دعايي براي اجابت سريع در كارها

مونا

عضو جدید
با سلام دوست محترم براي گرفتن حاجت و اجابت سريع در امور زندگي، مي توانيد دعاي سريع الاستجابة امير المؤمنين را بخوانيد كه در مفاتيح موجود است.

مردي خدمت حضرت اميرالمؤمنين (عليه السلام) شكايت كرد از ديرشدن جواب دعايش ... حضرت فرمود چرا اين دعا را نمي‌خواني كه سريع الاستجابة است:

اللهم اني اسئلك باسمك العظيم الاعظم الاجل الاكرم المحزون المكنون النور الحق البرهان المبين الذي هو نور مع نور و نور من نور و نور في نور و نور علي كل نور و نور تضيئي به كل ظلمة و يكسر به كل شدة و كل شيطان مريد و كل جبار عنيد لا تقر به ارض و لا يقوم به سماء و يأمن به كل خائف و يبطل به سحر كل ساحر و بغي كل باغ و حسد كل حاسد و يتصدع لعظمته البر و البحر و يستقل به الفلك حين يتكلم به الملك فلا يكون للموج عليه سبيل و هو اسمك الاعظم الاعظم الاجل و الاجل النور الاكبر الذي سميت به نفسك و استويت به علي عرشك و اتوجه اليك بمحمد و اهل بيته و اسئلك بك و بهم ان تصلي علي محمد و ان تفعل بي كذا و كذا. كه در آخر به جاي عبارت كذا و كذا حاجت خود را بخواهد.همچنين خواندن نماز جعفر طيار بسيار نافع مي باشد

raadashkan

عضو جدید
با عرض پوزش از دوستان
این پست در جهت پاستوریزه سازی سایت پاک می شود و این حقیر هم رسما از سایت خداحافظی می کنم
در پناه خدا باشید

آخرین ویرایش:

archi_arch

مدیر بازنشسته
بچه ها یعنی چی که بعضی دعاها فقط جواب میده بعضی نمیده؟!!!!!!!!من نمیفهمم چرا باید اینطوری باشه مثلا یکی که تا حالا اینهارو نشنیده نمیتونه به خواسته اش برسه یا خیلی دیرتر میرسه؟ولی اگه اینو بگه زودتر میرسه؟!!!چرا باید اینجوری باشه؟!!!مگه جادوگریه که ورد خاصی باید داشته باشه؟!!!:w20:

S

sebastin

Guest
من ايرانيم عربی بلد نيستم،،،1 سلام برای علی بزرگ،،اما،،من به فارسی با خدا،سبهت ميکنم،،هدف خداست،،نوازش خدا..​

بشارت

عضو جدید
بچه ها یعنی چی که بعضی دعاها فقط جواب میده بعضی نمیده؟!!!!!!!!من نمیفهمم چرا باید اینطوری باشه مثلا یکی که تا حالا اینهارو نشنیده نمیتونه به خواسته اش برسه یا خیلی دیرتر میرسه؟ولی اگه اینو بگه زودتر میرسه؟!!!چرا باید اینجوری باشه؟!!!مگه جادوگریه که ورد خاصی باید داشته باشه؟!!!:w20:

من فکر میکنم اجابت دعا بستگی به شرایط دعا و نوع دعا داره. مثلا آدم برای سرما خوردگی باید داروی خاصی رو مصرف کنه.دعا ها هم همینطوره.منشا دعاها هم با هم فرق میکنه.بعضی از دعاها از آیات قرآن گرفته میشن و یعضی از دعاها هم از روایات و...و مهم اینه که شرایط دعا مناسب باشه تا نتیجه بده.تا نظر دوستان چی باشه.

bluepelikan

عضو جدید
بچه ها یعنی چی که بعضی دعاها فقط جواب میده بعضی نمیده؟!!!!!!!!من نمیفهمم چرا باید اینطوری باشه مثلا یکی که تا حالا اینهارو نشنیده نمیتونه به خواسته اش برسه یا خیلی دیرتر میرسه؟ولی اگه اینو بگه زودتر میرسه؟!!!چرا باید اینجوری باشه؟!!!مگه جادوگریه که ورد خاصی باید داشته باشه؟!!!:w20:[/quot

البته اینکه گاهی ما برای رسیدن به هدف از بزرگی کمک بخواهیم چیزیه که الان هم مرسومه ولی فی الواقع اینکه چه دعایی بخونی زیاد مهم نیست خیلی چیزا دخیله تو استجابت دعا مثلاً اینکه شدت طلب شما نسبت به برآورده شدن دعا چقدر باشه، خلوص نیت شما و شاید مهم ترین چیز همون داستان معروف رحمت و حکمت خداست که اگه چیزی تو حکمت برای شما مفید نباشه هر دعایی هم بخونی برآورده نمیشه چون اینجوری بیشتر به نفع ماست.

