مواد لازم
• 6 عدد بادنجان
• 250 گرم گوشت چرخ*کرده
• یک عدد پیاز متوسط
• جعفری خرد شده،
• نمک، فلفل*سیاه
• رب گوجه*فرنگی
• ماست و سیر برای تزئین

طرز تهیه
1. بادنجان ها را پوست بگیرید و ورقه ورقه کنید. سپس نمک بزنید و بگذارید آب تلخ خود را پس بدهد. پیاز را چهار گوش ریز خرد کنید و در روغن داغ به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
2. آن را از روی حرارت بردارید. گوشت، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. در آخر رب گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را اضافه کنید.
3. بادنجان ها را با حرارت ملایم سرخ کنید. بادنجان های آماده را به صورت ضربدری روی هم قرار دهید و از مواد گوشتی، وسط آن قرار دهید و به صورت بقچه بپیچید. این دلمه را با ماست تزئین و سرو کنید.