[دسر] - آموزش تصویری انواع ژله تزریقی

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
در این تاپیک، آموزش های تصویری آماده سازی انواع ژله های تزریقی قرار داده می شود .
منبع مطالب : http://www.sooran.com



 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]طرز تهیه:[/h]
برای تهیه ژله تزریقی حتما باید از ظرف شفاف استفاده بشه که میتونه شیشه ای یا یک بار مصرف شفاف باشه که به نظر من بهتره از یک بار مصرف شفاف استفاده کنید تا راحت تر از قالب جدا بشه!در ابتدا ظرفتون رو با آب سرد بشورید و 5تا10دقیقه داخل فریزر قرار بدید.بعد خارجش کنید و کاملا چربش کنید البته با روغن مایع!
هر بسته ژله آلوئه ورا رو با 1لیوان آب جوش مخلوط کنید و داخل مایکروویو بذارید یا به روش بنماری کاملا مخلوط کنید تا ذره اضافی داخلش نباشه و بعد 2سوم لیوان آب سرد سرد بهش اضافه کنید و بعد مخلوط کنید و 4تا5 ساعت بذاریدش داخل یخچال اگه زمان کمتر بشه ژله موقع تزریق پاره میشه و اگه بیشتر بشه تزریق توش به خوبی انجام نمیشه.
چند ظرف کوچک انتخاب کنید و داخلش خامه بریزید و به هر کدوم چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید تا رنگی بشن.یه خورده شل میشه که اشکالی نداره. توجه کنین که خامه زیاد استفاده نمیشه پس زیاد رنگ نکنین که اضافه نیاد.
حالا ژله رو از یخچال میاریم بیرون و با توجه به تعداد گلامون شروع میکنیم به زدن پرچم های وسط گل. به این صورت که سر سوزنی سرنگو میاریم بیرون و خامه زرد میکشیم بعد تمیزش میکنیم و سر سوزن رو میزاریم و وارد ژله میکنیم تا ارتفاع دلخواه و به آرومی فشارش میدیم تا خامه ها تزریق بشه و همزمان از ژله خارجش میکنیم. توجه کنید که برای زدن پرچم و همینطور گل به این صورت اگه سعی کنیم سرنگ رو به دفعات از یک قسمت وارد کنیم کارمون قشنگتر میشه. ولی باید مراقب باشیم که ژله پاره نشه. توجه کنید که بعد از اتمام یک دور باید سرنگ رو برای دور بعد مایل تر وارد کنیم. نکته خیلی مهم اینه که بعد هر بار تزریق اگه خامه اضافی زد بالا حتما با دستمال تمیزش کنین که پشت کار کثیف نشه.در کل برای پرچم شعاع کار شما نباید بیشتر از یه سکه 50تومنی جدید (هم اندازه سکه طلای بهار آزادی)بشه!

 

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا برای تزریق گل رز، از قاشق چایخوری استفاده میکنیم به این صورت که قاشق رو از کنار قسمت پرچم ها به صورت مایل وارد میکنیم و سرنگ رو مماس بر پشت قاشق وارد میکنیم و تزریق میکنیم تا اون قسمت ایجاد شده پر بشه. اینجا هم مثل قبل توی دورهای بعد باید قاشق رو مایل تر وارد کنیم.میتونید اونها رو با انگشت هم درست کنید که راحت تره ولی ممکنه دقیق نباشه به هر حال میتونید امتحانش کنید.






احتمالا تا اینجای کار به نظرتون میاد که ای وای حتما یه جا رو اشتباه کردم که اینقدر پشت کارم کثیفه اما اصلا اینطور نیست و اون طرف کار اوضاعش خوبه. بعد از هر چند تزریق از اون طرفش نگاه کنین ببینین اگر جایی خالی مونده، خامه تزریق کنید.

