دلم گرفته....دلم تنگه

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا حس میکنم هستی کنارم​
چرا این رفتنو باور ندارم​
چرا گم میکنم روز و شبامو​
چرا حس میکنم داری هوامو​
دارم نفس نفس نبودنت رو کم میارم​
میخوای بری برو تو رو به این ترانه میسپارم​
ولی نرو نرو بمون
نرو که جز تو چاره ای به جز خودت ندارم​
نرو بمون خیال نکن بدون تو دووم میارم

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

دلــــــــــــــــــــــم برات تنگـــــ شده خــدا

این روزا خیلی حضور پر رنگ [SUP]خدا[/SUP] رو شدیدا در زندگیم و لحظه لحظه هام حس میکنم .
این پررنگی همیشه هست گاهی من حواسم نیست !
جوری شدم که فقط و فقط به [SUP]او[/SUP] بیش از پیش پناه آوردم و هر درخواستی دارم مستقیم از [SUP]او[/SUP] میخوام . اینقدر باورم قوی شده که بدون نگرانی از اینکه ( شاید نشه ) کاری که بخوام رو انجام میدم . اولش با باور قوی میگم [SUP]توکل به خدا[/SUP] و بعد از ذهنم عبور میکنه که [SUP]خدا[/SUP] خودش به طور یقین صلاح و خوب من رو میخواد . حتی دیگه ترس از بیکار شدن هم ندارم ! وقتی بهش فکر میکنم جسارتم در کارام بیشتر از قبل میشه ...
من تغییر کردم .... باورم قوی تر شده .... و این یعنی من چند قدمی نزدیکتر [SUB]شدم[/SUB] به [SUP]خـدا [/SUP].

تو زندگی همه مون اتفاق افتاده كه چيزی از خدا بخوایم و برای بدست آوردنش خیلی خوشحال شدیم و اون لحظه اگه خدا کنارت بود دوست داشتی بغلش کنی و حسابی فشارش بدی تا بفهمونی بهش که قدرشو میدونی و چقدر لطف داشته بهت ....

همون موقع یه جمله بخاطر تشکر کردن بهش میگی.... [SUP]اون جمله که گفتی چی بوده ؟[/SUP]

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نـتــرس از هجـــــ ـــ ـوم حـضــــــ ــــ ــورم ..

[SIZE=-0][SIZE=-0]چــــیزی جــــ ـــ ـز[SIZE=-0] تـــنــهایی با من نیـــستـــــ ـــ ـ ..[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0]هر روز تكراریست

صبح هم ماجرای ساده ایست
[SIZE=-0]
گنجشکها بی خودی شلوغش می کنند
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

عمر من قد نمیدهد

به سفرت بگو كوتاه بیاید

رد پاهایم را پاک می کنم

به کسی نگویید

من روزی در این دنیا بودم.

خدایا

می شود استعـــــفا دهم؟!

کم آورده ام ...!

آن[SIZE=-0] شب ...
[/SIZE]

که[SIZE=-0] مـــاه عاشـــقــانه هـــایمـان را [SIZE=-0]...[/SIZE][/SIZE]

[SIZE=-0]تماشا [SIZE=-0]می کرد ...[/SIZE][/SIZE]

آن شب که شب پره ها ..

[SIZE=-0]عاشــقـــانه تر [SIZE=-0]..[/SIZE][/SIZE]

[SIZE=-0]نــــور [SIZE=-0]را می جســـتند ...[/SIZE][SIZE=-0]![/SIZE][/SIZE]

و [SIZE=-0]اتاقم [SIZE=-0][SIZE=-0]..[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

سرشار از [SIZE=-0]عطر بوسه و ترانه بود...[SIZE=-0] ![/SIZE][/SIZE]

دانستم..
[SIZE=-0]
[/SIZE]

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تـــــو پـــژواک تمــــام عـــاشــقـانه های تاریخی...!

من کویر خسته ام تویی نم نم بارون

دلم برات تنگ شده کجائی ای مهربون . .

این روزها

آب وهوای دلم آنقدر بارانی ست

که رخت های دلتنگیم را

فرصتی برای

خشک شدن نیست

همیشــــ ـــ ـه از آمدن ِ نــ بر سر کلماتــــــ ـــ ـ مـی ترسیــدَم !

نـ داشتن ِ تو ...نـ بودن ِ تو ...

نـ ماندن ِ تو ...

.

.

.

کــاش اینبــار حداقل دل ِ واژه برایــــ ـــ ـم می سوختـــــ ـــ ـ

و خبــری مـی داد از

نـ رفتن ِ تـــو ..

