نمی دونم شما هم یا این پدیده مواجح شدین که ناگهان یکی از دوستای خوبتون ترکتون می کنه ؟ حالا چه تو فضای مجازی یا در قالب یک فروم یا تو زندگی روزمرتون ! البته دومیش مطعنا به خاطر کوتاهی شما در انجام کاری هست که دوستت ازت انتظار داشته به خاطرش بکنی و یا به خاطر دلخوریش از شما بوده...
اما تو فضای مجازی شاید کاری نکرده باشی که باعث رنجشش کسی باشی , اما اتفاقه دیگه مثل یه کودک نوپا همش می افته . بذارین مثال بزنم , خداحافظی MONROSE , تقریبا 5 ماه پیش پیش اومد
به نظر می رسید از همه چیز باشگاه بیزار شده بود ,اما .... 1 ماه نشد که برگشت
خیلی از این خداحافظی های نافرجام اتفاق افتاد ولی خوشبختانه یک برگشنی در کار بود
حالا یکی از بچه های باشگاه داره می ره , pmehdq (خدا کنه اسمشو درست نوشته باشم), من زیاد نمی شناسمش ولی بعضی وقتا پستاشو خوندم , خیلی پسر خوبی هست و معلومه آدم شادی هست (تو عکسای آواتارش همیشه یه لبخند رو لبش بود)
نمی دونم چرا؟؟؟؟ ولی دوست دارم از تصمیمش منصرف بشه .
من خودم چند باری بی خبر گذاشتم رفتم , و بعضا چند ماهی طول کشید ولی هیچ وقت علنا خداحافظی نمی کنم , چون نمی خوام دوستامو برنجونم
اما تو فضای مجازی شاید کاری نکرده باشی که باعث رنجشش کسی باشی , اما اتفاقه دیگه مثل یه کودک نوپا همش می افته . بذارین مثال بزنم , خداحافظی MONROSE , تقریبا 5 ماه پیش پیش اومد
به نظر می رسید از همه چیز باشگاه بیزار شده بود ,اما .... 1 ماه نشد که برگشت

خیلی از این خداحافظی های نافرجام اتفاق افتاد ولی خوشبختانه یک برگشنی در کار بود
حالا یکی از بچه های باشگاه داره می ره , pmehdq (خدا کنه اسمشو درست نوشته باشم), من زیاد نمی شناسمش ولی بعضی وقتا پستاشو خوندم , خیلی پسر خوبی هست و معلومه آدم شادی هست (تو عکسای آواتارش همیشه یه لبخند رو لبش بود)
نمی دونم چرا؟؟؟؟ ولی دوست دارم از تصمیمش منصرف بشه .
من خودم چند باری بی خبر گذاشتم رفتم , و بعضا چند ماهی طول کشید ولی هیچ وقت علنا خداحافظی نمی کنم , چون نمی خوام دوستامو برنجونم