 

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا شروع میکنیم به تزریق خامه با کارد میوه خوری. اون رو هم اول با شیب کمتری وارد ژله میکنیم و در دورهای بعد با شیب بیشتر و سرنگ رو مماس با کارد وارد ژله میکنیم و تزریق میکنیم.




حالا میرسیم به گل سوزنی که من اونو به رنگ آبی کار کردم. مثل زدن پرچمهاست و بنظر من ساده تر از گلای دیگست.

 

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز

بعد از اتمام کار و تمیز کردن خامه های اضافی، ژله رو حدود نیم ساعت میزاریم داخل یخچال تا خامه ها هم سفت بشن و بعد برای درآوردن ژله کناره های اونو کارد میزنیم تا لبه هاش از ظرف جدا بشه و راحتتر برگرده و بعد اونو تو یه ظرف آب داغ میبریم.
اگه از ظرف شیشه ای استفاده کردین باید مدت زمان بیشتری توی آب بمونه تا حرارت منتقل بشه و بعد برش گردونید.برای اینکه گلها بیشتر خودشونو نشون بدن بهتره که زیر ژله سفید باشه. برای این کار میتونین اونو توی یک ظرفی که کاملا سفیده برش گردونین. راه دیگه اینه که یک بسته ژله آلوئه ورا رو با ۲۰۰ سی سی آب جوش هم میزنید و به جای ۲۰۰ سی سی آب سردش بستنی میریزین. حتما حتما حتما دقت کنین بستنی رو از قبل بیرون از یخچال بزارین تا کاملا آب بشه و اجازه بدین ژله های داغ و بستنی هم دما بشن و اصلا عجله نکنین وگرنه بستنی داخل ژله به صورت ذرات جدا از هم درمیاد. میشه به جای بستنی از شیر یا خامه استفاده کرد. اگر هم دوس ندارین که زیر ژله سفید باشه میتونین رنگ دیگه ای بریزین. حتی میتونین به جای ژله اصلی از ژله آلوئه ورا استفاده نکنین و یک ژله رنگی بریزین اما دقت کنین که گلی که داخلش میزنین رنگی باشه که خودشو نشون بده. اینا رنگهای مکمله که خیلی خوب خودشو کنار هم نشون میده: سبز و قرمز - زرد و بنفش - آبی و نارنجی و ...!


 

