[دسر] - ژله هایی به شکل هندوانه

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
مواد لازم :
ژله قرمز رنگ (هر طعمی که میپسندید آلبالو ،توت فرنگی ، هندونه، رزبری) 1 بسته
تعدادی لیموی سبز رنگ




لیمو ها را از سر دو نیم کرده و داخلش را با دست یا قاشق خالی کنید حواستون باشه پوست لیمو را سوراخ نکنید و اگر از لیموی پوست کلفت استفاده کنید بهتره چون هر چقدر لیمو نازکتر باشه حتی اگه یه مقدار کوچیک از پوستش باقی مونده باشه ژله را تلخ میکنه پس لیمو پوست کلفت انتخاب کنید که بدون نگرانی از سوراخ شدن پوستش بتونید داخلش را خالی کنید.
برای درست کردن ژله ابتدا پودر ژله را داخل یه لیوان آب جوش حل کنید بعد به مدت 1 دقیقه داخل ماکروفر بگذارید تا حبابها از بین بره و ژله شفاف بشه اگه اینکارو نکنید باید یه ربع صبر کنید تا کف اضافی روی ژله از بین بره و بعد نصف لیوان آب سرد اضافه کنید. روی جعبه نوشته 1 لیوان آب سرد ولی با نصف لیوان هم ژله زودتر میبنده هم سفت تر میشه چون بعد باید لیمو ها را نصف کنید بهتره ژله سفت تر باشه. بعد با قاشق داخل لیمو ها ریخته و بگذارید داخل یخچال تا ژله ببنده و بعد با چاقو هر نصفه لیمو را دوباره از وسط ببرید و روش را کنجد سیاه بپاشید.




امیدوارم خوشتون بیاد
All Rights Reserved By Marshal Team Work
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
ژله هندوانه ای

ژله هندوانه ای

سوران: ژله سبز و طبق دستور ژله درست میکنیم اگه آب سردش رو کمتر بریزیم که سفت تر بشه بهتره. من یه قاشق چای خوری ماست هم بهش اضافه کردم که از شفافیتش کم بشه.این ژله رو تو بزرگترین کاسه میریزیم.




کاسه متوسط رو میگذاریم داخل ژله. مواظب باشید که ژله سبز داخل کاسه دوم نره و کاسه دوم دقیقا” وسط قرار بگیره. البته من هر کاری کردم آخر وسط نموند. به عنوان وزنه داخل کاسه دوم آب میریزیم.




ژله رو میگذاریم تو یخچال تا کاملا ببنده ، بعد با ملاقه آبش رو خالی میکنیم و به جاش آب داغ میریزیم. یه تکون جزئی میدیدم و کاسه رو از ژله جدا میکنیم.البته اگه مثل من حوصله اینکارا رو نداشتین در یک عملیات ضربتی یهو کاسه رو کج کنین که آبها بریزه ، بعد توی کاسه آب داغ بریزین. ، خب حالا شما کاسه ای دارین که دور تا دورش ژله سبز رنگه.





حالا با ژله آلوئه ورا و بستنی ، ژله بستنی درست میکنیم و وقتی ولرم شد میریزیم روی ژله سبزمون. (البته شما میتونید از ژله شیر هم استفاده کنین)



حالا کوچیکترین کاسه رو مثل روش اول میذاریم داخل ژله بستنیمون.




باز میذاریم تو یخچال تا ژله بستنی هم ببنده ، کاسه سوم رو هم مثل روش قبل ازژله بستنی جدا میکنیم ، ژله قرمز رو که قبلا آماده کردیم و میریزیم داخل ژله و میذاریم ببنده. حالا داخل بزرگترین کاسه به ترتیب از بیرون به داخل ژله سبز، سفید و قرمز داریم.




ژله رو برمیگردونیم ، برش میزنیم و با تخمه هندونه یا اگه نداشتین مثل من با کاکائو تزئینش میکنین.

ژله من موقع برگردوندن شکست. اگه میدونستم اینطور میشه اینقدر زحمت نمیکشیدم و از اول ژله سه رنگ معمولی با رنگای قرمز سفید سبز میدرستیدم. بعد برش میزدم. مثلا میخواستم نصف هندونه رو درسته دربیارم.








برترین ها
 

Similar threads

بالا