دفاتر مهندسین مشاور!؟

متالیک

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام

این سوال رو نمی دونستم تو کدوم بخش بنویسم اینجا نوشتم!

این دفاتر مهندسین مشاور چه کار می کنند!؟

با تشکر

jalal-e

عضو جدید
سلام

این سوال رو نمی دونستم تو کدوم بخش بنویسم اینجا نوشتم!

این دفاتر مهندسین مشاور چه کار می کنند!؟

با تشکر

بستگي داره در چه زمينه اي مشاوره بدند ( برقي ، ساختماني ، پتروشيمي ، نفت ، صنعتي و ............)

به تور مثال
اگر ساختمان باشه ، محاسبه مي شود ، براورد قيمت تقريبي مي شه ، نقشه كشي و اجرا كه توسط يك سري پيمانكار انجام ميده
و اگر برق باشه ، محاسبه مي كنند نقشه ها رو مي كشند وبراي اجرا يك سري پيمانكار تابلو كابل كشي و اجرا مي گيرند و كار رو به كارفرما بر اساس بودجه اي كه تعين شده تحويل ميدهند

من خودم شركت پيمانكار برق دارم اگر كمكي بود هستيم.

متالیک

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یعنی یه حالت دلالی داره فقط اسمش فرق می کنه؟
یک کمی بیشتر توضیح بدید با مثال. مثلا در مورد کار خودتون

eng_beshak

عضو جدید
سلام
شركت مشاور كارش اينه كه يه كار تخصصي كه كارفرما از انجامش ناتوانه رو به طور تخصصي با گرفتن حق الزحمه براش انجام ميده مثلا"تو كار ساختموني مشاور طرح ومحاصباتو ميده پيمانكار اجرا ميكنه با نظارت مشاو يا ناظر:cowboy:

jalal-e

عضو جدید
یعنی یه حالت دلالی داره فقط اسمش فرق می کنه؟
یک کمی بیشتر توضیح بدید با مثال. مثلا در مورد کار خودتون

:gol:درود بر شما:gol:

نه دوست عزيز دلالي نيست اتفاقاً خيلي تخصصي هست
دوست عزيز ديگمون eng-beshak توضيح نسبي خوبي داده
به طور مثال
من يك سرمايه گذار هستم و فقط در رابطه برق تخصص دارم ولي ميخوام ساختمان سازي كنم
پس از چند مشاور ساختماني دعوت به عمل ميارم كه در باره زمين من نقشه بدن و براورد قيمت نسبي انجام بدن و بعد بهترين قيمت و بهترين نقشه و متريال رو انتخاب مي كنم
مشاور شروع به اجراء كار ساختمان بوسيله پيمانكارها ( پيمانكار گروهي هستند كه از روي نقشه هاي تهيه شده كار را اجراء مي كنند) و با نظارت بر كل اومور مي كنند.
اين خيلي كلي بود. درسته نظارت مي كنند ولي علم اوليه و طرح اوليه كار توسط مشاور تهيه مي شود.
اميدوارم كه بدردتون بخوره

متالیک

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
:gol:درود بر شما:gol:

نه دوست عزيز دلالي نيست اتفاقاً خيلي تخصصي هست
دوست عزيز ديگمون eng-beshak توضيح نسبي خوبي داده
به طور مثال
من يك سرمايه گذار هستم و فقط در رابطه برق تخصص دارم ولي ميخوام ساختمان سازي كنم
پس از چند مشاور ساختماني دعوت به عمل ميارم كه در باره زمين من نقشه بدن و براورد قيمت نسبي انجام بدن و بعد بهترين قيمت و بهترين نقشه و متريال رو انتخاب مي كنم
مشاور شروع به اجراء كار ساختمان بوسيله پيمانكارها ( پيمانكار گروهي هستند كه از روي نقشه هاي تهيه شده كار را اجراء مي كنند) و با نظارت بر كل اومور مي كنند.
اين خيلي كلي بود. درسته نظارت مي كنند ولي علم اوليه و طرح اوليه كار توسط مشاور تهيه مي شود.
اميدوارم كه بدردتون بخوره
1. یعنی مهندسین مشاور باید با چندین پیمانکار آشنا باشن؟ (به اصطلاح جماعت باید زد و بند داشته باشن؟)
2. پیمانکار رو کارفرما تعیین می کنه یا مهندسین مشاور؟
3. با این احتساب مشاور واسطه ای است بین پیمانکار و کارفرما و همچنین نظارت بر کار پیمانکار. درسته؟

سوالات دیگری هم دارم که به زودی مطرح می کنم.

بالا