کاش میدانستی

لحظه هایم

بی تو تنهاست....

امید وصــل تـــو نگذاشت تا دهـــم جان را

وگـــر نه روز فراق تـــو مردن آســـان بود

[SIZE=-0]

خاطراتــــــ ـــ ـ کودکیـم را ورق می زنــــ ـــ ـم

[SIZE=-0][SIZE=-0]و یک به یک ، عکسها را با نگاهــــ ــ ـم می نوشم[/SIZE][/SIZE]

[SIZE=-0]عکسهـای دوران کودکیــــــ ــــ ـم طعـــــم خوبـی دارنــد ....

[/SIZE]
[/SIZE]

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0]" بند بند وجودمــــ ـــ ـ ..

[SIZE=-0][SIZE=-0]بـه بند بند وجود تــو بستــه استـــــ ــــ ـ[/SIZE][/SIZE]

[SIZE=-0][SIZE=-0]با این همه بنــد[/SIZE][/SIZE]

[SIZE=-0]چه قـــــ ـــ ـدر از هم دوریـــــــ ــــ ـم" ..

[/SIZE]

[/SIZE]
[/SIZE]هوایت که به سرم می زند

دیگر در هیچ هوایی،

نمی توانم نفس بکشم!

عجب نفس گیر است

هوایِ بی توئی!

میدانی تنهایی کجایش درد دارد !!؟

انکارش ...

من تو را نمی سرایم !..
[/SIZE]تو ...
خودت در [SIZE=-0]واژه ها می نشینی[SIZE=-0] ..![/SIZE][/SIZE]

خودت [SIZE=-0]قلم را وسوسه می کنی[SIZE=-0] !!
[/SIZE][/SIZE]

و شعر را بیدار می کنی !!

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[SIZE=-0]انگـــار[/SIZE]

[SIZE=-0]آخرین سهــــــ [SIZE=-0]ــــ [SIZE=-0]ــم ما از هم[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[SIZE=-0]همین [SIZE=-0]سکوتـــــــــ[SIZE=-0] ـــــــ ــــ اجباری سـتــــــ[SIZE=-0] ـــ[/SIZE] [SIZE=-0]ـ [/SIZE]..[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

در[SIZE=-0] بدرقــــــه چشمان تو نمیتوان غربت را فراموش كرد و[/SIZE]

كوچــــــه سرارسر میشود از وداعی عاشقانــــه...

صبا68

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو که نیستی تا ببینی گریه های هر شب من
بی حضور عاشق تو چ عجیبه گریه کردن
تو که نیستی تا ببینی دل اسمون شکسته
جاده تا صبح قیامت منو این پاهای خسته
با عبور هر ستاره روح سبز تورو دیدم
زیر قطره های بارون صدای پاتو شنیدم

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]چی میشد اگه یه بارم منو میگرفت تو آغوش [/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]کاشکی عاشقم می موند و نمی کرد منو فراموش[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif] چی میشد اگه غرورش نمی گفت ازم جدا شه [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif] ای خدای عشق و احساس میمیرم اگه نباشه[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]آخه من دلم گرفته جز اون هیچکس و ندارم[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]ای خدا کاش قسمتم شه دست توی دستاش بذارم ... ![/FONT]

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
صفایی بود دیشب با خیالت ؛خلوت من را​
ولی من باز پنهانی تو را هم آرزو کردم​

گفت بعد از خدا به چه می اندیشی؟!
گفتم:به سکوتی که بعد از رفتن او؛بین ما مهمان ناخوانده شد!!!

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از زندگی از این همه تکرار خسته ام [/FONT][FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif] [/FONT][FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از های و هوی کوچه و بازار خسته ام[/FONT][FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif] [/FONT][FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]دلگیرم از ستاره و آزرده ام ز ماه [/FONT][FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif] [/FONT][FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]امشب دگر ز هر که و هر کار خسته ام [/FONT][FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif] [/FONT][FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]دل خسته سوی خانه ، تن خسته می کشم [/FONT][FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif] [/FONT][FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آوخ ... کزین حصار دل آزار خسته ام[/FONT][FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif] [/FONT][FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]بیزارم از خموشی تقویم روی میز [/FONT][FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif] [/FONT][FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]وز دنگ دنگ ساعت دیوار خسته ام[/FONT][FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif] [/FONT][FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از او که گفت یار تو هستم ولی نبود [/FONT][FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif] [/FONT][FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]تنها و دل گرفته و بیزار و بی امید [/FONT][FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif] [/FONT][FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از حال من مپرس که بسیار خسته ام... [/FONT][FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[/FONT]
[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[/FONT]
[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[/FONT]
[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]دل خوشم با غزلی تازه همینم کافی ست[/FONT]
[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif] [/FONT]
[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]تو مرا باز رساندی به یقینم کافی ست[/FONT]
[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]قانعم،بیشتر از این چه بخواهم از تو[/FONT]
[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]گاه گاهی که کنارت بنشینم کافی ست[/FONT]
[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]گله ای نیست من و فاصله ها همزادیم[/FONT]
[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]گاهی از دور تو را خوب ببینم کافی ست[/FONT]
[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آسمانی! تو در آن گستره خورشیدی کن[/FONT]
[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]من همین قدر که گرم است زمینم کافی ست[/FONT]
[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]من همین قدر که با حال و هوایت گهگاه[/FONT]
[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]برگی از باغچه ی شعر بچینم کافی ست[/FONT]

