سلام من می خوام قالب دمبل برای تست استحکام کششی پلیمرها و شیت برای تست آیزود مطابق استانداردهای ASTM بسازم ولی ابعادش رو نمی دونم چتوریه ؟ تو استاندارد ابعاد زیادی اومده ، اصلاً نمی دونم آخرین ورژن استاندارد رو از کجا بگیرم عجله دارم مرسی
سلام من می خوام قالب دمبل برای تست استحکام کششی پلیمرها و شیت برای تست آیزود مطابق استانداردهای ASTM بسازم ولی ابعادش رو نمی دونم چتوریه ؟ تو استاندارد ابعاد زیادی اومده ، اصلاً نمی دونم آخرین ورژن استاندارد رو از کجا بگیرم عجله دارم مرسی
خانم تیموری با سلام
استانداردهای کشش و ضربه رو آپلود میکنم. عموماً برای کشش از دمبل شماره 1 استفاده میشه.
GNMS
پی نوشت: یک تالار بنام "سوالات، درخواستها و غیره مهندسی پلیمر در اینجا مطرح میشود" در اول این فورم هست که اگه سوالات رو اونجا مطرح کنی خیلی سریعتر میتونی جواب بگیری.
خانم تیموری با سلام
استانداردهای کشش و ضربه رو آپلود میکنم. عموماً برای کشش از دمبل شماره 1 استفاده میشه.
GNMS
پی نوشت: یک تالار بنام "سوالات، درخواستها و غیره مهندسی پلیمر در اینجا مطرح میشود" در اول این فورم هست که اگه سوالات رو اونجا مطرح کنی خیلی سریعتر میتونی جواب بگیری