آواتارشوسلام
مدیر باحال ما چطوره ؟
آقا بی زحمت این تاپیک اگر جای درستی نیست .. انتقالش بده هر جا که صلاح می دونی.
همه چیز درمورد نرم افزار گاوس ویوو ( Gauss View )
موفق باشی.

سلام پوریا جان
چشم داداش یه چک میکنم، ممنون از لطفت

آواتارشوسلام
مدیر باحال ما چطوره ؟
آقا بی زحمت این تاپیک اگر جای درستی نیست .. انتقالش بده هر جا که صلاح می دونی.
همه چیز درمورد نرم افزار گاوس ویوو ( Gauss View )
موفق باشی.
سلام ترماه جانبه به مبارک باشه . بعد مدتها اومدم باشگا دیدم تالار عزیزمون مدیر دار شده . به سلامتی . خیلی خیلی خوشحال شدم. مبارک باشه
علیرضا جان اولا ممنون که مدیریت رو پذیرفتی کار آسونی نیست اما ارزش داره به خاطر علاقه به رشته خوبمون و بهت تبریک میگم این سمت رو .ایشالا که بتونی تالار رو روز به روز در جهت پیشرفت و ارتقای علمی بالا ببری دوست خوبم .
هر سوال یا کمکی ازم بر میاد هم برام خصوصی بفرست تا جایی که از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم.
موفق و موید باشید
الان خود شما همکاری میکنین؟سلام ترماه جان
ممنون ولی اصلن خوب نیست، پیرجو همکاری نمیکنه اینجا هم کاربر دو سه نفر بیشتر نیستن، کلا حس آدم از بین میره!!
الان خود شما همکاری میکنین؟
کجایین اسن؟![]()
سلام شوخی بودخانوم مهندس کلن تاپیک شیمی بعد از فعالیت شیما خانوم کمی راکد شده بدون تعارف ...
علی آقا هم به دور از انصاف نباشه خیلی فعالیت کردمن همینجور ترمه خانوم ...
ولی ما خودمون مگه شیمیست نیستیم چقد تو این سالها فعالیت کردیم تو تالار اصلن من خودمو میگم !!!!![]()
من خیلی دوست دارم فعالیی داشته باشم ولی اینقد بحثای مذهبی جدیدن داغ شده فقط اونجا دارم فقط پستا رو میخونم با اجازتون وقتم کم میارم اینقد بحث دوستان داغه ....سلام شوخی بود
ایشون خیلی زحمت میکشیدن
یعنی تا جایی که میشد کمک میکردن
کلا متقاضی کمه
حق با شماست
.
.
.
.
پ. ن. : گفتم این پست رو ببینن غیرتی شن بیان
من خیلی دوست دارم فعالیی داشته باشم ولی اینقد بحثای مذهبی جدیدن داغ شده فقط اونجا دارم فقط پستا رو میخونم با اجازتون وقتم کم میارم اینقد بحث دوستان داغه ....
ولی ان شاالله شروع بکنم به کنکور خوندن اینجا هم فعالیت میکنم واقعنی گفتم این دفعه دیگه اگه عمری باقی موند البته![]()
حرص نخور جناب مهندسبابا من بعضی وقتا، یعضی کاربرا رو میبینم که یه عالمه ستاره و درجه دارن! و قبل از همه ما بودن و شیمی هم هستن اما یه پست شیمی هم ندارن، ینی دلم میخواد بزنمشون اونارونمیدونم چرا بچه ها نمیان
والا...حرص نخور جناب مهندس![]()
عمو جون آخه کجا بیایم؟؟بابا من بعضی وقتا، یعضی کاربرا رو میبینم که یه عالمه ستاره و درجه دارن! و قبل از همه ما بودن و شیمی هم هستن اما یه پست شیمی هم ندارن، ینی دلم میخواد بزنمشون اونارونمیدونم چرا بچه ها نمیان
شما تشریف بیار اینجا مباحثه کنیمعمو جون آخه کجا بیایم؟؟
من همشه میام اینجا میبینم خبری نیس میرم
اگهدروغ میگم بیا بزن
شما تشریف بیار اینجا مباحثه کنیم
کلیک
عمو هم کسی رو نمیزنه نترس
ژستش بود![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال در مورد شیمی دارویی | شیمی | 1 | |
M | ترجمه کتاب English for the students of chemistry (انگلیسی برای دانشجویان رشته شیمی) | شیمی | 4 | |
![]() |
شیمی فیزیک آلی | شیمی | 0 | |
![]() |
ترجمه شیمی آلی پیشرفته کری | شیمی | 0 | |
M | ترجمه کتاب Scientific English for Chemistry Student (زبان تخصصی شیمی) | شیمی | 1 |