداردهای کشش و ضربه رو آپلود میکنم. عموماً برای کشش از دمبل شماره 1 استفاده میشه.

GNMS

پی نوشت: یک تالار بنام "سوالات، درخواستها و غیره مهندسی پلیمر در اینجا مطرح میشود" در اول این فورم هست که اگه سوالات رو اونجا مطرح کنی خیلی سریعتر میتونی جواب بگیری

پیوست ها

• D 6110 - 04 _RDYXMTA_.pdf
    165 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • D 638 - 03 _RDYZOA__.pdf
    188.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0