[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]فکر کردن به تو یعنی غزلی شور انگیز[/FONT]
[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]که همین شوق مرا، خوب ترینم! کافی ست ...[/FONT]

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدایا
دستانت که مال من باشد
دیگر کسی مرا دست کم نمی گیرد
امروز بیشتر از هر روزی نیاز دارم که کنارم
باشی مثل همیشه دستمو بگیر دلم داره توی این
قفسی که اسمشو گذاشتی دنیا می پوسه دلم میخواد
تمام وجودمو تقدیم امواج دریا کنم دلم می خواد منو با خودشون
ببرن انقد دور از آدماکه جز موجها همسایه ای نداشته باشم و انقد
نزدیک به خورشید که جز داغی وجودش هیچ چیزی رو احساس نکنم ...
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]
[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]خدایا دلم گرفته کاری بکن[/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif]کمکم کن [/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]تنهام نذار که تنهاترازین میشم [/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]دوستت دارم خدا[/FONT]

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

گاه دلتنگ مي شوم

دلتنگ تر از همه ی دلتنگی ها

گوشه ای مي نشينم و حسرت ها را می شمارم

و باختن ها را

و صدای شکستنها را

و وجدانم را محاکمه می کنم!

من کدامين قلب را شکستم و كدامين اميد را نا اميد کردم و

کدامين احساس را له کردم و

کدامين خواهش را نشنيدم و به کدام دلتنگی خنديدم

که اين چنين دلتنگم؟!!

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شده يه چيزي تو دلت سنگيني كنه....؟؟؟خيلي سخته ادم كسي رو نداشته باشه...دلش لك بزنه كه با يكي درد دل كنه ولي هيچكي نباشه... نتونه به هيچكي اعتماد كنه هر چي سبك سنگين كنه تا دردش رو به يكي بگه ... نتونه اخرش برسه به يه بن بست...تك وتنها با يه دلي كه هي وسوسش مي كنه اونو خالي كنه ...اما راهي رو نمي بينه سرش روكه بالا مي كنه آسمون رو مي بينه به اون هم نمي تونه بگه...خيري از آسمون هم نديده مگه چند بار اشك هاي شبونش رو پاك كرده...؟!بهش محل هم نداده تا رفته گريه كنه زود تر از اون بساط گريه اش رو پهن كرده تا كم نياره ... خيلي سخته ادم خودش به تنهايي خو كنه اما دلي داشته باشه كه مدام از تنهايي بناله ...خيلي سخته ادم ندونه كدوم طرفيه؟! خيلي سخته ادم احساس كنه خدا انو از بنده هايش جدا كرده ...خيلي سخته ندوني وقتي داري با خدا درددل مي كني داره به حرفات گوش مي ده يا ... پرده ي گناهات انقدر ضخيم شده كه صدات به خدا نمي رسه.... ؟

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]LAST UP[/h]

بـر بـالای افــ ـق ایـــستـ ـاده ام
بـه روزی مـ ــی انـدیـشـ ــم کـه بـا تــو بـاشـ ــم
جــانم را بـه بـاد صبـــ ـحگـاهــی می ســ ــپارم
بـا هــمه خـداحـ ـــافظی می کـــنم
چــرا که تـــو در مــ ـنی ، در تــارو پودم
و موجـ ــی لــطیف برخاســ ـته از جــان تـو
تـا عـــمق وجــودم مــ ـی دود
و راهــی جــ ـاودانـه پـــیش رویــ ـم گســـترده مـی شود
و مــن پــ ــرواز مـی کنــ ـم بـه سـوی تو
به تــو می اندیــشم، به ارمـ ـــغان صبـح
به نــ ـامــت
کــ ـه عاشــقانه بر زبـان جـ ـاری می کنم
بــه تـــو می انــدیشـم ای عشــ ـــق ....