خدا وقتی بنده گناهکاری به درگاهش التماس و زاری میکنه اول بار روی بر میگرداند و وقتی باز هم بنده زاری و التماس میکنه خدای رحمان و رحیم رو به فرشتگان میگه از روی بنده ای که با زاری از من چیزیو می خواد شرم دارم که برآورده نکنم حاجتشو که سعدی رحمت ا... علیه میفرماید : کرم بین و لطف خداوندگار گنه بنده کردست و او شرمسار

و نکته آخر از خدا با هر زبان و دعایی که می خواهید روزی و لطف بی کران درخواست کنید که خدا دوست داره که بنده ازش زیاد طلب کنه و

بنده همان به که ز تقصیر خویش روی به درگاه خدای آورد
ورنه سزاوار خداوندیش کس نتواند که بجای آورد

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من هم با حرف برخی شما موافقم که دعا شرایط خاصی برای استجابت داره...
اما نکته ای که ما انسان ها (انسان از نسی یا فراموشی میاد) فراموش میکنیم، اینه که وقتی حاجتمون رو گرفتیم، اکثرا یادمون میره که شکر اون نعمت رو بجا بیاریم.. هرچند خدا بزرگتر و کریم تر از اینه که محتاج شکر ما باشه، و باز بخشنده تر که بازهم دعامون رو استجاب میکنه...
فقط دوتا مثال میارم و بس...
--- یکی اونجا که در قرآن خدا فرمود، گروهی در دریا درحال غرق شدن ، از سوز دل خدارو خواندند، خدا نجاتشان داد، آنها فراموش کردند و به گناه پرداختند، آیا ایمن هستند از بلاهای دیگر؟؟

---داستان خشکسالی و نماز باران خواندن و بی جواب ماندن در زمان حضرت موسی(ع)، که خدا فرمود یک برده سیاه پوست هست که من تنها دعای اورا قبول دارم، بگویید دعا کند.
وقتی اورا یافتند، و جریان بازگفتند، در جواب گفت: خدایا خسیس شده ای؟ بارانهایت تمام شده؟؟؟
موسی بر آشفت، خدا وحی کرد، آرام باش، ما خوش داریم اینگونه دعا کند... و باران بارید:gol:

مونا

عضو جدید
دعا براي حسن عاقبت

دعا براي حسن عاقبت

امام صادق (ع) فرموده است: هر كس هنگام غروب هر روز دعاي زير را بخواند، اگر در آن شب يا آن هفته يا ماه يا در آن سال بميرد، داخل بهشت مي شود.«يا من ختم النبوه بمحمد (ص) اختم لي يومي هذا بخير و شهري بخير و سنتي بخير» «اي كسي كه نبوت را به حضرت محمد (ص) خاتمه بخشيدي، ساعت شبانه روز ايام ماه سال زندگي ام را به خير و سعادت منتهي فرما.»:smile:

archi_arch

مدیر بازنشسته
راستش منم همینایی که گفتین و قبول دارم ولی بعضیهارو میبینم که به یه چیزهایی معتقدن شک میکنم!!!مثلا یکی یه مدل بسم الله گفتن و خیلی قبول داشت و میگفت این همیشه به همه جواب میده.یعنی اگه بتونی به اخرش برسی و یادت نره به خواسته ات میرسی ولی اگه خدا نخواد حتما یه شب یادت میره.اینکه 40 روز(فکر کنم) روزی یه دور تسبیح و به ازای هر روز اضافه شدن دور تسبیح ها دوبرابر میشه بگی بسم الله الرحمن الرحیم.
یعنی واقعا این طوریه؟!:w20:

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مطمئناً برای هر کاری شرایطی پیشنیاز است که یکی خلوص است که به عبارت امروزی می شود تمرکز واقعی بر آن خواست و دیگری شرایط روحی در هنگام درخواست . مطمئناً خدا حاجت ما را ناخواسته به دست خود ما و یا اطرافیانمان به ما می دهد . وقتی شما خواسته ای را از ته دل با خدای خود مطرح می کنید طبیعتاً عزمی راسخ برای دستیابی به آن پیدا کرده و خودآگاه یا ناخودآگاه در مسیر رسیدن به آن قرار می گیرید و شکر نعمتی که مهرداد نیز به آن اشاره کرد و بسیار مهم است صحه نهادن عملی بر این راه استدعا از مخلوق است و انسان را برای دفعات بعدی درخواستهایش تقویت می کند .

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مورد دیگر تلقین یک روش خاص (درست یا نادرست) بعنوان روش صحیح در ذهن بعضی افراد است که این بالشخصه از نظر من سوای صحیح یا ناصحیح بودن روش تبدیل به عادتی نادرست خواهد شد.

alligol

عضو جدید
نیایش + تلاش

نیایش + تلاش

نیایش + تلاش رمز آفرینش است. اگر این دو باهم باشند، انسانها به هدف سریعتر، بهتر، زیباتر میرسند. چرا؟

چون حرکتی منطبق بر نظام آفرینش است. نه تلاش تنها و نه دعا تنها.

اما دعا جادوگری نیست. استاد میگوید اگر بخواهی به گنج برسی این نقشه را بگیر و برو. چهل متر به راست، .... متر به چپ یا شمال و غیره. این یک آدرس است. دعا هم آدرس دارد. این را اوستا کریم تعلیم داده. مسلما خداوند دنیا را بر پایه نیاز انسان و رفع مسائل در راه او قرارداده است.