من هیچ قانونی رو زیر پا نذاشتم
دوست عزیز اگر پستی حذف شده مطمئن باش مخالف قوانین تالار بوده... توی کدوم تاپیک پست شما روحذف کردیم؟ لطفا اسم تاپیک رو برام بنویسید

من هیچ قانونی رو زیر پا نذاشتم
چرا پست منو حذف کردین؟لطفا در پست ها از الفاظ مناسب استفاده كنيد
چرا پست منو حذف کردین؟
خوبه از قدرتتون سو استفاده نکنین نسبت به کامنتایی که خلاف میلتونه.دليلشو بالا نوشتم لطفا مسئله اي هست در تاپيك مديريت طرح كنيد
ممنون
خوبه از قدرتتون سو استفاده نکنین نسبت به کامنتایی که خلاف میلتونه.
چون من نه توهین کردم،نه حرف رکیک زدم،نه نامرتبط با موضوع حرف زدم.
قوانين اساسنامه تالار مشاوره
-احترام گذاشتن به همدیگر و توهین نکردن...
(اين مورد جز مواردي است كه بدون در نظر گرفتن فعاليت كاربري امتياز منفي دارد.......اميدوارم با رعايت اين مورد جو سازنده اي را در تالار ايجاد كنيم تا كاربران گرامي بهره كافي را از تالار داشته باشند)
نظرات کاربران
دوستان عزيزخواهشا نظراتي را كه بيان كنيد مناسب عرف جامعه ما و قوانين سايت باشد... از كلمات و الفاظ نامربوط به موضوع جدا پرهيز كنيد.
گرگ بودن برخی افراد، یه اصطلاحه.استعاره از افرادی که حاضرن به هر قیمتی هر کاری که دلشون میخواد نسبت به طرف مقابلشون انجام بدن حتی به قیمت نابودی طرف مقابل.همچین آدمایی در هر جامعه ای هستن و توهینی به شخص خاصی نبود.کلا اگه دانشگامون انگشت شمار پسر خوب داشت نمیدونم چرا یه سری شون میفتادن در تور دخترا و بعد یکی دو ترم میشدن مثه معتادا!حتی قیافشونم عوض میشد.واقعا دخترامون گرگ تر از پسرامون بودن به نظرم.
دوست گرامي در مباحث به خصوص مشاوره اي همان طور كه از نام آن معلوم هست نبايد از الفاظ نامناسب نسبت به فرد جنسيت يا جمعي استفاده كرد ........ضمنا پست شما تنها حذف گرديد
اگر مشکلتون فقط با همون یه جمله بود،میگفتین همونو پاک میکردم!5 6 خط دیگشم توهین بود نکنه؟کلا اگه دانشگامون انگشت شمار پسر خوب داشت نمیدونم چرا یه سری شون میفتادن در تور دخترا و بعد یکی دو ترم میشدن مثه معتادا!حتی قیافشونم عوض میشد.واقعا دخترامون گرگ تر از پسرامون بودن به نظرم.
دوست گرامي در مباحث به خصوص مشاوره اي همان طور كه از نام آن معلوم هست نبايد از الفاظ نامناسب نسبت به فرد جنسيت يا جمعي استفاده كرد ........ضمنا پست شما تنها حذف گرديد
اگر مشکلتون فقط با همون یه جمله بود،میگفتین همونو پاک میکردم!5 6 خط دیگشم توهین بود نکنه؟
اما اين اصطلاح در مباحث مشاوره جايگاهي نداردگرگ بودن برخی افراد، یه اصطلاحه.استعاره از افرادی که حاضرن به هر قیمتی هر کاری که دلشون میخواد نسبت به طرف مقابلشون انجام بدن حتی به قیمت نابودی طرف مقابل.همچین آدمایی در هر جامعه ای هستن و توهینی به شخص خاصی نبود.
اجازه دارم چیزی بگم؟
اگر "واقعا پسرامون گرگ تر از دخترامون بودن به نظرم" بود بعید میدیدم پستش پاک یا ویرایش بشه
درست نمیگم؟(چند جا مشاهده کردم خدا شاهده راحت در مورد شخصیت مرد ها صحبت میشه ولی برعکسش...)
قسمت مشاوره بشدت دخترونه شده،شاید جمعیت سایت و علاقه ی خانم ها به مشاوره خیلی بیشتر از مرداس من نمیدونم،ولی حجم تاپیک و کساییکه میان و میرن و اللخصوص جو اینجا بشدت فمینیستیه.
یک اینکه هر پستی کمتر از "گل" به .. ، پاک میشه.
دو اینکه تاپیک های مختص آقایون حجمش بشدت کمتر از تاپیک های مختص خانم ها هست
والا من دوست داشتم سوال میپرسم چهارتا پسر از من بزرگتر و پخته تر کمکم کنن ولی واقعا آدم خجالت زده میشه،مث این میمونه بری وسط جمع 50 نفره که 40تاش دختر همسن خودتن و بخوای یه سوال خصوصی بپرسی.بدجور آدم معذب میشه.