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز

[h=2]نکات:[/h]
1)دوستای عزیز توجه داشته باشید که تهیه ژله تزریقی بسییییییییییییییییییییییار راحت تر از چیزیه که فکر میکنید فقط ممکنه بار اول اونو خراب کنید که کاملا طبیعیه!به نظر من برای بار اول داخل یه ظرف بزرگ مثل مرغ خوری هر طرحی که به ذهنتون میرسه رو امتحان کنید با قاشق معمولی ،سوپخوری،مرباخوری،ابزار مختلف شیرینی سازی و ... چون خیلی وقتا با چیزایی که فکرشم نمیکنید طرحای فوق العاده ای ایجاد میشه!مهمترین چیز در تهیه ژله تزریقی اتخاب ابزار هست برای اینکه بتونید بهتر و زیباتر کار کنید به نظر من از ابزار گلسازی استفاده کنید مثل طرح برگ گلبرگ و ...چون بعد از فرو بردن ابزار توی ژله پایه بعد از تزریق دقیقا همون شکل رو دارید!به همین راحتی!
2)میتونید به جای خامه رنگ شده از دَنِت های رنگی هم استفاده کنید البته اگه طعمش رو میپسندین چون به نطر من با خامه رنگ شده ژله خوشمزه تری دارید!
3)موقع درست کردن گلها ، نباید سوزن رو خیلی عمیق فرو کنیم چون در واقع داریم ژله پایه رو سوراخ می کنیم . درنتیجه موقع برگردوندن ، ژله پاره میشه. سطحی از ژله پایه که موقع برگردوندن روی ژله گل دیده می شه باید نسبتاً ضخیم باشه تا موقع برگردوندن ، استحکام ژله رو حفظ کنه.
4)قالب ژله را باید تقریبا تا لبه پر از ژله کنین که موقع برگردوندن فضای خالی زیادی بین ژله و ظرف وجود نداشته باشه، چون در حین جدا شدن از قالب به خاطر فاصله زیاد بهش نیرو وارد میشه و تالاپ میخوره روی بشقاب و میشکنه!!
5)میتونین برای پرچمها از زعفران و خامه استفاده کنین وبرای گلبرگها تنها از خامه تا گلتون سفید شود یا میتونین برای پرچم از شکلات صبحانه و برای گلبرگها از زعفران وخامه استفاده کنین و یه گل آفتابگردان زیبا بوجود آورید.
6)هیچگاه ژله گلدار رو تو قالب طرح دار درست نکنید چون همه زحماتتون به باد میره مگه اینگه خیییلی حرفه ای باشید و ژله رو خیلی سحی درست کنید چون معمولا موقع برگشتن ژله شما نصف میشه و این چیزیه که خودم به کرات تجربه کردم!
7)یه کار جالب و راحتی که من انجام میدم اینه که طرحای دلخواهم رو روی طلق سفت میکشم و بعد با چاقو اونو میبرم و ازش استفاده میکنم مثلا برای تهیه برگ یه برگ از درخت جدا میکنم و روی طلق درش میارم و اونو داخل ژله میبرم و تزریق میکنم که خیلی هم طبیعی میشه!البته میتونید طرحتون رو اگه خیلی بزرگ نیست روی قاشق یک بار مصرف هم در بیارید چون دسته داره و کار باهاش راحت تره البته اگر میخواید کارتون راحت تر بشه طلق رو هم روی یه پایه که به عنوان دسته برای شما عمل کنه نصب کنید مثل نی یا همون قاشق یکبار مصرف!


 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
نمونه هایی از تزیین ژله

نمونه هایی از تزیین ژله

سایت سوران: برای تهیه این نوع ژله ابتدا در قالبهای قلبی شکل مقداری پودر ژله آماده شده(مخلوط با آب)بریزید یا ژله رو در ظرف ساده تهیه کنید و بعد با قالب قلبی شکل اون رو قالب بزنید.در ظرفی به شکل دلخواه مقداری شیر عسل تهیه کنید و چند قاشق غذاخوری پودر ژلاتین بهش اضافه کنید (به نظرم برای هر لیوان شیر 1.5قاشق پودر ژلاتین عالیه) البته میتونید کمی هم گلاب بهش بزنید تا خوشمزه تر بشه.حالا ژله های قلبی رو داخل ظرف بریزید و اجازه بدید ژله ببنده.



(نکته : اگر دیدید ژله های قلبی روی شیر نموند ابتدا ژله های قلبی رو کف سینی قرار بدید و یه لایه خیلی خیلی نازک شیر توش بریزید و صبر کنید ژله ببنده و بعد دوباره شیر رو تا ارتفاعی که قلبها رو نپوشونه اضافه کنید البته کاملا طبیعیه 3یا 4تاش بره زیر شیر!)



این ژله خیلی ساده تهیه شده در یک ظرف مستطیلی ابتدا مقداری ژله سبز(طالب،کیوی و ...)رو اضافه کنید و صبر کنید تا ببنده.حالا مقداری شیر عسل و ژلاتین رو مثل بالا تهیه کنید و یه لایه نازک بهش اضافه کنید و به ترتیب شکل رنگها رو اضافه کنید.برای دونه های هندوانه هم میتونید از کنجد ،سیاهدانه یا شکلات ریز شده استفاده کنید.(نکته:برای طبیعی تر شدن ژله به پودر ژله آماده و کمی سرد شده مقدار خیلی کمی ماست اضافه کنید و بعد مایع رو از چای صاف کن رد کنید تا دونه های ماست ازش جدا بشه این کار به خصوص در مورد لایه سبز اول خیلی زیبا میشه!)



