سلام
ازتمامی دوستانی که علاقه مندبه همکاری درضمینه بازیافت پلیمرها(LDPE,HDPE,PP,PET,PVC,PS,تایر)هستندبادستمزدمکفی دعوت به عمل می آید
تلفن02122601833
09353466717
سلام
من مهندس پليمر هستم و در حال حاضر شاغل در پژوهشگاه رازي به عنوان كارشناس ازمايشگاه پليمر هستم ولي به دلايلي خواهان كار در مكان بهتري هستم، اگر اطلاعات بيشتري در مورد نوع كار بدين خوشحال مي شم در صورت توان همكاري كنم.
با سلام و احترام.اینجانب ناصر شایسته فر مهندسی پلیمر خوندم 7 سال در زمنه نخ و الیاف و 2 سال پتروشیمی کار کردم خوشحال میشم در زمینه بازیافت پلیمرها فعالیت و همکاری داشته باشم.لطفا با بنده تماس بگیرن چون من بار اول اینجا پست میکنم و کسی رو نمیشناسم. موفق باشید
سلام
ازتمامی دوستانی که علاقه مندبه همکاری درضمینه بازیافت پلیمرها(LDPE,HDPE,PP,PET,PVC,PS,تایر)هستندبادستمزدمکفی دعوت به عمل می آید
تلفن02122601833
09353466717
سلام،مسعود محمودی هستم دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی پلیمر. موضوع سمینار ارشدم بازیافت پلیمرها هستش و مقالات زیادی رو در این زمینه خوندم و به خاطر علاقه ای که به طبیعت دارم خوشحال میشم در این زمینه کار کنم.
با تشکر
سلام،مسعود محمودی هستم دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی پلیمر. موضوع سمینار ارشدم بازیافت پلیمرها هستش و مقالات زیادی رو در این زمینه خوندم و به خاطر علاقه ای که به طبیعت دارم خوشحال میشم در این زمینه کار کنم.
با تشکر