حالا نمیدونم چه ربطی داشت![]()
این کار شما نهایت بی احترامی و توهین به طرف مقابله.اون یه جمله هیچ ربطی به کل نظر من نداشت.من اتفاقی که برای خودم افتاده بود و تا حدی مشابه اون خانم بود رو بیان کردم.5 6 خط که هیج ربطی به جمله آخرم نداشت. فقط آخرش یه نکته گفتم در مورد بعضی از پسرای خوب دانشگاه که اسیر دخترا شدن.اما اين اصطلاح در مباحث مشاوره جايگاهي ندارد
سعي ميكنيم همه چيز با احترام و روابط دوستانه حل كنيم
این کار شما نهایت بی احترامی و توهین به طرف مقابله.اون یه جمله هیچ ربطی به کل نظر من نداشت.من اتفاقی که برای خودم افتاده بود و تا حدی مشابه اون خانم بود رو بیان کردم.5 6 خط که هیج ربطی به جمله آخرم نداشت. فقط آخرش یه نکته گفتم در مورد بعضی از پسرای خوب دانشگاه که اسیر دخترا شدن.
اگر راست میگین مشکلتون با کل نظر من نبود،نظر منو با پاک کردن همین یک جمله که از نظر شما توهین بود منتشر کنین.
حتما
من نمیفهمم چه علاقه ای به پاک کردن پست های من دارین آوای علم گرامی!
مدیر یا استارتر عزیز که به بنده اخطار دادید<فکر میکنم پست بی مربوط نگذاشتم که اخطار دادید و منظورمو خوب رسوندم
مشکل خیلی از جوانان نوشتم (اخه کسی که شرایطش خوب نیست چطور میتواند به ازدواج فکر کنه که حالا بره خاستگاری چادری یا مانتویی)
سلام و خدا قوت.
اگر امکان داره: یه تایپیکی ایجاد می شد جهت گفتگو و نظر دوستان در مورد تایپیک(*آسیب شناسی روابط دختر و پسر*)
مطالب جالب و مفیدی دوست ما گذاشتن حیف که دنبال دار و متوالی نباشه!
البته دوستان اسپم نکردن ،اما اینجور تایپیک ها گاها جای اسپم هم ایجاد میکنن،اما مطالب پشت هم باشه بهتره!!
![]()
جناب مدیر شما اومدین گفتین اگر مشکلی هست در دفتر تالار مشاوره مطرحش کنید من بدون حذف پاسخ میدم.
من در نوشته قبلیم اشاره کردم که در تالار اسلام و فلسفه پس از روی کار آمدن مدیرهای تندرو مذهبی، به طور کلی بحث و تبادل اندیشه در آن تالارها از بین رفت.
و صرفا شاهد کپی پیست کردن مطلب توسط افراد مذهبی هستیم.
و کوچکترین مخالفتی با روند تاپیک سبب حذف نوشته و یا اخراج خواهد شد.
تالار مشاوره هم همین مسیر رو پیش گرفته و نظرهای مخالف نگاه مذهبی در زمینه های روانشناسی پاک میشه.
نمونه اش تاپیک آسیب شناسی روابط دختر و پسر.
آیا قرار هست یکسری تاپیک هایی ایجاد بشن و افرادی اونارو تریبون یکطرفه کنند و اگر ما نظری با برداشتی مخالف بدیم حذف بشه؟
در تالار روابط پسر و دختر وقتی کسی تاپیکی ایجاد میکنه، قرار هست نظرات پیرمردهای 70 الی 80 سال کپی بشه و نظرات جوان ها حذف بشه که در مسیر تاپیک اختلال ایجاد نشه؟
پس لطفا وقتی من نوشتم مدیر مشاوره هم دارد راه دو دوست دیگر در بخش های عمومی رو میره و به مرور یک دیکتاتوری مذهبی در تالار مشاوره هم راه خواهد افتاد ناراحت نشوید.
وگرنه بدون ایجاد تبعیض اجازه بدین برداشت های غیرمذهبی از روابط انسان ها در کنار برداشت های مذهبی از روابط انسان ها مطرح بشوند، تا ببینینم در عمل کدامیک مدیریت بهتری بر روابط انسانی داشته اند و نقاط ضعف و قوت هرکدام کجاست.
در معنای لغوی گرد و غبار معانی مختلف دارد مهم زاویه دید شما به دانه ها یگرد و غبار می باشدای بابا چه گرد و خاکی گرفته تالار وزین مشاوره... :دیییی
از تالار ما بدتره وضعتون....خخخخ
خانم مدیر کجایی که باید غبارروبی کنی
یا شیخ، گرد و غبار در همه ادیان و مذاهب و علوم و ادبیات ایران و جهان همان یه معنی بیشتر ندارد که ما فرمودیم...دیگه زاویه دید و اینا همش سوسول بازیه.. :دیدر معنای لغوی گرد و غبار معانی مختلف دارد مهم زاویه دید شما به دانه ها یگرد و غبار می باشد
علی ای حال همچون تالار فلسفه خدا را شکر تا به حال دچار گرداب و طوفان شن نشده است!
بعد این مدت منم دلم خواست مثل یک کاربر اسپم کنیم کی به کیه ...:دی
اون کسی که پای پست شما تشکر کرده هم بعدا حساب رسی می شود...دیگه گزینه تشکر نداشته باشن
مدیر مدیر:دی
از انجایی که خیلی با صداقتم :دی این پست طبق تاریخ پست قبلی با فاصله دو سال ایجاد شده...چقدر زود زمان میگذره!!!