انجام این کار ممکن نیست به جز با داشتن قالب مخصوص!قالبهای دو تکه در بازار وجود دارند که داخل هر قالب یه قالب دیگه هم وجود داره تنها راه خانگیش استفاده از 2تا کاسه هست به این صورت که 2کاسه انتخاب میکنید طوری که سایز یکی تقریبا 1سوم دیگری باشه حالا کوچیکه رو وسط قرار میدید و با چسب نواری از بالا و لبه ها اونو فیکس میکنید بعد ژله رو میریزید و صبر میکنید آماده بشه وقتی بست کاسه وسط رو برمیداریم و داخل ژله نوع دلخواهمون رو میریزیم (ژله بستنی،بیسکویت و ...) حالا اجازه میدیم ببنده و بعد لایه آخر دوباره از ژله اولی میریزیم البته هردونوع مایع ژله باید حسابی سرد شده باشن که لایه قبلی رو آب نکنن.



خوب این که سادست فقط توی قالب ریخته شده روشم پودر پسته داره!



برای این ژله مقداری ژله الوئه ورا تهیه کنید و داخل قالب بریزید یه 40دقیقه یا بیشتر که تو یخچال موند و کمی سفت شد مقداری میوه رو به حالت ایستاده داخل ژله فرو کنید و صبر کنید تا ژله بسته بشه بعد از بسته شدن دوباره مقداری ژله بریزید و همین کار رو با میوه و با زاویه مخالف یا دلخواه انجام بدید...همین!



برای تهیه این ژله از گل واقعی استفاده شده بهتره یه گل کوچیک یا گلبرگ انتخاب کنید و اون رو خوب خوب بشورید و با مقدار کمی گلاب و شکر چند ساعتی خیس کنید.حالا ژله آلوئه ورا رو با بستنی رنگ دلخواه مخلوط کنید البته توجه کنید ژله کاملا داغ باشه ...وقتی تو قالب بریزید بعد از چند دقیقه بستنی از ژله جدا میشه و میاد بالا البته حواستون باشه قالبتون چه شکلیه چون یه دفعه میبینید تهش ژلست سرش بستنی!



قالب زیبا + گل کاراملی یا طبیعی!



قالب زیبا + رنگ ژله زیبا + شکر یا مواد تزیینی مخصوص شیرینی و کیک!







توضیح دادم بالا!



ژله و مواد تزیینی کیک و شیرینی!



این ژله بستنی هست منتها اینجا 3 رنگ ژله بستنی تهیه شده و اون رو داخل پوست خالی شده هندوانه یا لیمو ریختن (به ترتیب بعد از گرفتن هر لایه لایه بعد ریخته شده)در نهایت برش دادن.



دقیقا مثل بالا این بار با دو لایه!



مواد تزیینی کیک و شیرینی!





هر دو رو بالا توضیح دادم!


برترین ها


 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
نمونه هایی از تزیین ژله

نمونه هایی از تزیین ژله

سایت سوران: در این مطلب هم با ما همراه باشید تا نمونه هایی دیگر از تزیین ژله را برای شما عزیزان به نمایش بگزاریم.








































برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
نمونه هایی از تزیین ژله

نمونه هایی از تزیین ژله

ژله های رنگی را با کمی خامه درست کنید. وقتی ژله ها گرفت با قالب های ستاره ای آنها را جدا کنید، سپس در ژله آلوورا ریخته و بگذارید ببندد.



ژله رنگین کمانی را داخل تخم مرغ های خالی شده آماده کنید. در این نوع ژله باید زمان و حوصله بیشتری داشته باشید.



توضیح در تصویر آمده است.





ژله های رنگی رنگی...





ژله خورده شیشه ... ژله های رنگی رنگی را که از قبل آماده کرده اید داخل مخلوط ژله آلوورا و آب و کمی خامه بریزید تا ببندد. سپس مکعبی برش دهید. به جای خامه میتوانید از کمی شیر یا بستنی هم استفاده کنید.