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وزگــآر بَـد

حرف دلتــــ رو امــروز بزن .امـــروز گــفــتی ...

اسمش "حــــرف دله" اگه نگفتی ...

فردا مـــیشه " درد " دلـــت
درحال تمــــــاس.....

ساعتهاست پشت خط

به صدایی گوش می دهم که آرامم نمی کند

که دلداریمــــــ نمیدهد ....که ...حتی ساکتـــــ نمی شود

خدایا...!

يعني ميشه يكي اشتباهي زنگـــــــ بزنه، بگويه! الو سلام خوبي!
همدلي نميخواي كه دلتنگي

شبانتو با حس زيبايي گوش بده !

ناباوري ما ادما همينه
هميشه به چيزهاايي فكر ميكنيم كه غير ممكنه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حالمان بد نیست غم کم می خوریم،کم که نه هر روز کم کم می خوریم [/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] آب می خواهم سرابم می دهند،عشق می ورزم عذابم می دهند[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] [/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] من نمیدانم کجا رفتم به خواب[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] [/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] از چه بیدارم نکردی آفتاب[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] [/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] خنجری بر قلب بیمارم زدن.........بی گناهی بودم دارم زدن[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] [/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] بعد از این با بی کسی خو میکنم[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] [/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] هر چــی در دل داشتم رو میکنــم[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] [/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] درد میبارم چو بد تر میکنم............طالع ام شوم است وباور میکنم[/FONT]

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رَقــصــ سيگــار

هـــاي دُخـ ـترَكـ دود نمـــ كنه اينـ لعنتــِي،بيــ ـا فكــي بِزَنـ ،ودوديشــ كُن وبزار تو دهنمــ

لَعـ ـنتي سيگارو گفتَم، دهنتــ ـو نگُفتــَـ ـم ،بردار لبتــو از رو لــَبَم ..

آيــنه كنــارآيــنه خط بــچين ،تــو آينه چهرهــ زشتتــو ببينـ ببين كي ــ هستي ـچي هستيــ
بشكــَن شيشه را،شايــَد زخم و روحِ صورتتــ كمــ بشـ ـه
تــ ـووو، آدمـ نشـدي ،بازمـ ، شكستــِي قلبـ آينـه رااا،،،
دود كــُنـ سيگــ ــاري از جنس وفوقتــ وشفقتــ ،دود كنــ خاكستــَرش را،
{هووُ چــه نئشگــي دارهـ بآ دود}

حال هر دو سيگاري هستيم هر دو ميل به كشيدنــ داريمــ ،پــَســ بكش سيگــار را،

در ــحقيقتــ اعتسافــ ميكنمــ اَما سيگار را مي زارم تو لــَب بغلــ دستيمــ ،،ولــب را مي زاريمــ رو لــبـ
و شاهد ماجرا آينه ميشه، شرم ميكنم از آينه پس ميشكنم آينه را
واه واه، واي كنار يه دُخــتر فراري بشــ ــينـي ،مــث خودتــ ميلــ به هر چيــزيــ داشتــه باشــهـ
بآ فنــدكــشـ ،آتيــشــ بزنــه سيگــ ــار،وــبــزاره تو دهنتـــ ، وتــو را دودي كــنــ ــه

وبـه خودتـ روزي صد بار،بگيـ : دود كن سيگار وبزار تو دهنمــ ...
ولب تو اي دختر بزار رو لــبمــ تا پــر بـشـه تو لبــم از دود سيگــار تو لــبتـ
(عــِــشق چيــه بابا ـهمش كشكــه،بــزَنـ سيگــار بر جونــتــ ، تــا جـونـِت بــي جــون بــ ــشـه)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]از خستگي جسم از خستگي راه .....راهي كه نفس ادم رو مي بره تا حبس راه ...[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif] [/FONT] [FONT=georgia,times new roman,times,serif]و فقط يه چيزي مي مونه اونم زندوني راه ......[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif] [/FONT] [FONT=georgia,times new roman,times,serif]تو راه، دچار مبهم راه مي شم .....حرف مي زنم با راه ....راه يه نصيحت قشنگي بهم كرد ..گفت :بيراه نرو [/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif] [/FONT] [FONT=georgia,times new roman,times,serif]مي خوام بيراه نرم ...اگه چه بيراهي شغل من بود قبلا....[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif] [/FONT] [FONT=georgia,times new roman,times,serif]حالاچند روزي تو مسير راه ،به[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif] [/FONT] [FONT=georgia,times new roman,times,serif]زندگيم ،فكر مي كنم..پل راهم شكسته....زنده اگه موندم .راه را درست مي رم ...بيراهي تاكي؟[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif] [/FONT]

