دعا

zeinab9

عضو جدید
[FONT=times new roman, times, serif]
[/FONT]

[FONT=times new roman, times, serif]آفریدگارا![/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]امروز به من کمک کن، تا داستان زندگی ام را، به همان زیبایی بیافرینم،[/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]که تو گُل هستی را می آفرینی. [/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]از امروز به من کمک کن، تا ایمان خود را به حقیقت، به صدای خاموش اصالتم، بازیابم.[/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]خدایا! [/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]از تو میخواهم، که مهرت را از طریق من و با گفتار و کردارمن متجلی نمایی.[/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]کمکم کن، تا هرکاری را در زندگی، به آیین مهربانی و شادی مبدل کنم .[/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]اجازه بده، تا عشق را، به عنوان ماده ی سازنده زیباترین داستان، [/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]درباره آفرینش تو به کار ببرم.[/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]امروز قلبم، مالامال از شکرگزاری، برای موهبت زندگیست.[/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]از تو متشکرم![/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]که آگاه هستم، فقط کمال میافرینی و چون آفریدة ی تو هستم،[/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]پس به کمال خود ایمان دارم![/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]کمکم کن، که بی هیچ قید و شرطی، خودم را دوست بدارم تا بتوانم عشقم را،[/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]با تمامی انسانها و همه گونه های حیات، در این سیاره زیبا، سهیم شوم.[/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]کمکم کن، تا به منظور شادمانی ابدی بشر، رویای خودم را از بهشت بیافرینم.[/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]آمین![/FONT]

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز

روایت از امام عسکری (علیه السلام) منقول است که حضرت فرمودند:زیاد درود بر پیامبر بفرستید، وَ الصَّلَاةَ عَلَى النَّبِیِّ . حضرت سفارشات قبل را بدون علّت فرمودند و فقط برای همین سفارش علّت فرمودند " فَإِنَّ الصَّلَاةَ عَلَى رَسُولِ اللَّهِ عَشْرُ حَسَنَات " چون صلوات بر پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) ده حسنه محسوب می‌شود. مسأله صلوات بحث مفصلی است که در اینجا اشارهایمی‌کنم. صلوات هم نقش اثباتی دارد وهم نقش محوی. اینکه حضرت می‌فرمایند: هر یک صلوات وقتی در نامه عمل ثبت و ضبط می‌شود، ده حسنه نوشته می‌شود، نقش اثباتی است. از طرف دیگر حضرت در روایت دیگری می‌فرمایند، نقش محوی نیز دارد، یعنی نقش استغفار هم دارد.در روایت متعدّد داریم که صلوات نقش نفیی هم دارد، یعنی از یک طرف حسنه نوشته می‌شود از طرف دیگر، سیّئه‌ای هم پاک می‌شود، به تعبیر دیگر صلوات، دو چهره‌ای است؛ این که می گویند: بهترین ذکر صلوات است، به علّت دو چهره‏ای بودن او است. صلوات هم مداد است، هم مداد پاک کن. لذا بسیار به صلوات سفارش شده است.جنبه اثباتی صلوات نیز بحث مفصلی است، حتّی در یک روایت داریم وقتی کسی صلوات بفرستد، برایش ده حسنه می‌نویسند، از آن طرف ملائکه هفتاد صلوات برای او می‌فرستند، از طرف دیگر هم خدا هفتصد درود بر او می‌فرستد. جنبه ضریب صلوات بسیار بالا است و ما نمی‌دانیم که در فرستادن یک صلوات چه خبرها است. لذا امام عسکری (علیه السلام) سفارش به صلوات فرمودند.
.............................
ابن عباس مفسر معروف در تفسير آيه ياآيهاالذين امنوا... گفت :

در نماز، در مسجد و در هرجا كه هستند و در خطبه عقد ازدواج ، صلوات بر او را فراموش نكنيد.

در نوشته هايى از امام رضا - عليه السلام - پيرامون شرايع دين آمده :
صلوات بر محمد و آل محمد در همه جا و هنگام عطسه كردن ، وزيدن باد، و ذبح گوسفند و غيره واجب است .