ژله های چند طبقه با تزیین خامه ... برای اینکه ژله به شکل حبابی در بیاید در طی بسته شدن باید ژله را چند مرتبه از یخچال بیرون آورده هم بزنیم.





در ژله های چند لایه معمولا برای جدا سازی لایه ها از ژله آلوورا و خامه (به جای خامه از شیر یا بستنی هم می توان استفاده کرد) استفاده میکنند، که ژله ای کدر را برای شما ایجاد میکند. اگر خواستید ژله های رنگی کدر درست کنید باید به جای ژله آلوورا از ژله ی رنگ دلخواهتان استفاده کنید.




در میوه هایی که شکل کروی دارند میتوان آنها را وسط نصف کرده، داخل آنها را خالی کنیم. ژله را داخل نیمکره ریخته و بگزاریم تا ببند سپس برش دهیم.



ژله هایی که به شکل کدر تهیه میکنیم را میتوان برش داد و بین مثلا دو تکه بیسکوئیت قرار داد. خلاقیت است دیگر...








برترین ها
 
آخرین ویرایش:

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
نحوه تهیه ژله دو رنگ با مغز ژله رولی

نحوه تهیه ژله دو رنگ با مغز ژله رولی

[h=1]نحوه تهیه ژله دو رنگ با مغز ژله رولی[/h]



نحوه تهیه ژله دو رنگ با مغز ژله رولی ؛
ژله یکی از بهترین دسرهایی است که به راحتی و در شکل های مختلف می توانید در منزل تان تهیه کرده و میهمانان تان را سورپرایز کنید. این بار یک ژله شیک و مجلسی با ژله رولی درست کنید.

مواد لازم برای ژله دو رنگ با مغز ژله رولی :

ژله رولتییک رول
ژله لیمونصف بسته
ژله آلوئه ورا۲ بسته
شیر یک لیوان یا بستنی وانیلی دو پیمانه
دنت کاکائویییک عدد
چیپس شکلاتیبرای تزیین


طرز تهیه ژله دو رنگ با مغز ژله رولی :
ابتدا نصف بسته ژله آلوئه ورا را با نصف لیوان آب جوش خوب مخلوط کرده و پس از خنک شده یک قالب دنت کاکائویی به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
یک قالب مستطیلی آماده کنید و ژله قهوه ای را در ته آن ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد.

سپس یک بسته و نیم ژله آلوئه ورا را با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کرده و بگذارید از دما بیفتد ،سپس دو پیمانه بستنی وانیلی یا یک لیوان شیر را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
توجه: اگر بستنی اضافه می کنید لازم است که حتما با همزن کاملا بزنید چون در غیر این صورت لایه ژله و بستنی از هم جدا می شوند.

یک لیوان از ژله سفید خنک شده را روی ژله قهوه ای ریخته و بگذارید تا ببندد.
در مرحله بعد باید ژله رولی یا همان فرفره ای را تهیه کنید ولی برش نزنید.
همزمان یک بسته ژله لیمو را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و سه چهارم لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و در یک قالب با ضخامت کم ریخته و بگذارید ببندد. پس از بستن به شکل برگ برش بزنید و کنار بگذارید.

حالا قالب را از یخچال خارج کرده و ژله رولتی را روی آن قرار دهید . در اطراف ژله رولتی می توانید از ژله سبز رنگ برش زده به عنوان برگ استفاده کنید.
مجددا نصف لیوان ژله سفید را در اطراف ژله رولتی بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد.
در پایان کار هم بقیه ژله سفید را به ژله اضافه کنید.
سپس ژله را از قالب جدا کرده و اطراف آن را با چیپس شکلاتی تزیین کرده و سرو کنید.

منبع : ۷ganj.ir



 

Similar threads

بالا