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بی تو اما عشق بی معناست٬ می دانی؟
دستهایم تا ابد تنهاست٬ می دانی؟
آسمانت را مگیر از من٬ که بعد از تو
زیستن یک لحظه هم بی جاست٬ می دانی؟
هر چه می خواهیم٬ آری٬ از همین امروز
از همین امروز مال ماست٬ می دانی؟
گرچه من یک عمر٬ همزاد عطش بودم
روح تو٬ همسایه دریاست٬ می دانی؟
دوستت دارم... همین! یک راز پنهانی
از نگاه ساکتم پیداست٬ می دانی؟؟؟
عشق من! بی هیچ تردیدی بمان با من
عشق یک مفهوم بی «اما»ست٬ می دانی؟؟؟؟

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای آسمون زیبا امشب دلم گرفته

از های و هوی دنیا امشب دلم گرفته

یک سینه غرق مستی دارد هوای باران

از این خراب رسوا امشب دلم گرفته

امشب خیال دارم تا صبح گریه کردن

شرمنده‌ام خدایا امشب دلم گرفته

خون دل شکسته بر دیدگان تشنه

باید شود هویدا امشب دلم گرفته

ساقی عجب صفایی دارد پیاله تن

پر کن به جان مولا امشب دلم گرفته

گفتی خیال بس کن فرمایشت متین است

فردا به چشم اما امشب دلم گرفته

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

گاهی برای خدا هم شاخ و شانه می کشم . او را تهدید می کنم و حالی اساسی از او می گیرم . اما انگار نجواهای بی خردانه ی من برایش مثل لالایی است ! فقط گوش میدهد ... بهتر از تمام مترسک هایی که ادعای رفاقت و هم صحبتی می کنند ...
عاقبت باز دلم می شکند و همچون ابرهای باران زا می گریم و حرف هایم را پس میگیرم . این داستان تکراری زندگی من است ...
سیاست های من لو رفته است ، دستم را خوانده , حنایم دیگر پیشش رنگی ندارد ! سر خدا دیگر کلاه نمی رود . اینبار نقشه ای تازه می کشم . رو به آیینه می کنم ، چشمانم را میبندم و خوب فکر میکنم تا چیزی را از قلم نینداخته باشم . تیغ بر روی دست چپم و نامه خداحافظی در جیب راستم . یادم نرفته بود که به معشوقه ی از دست رفته ام بار دیگر بوسه ای بفرستم و در دلم بگویم که از خدا بیشتر دوستش دارم ...
اینبار کمی فشار را بیشتر می کنم , شاید اینبار کارساز شود ...
از خودم خوشم می آید ، لبخندی گرم بر لبانم نقش می بندد . انگار دلم هم بدش نیامده است . سرم را رو به زمین می چرخانم و چشمانم را باز می کنم . شرایط برای خدا سخت شده است . من جدی تر از آنم که گول احساسم را بخورم . شاید بار آخر باشد ...

پس حرف آخرم را میزنم و کمی بیشتر صبر می کنم : خدا این آخرین بار است که تو را صدا میزنم ...

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]امشب دلم گرفته
[/h]

ای آسمان زیبا امشب دلم گرفته

از های و هوی دنیا امشب دلم گرفته

یک سینه غرق مستی دارد هوای باران

از این خراب رسوا امشب دلم گرفته

امشب خیال دارم تا صبح گریه کردن

شرمنده‌ام خدایا امشب دلم گرفته

خون دل شکسته بر دیدگان تشنه

باید شود هویدا امشب دلم گرفته

ساقی عجب صفایی دارد پیاله تو

پر کن به جان مولا امشب دلم گرفته

گفتی خیال بس کن فرمایشت متین است
فردا به چشم اما امشب دلم گرفته

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]دوس دارم یه غریبه ی غریبه بیاد پیشم..باهاش حرف بزنم.تموم حرفایی که تو

[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]دلمه...فقط بشنوه منو...حتی یک کلمه هم نصیحتم نکنه...فقط گوش کنه..بعد

[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]که حرفام تموم شد.بره و دیگه هیچ وقت نیاد
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]خنده داره زندگی... بعضی وقتا پر از رنگای شاد..قرمز.نارنجی.زرد.آبی

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]بعضی وقتا سیاه سیاه سیاه[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]چقد دلم بارون میخواد[/FONT]

[/FONT][/FONT]