رسول خدا - صلى الله عليه و آله - فرمود:

حيثما كنتم فصلوا على فان صلاتكم تبلغنى ؛ هرجا كه باشيد برمن درود فرستيد؛ زيرا درود شما به من مى رسد.

عامه از اميرالمومنين - عليه السلام - روايت كرده اند كه فرمود:
اذا مررتم بالمسجد فصلوا على النبى صلى الله عليه و آله
يعنى ؛ هرگاه از مسجدى عبور كرديد، بر پيغمبر - صلى عليه و آله - صلوات بفرستيد. چون- نظر بر مسجد افتد، بايد صلوات فرستاد.

امام صادق - عليه السلام فرمودند:
پس از نماز صبح ، پيش از آن كه حرفى بزنى صدبار بگوييد:
يا رب صل على محمد و آل محمد و عجل فرج آل محمد واعتق رقبتى من النار. امام صادق - عليه السلام فرمودند:
پس از نماز صبح ، پيش از آن كه حرفى بزنى صدبار بگوييد:
يا رب صل على محمد و آل محمد و عجل فرج آل محمد واعتق رقبتى من النار.

پيامبراكرم - صلى الله عليه و آله - فرمود:
اذا طنت اذن احدكم فليصل على وليقل : ذكرالله بخير من ذكرى ؛
هنگامى كه گوش كسى به صدا در آيد، برمن صلوات بفرستد و بگويد:
ياد خدا از زياد من بهتر است ؛ يعنى : به صدا در آمدن گوش دليل بر آن است كه كسى ذكرى از آن كس (صاحب گوش ) به ميان آورده است .

حسن بن راشد گفت : به امام جعفر صادق - عليه السلام - عرض كردم : آيا غير از اعياد مشهوره ، عيد ديگرى نيز هست ؟ فرمود: شريف تر و كامل تر از همه آنها روزى است كه رسول خدا - صلى الله عليه و آله - مبعوث گرديد.
عرض كردم : آن روز، كدام روز بود؟ فرمود: آن روز شنبه بيست و هفتم ماه رجب بود. عرض كردم : در آن روز، چه عملى بايد به جاى آورد؟
فرمود: روزه مى گيرى و صلوات بسيار بر محمد و آل محمد - عليهم السلام - مى فرستى.

عبيدالله بن عبدالله دهقان گويد: نزد امام رضا - عليه السلام - رفتم ، به من فرمود: معنى قول خدا: و ياد كرد نام پروردگار خود را و صلوة به جا آورد چيست ؟
گفتم : يعنى هر وقت به ياد خدا آمد برخاست و نماز خواند.
در پاسخم فرمود: در اين صورت خدا تكليف نابه جا وزورى كرده است .
پس من گفتم : پس چگونه است معنى آن ؟
فرمود: وقتى به ياد پروردگارش آيد، صلوات بر محمد و آلش ‍ فرستد.

.............................در تفسیر منهج الصادقین است که رسول الله (ص) فرمود : در معراج ملکی را دیدم که هزار هزار دست دارد و هر دستی هزار هزار انگشت دارد و هر انگشتی هزار هزار بند دارد ، رفتم و از او سئوال کردم ، گفت : من حساب دانه های قطرات باران را می دانم که چند تا در صحرا و چند دانه در دریا می بارد بلکه عرض کرد تعداد قطرات باران را از ابتدای خلقت تا حالا می دانم ، آن وقت ملک عرض کرد حسابی است که من از محاسبه ی آن عاجزم ، حضرت فرمود : چه چیز است که تو از محاسبه ی آن عاجزی ؟ عرض کرد : هرگاه جماعتی از امتان تو با هم باشند و همه با هم بر تو صلوات بفرستند من از محاسبه ثواب آن صلوات عاجزم.
[SIZE=+0] معراج { از تالیفات شهید آیت الله سید عبدالحسین دستغیب ره } صفحه 109[/SIZE]