در وقفه سه ساله تا گرفتن پروانه برای نظام مهندسی چه کار هایی می توان انجام داد؟

lfc4win

عضو جدید
من لیسانس مکانیک و تحصیلاتم در گرایش حرارت سیالات به پایان بردم

متاسفانه در زمنیه نرم افزار های تخصصی جز اتوکد( که برای پایاننامه تا حدودی کار کردم) نرم افزار خاصی رو نمی دونم

علاقه اصلی من کار های تاسیساتی و حرارتی و تهویه مطبوع است

مثلا می خوام تو پاپینگ کار کنم اما چون تو شهرستان کلاس نیست خودم باید آستین بالا بزنم

چه کتابی!چه نرم افزاری! و از این دست.... که به ذهنم رسید بیام از شما بزرگان کمک بگیریم

و اینکه برای شروع بین سه نرم افزار کیتا ، اتوکتد و سالید ورد( ببخشید فینگلیش نوشتم) کدومش رو پیشنهاد می کنید کامل یاد بگیرم و بیشتر به دردم می خوره؟

پیشاپیش از وقتی برای بنده می گذارید متشکرم

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

متاسفانه در زمنیه نرم افزار های تخصصی جز اتوکد( که برای پایاننامه تا حدودی کار کردم) نرم افزار خاصی رو نمی دونم

مثلا می خوام تو پاپینگ کار کنم اما چون تو شهرستان کلاس نیست خودم باید آستین بالا بزنم

چه کتابی!چه نرم افزاری! و از این دست.... که به ذهنم رسید بیام از شما بزرگان کمک بگیریم

و اینکه برای شروع بین سه نرم افزار کیتا ، اتوکتد و سالید ورد( ببخشید فینگلیش نوشتم) کدومش رو پیشنهاد می کنید کامل یاد بگیرم و بیشتر به دردم می خوره؟

سلام دوست عزیز از آنجایی که گرایشت حرارت و سیالات هست و به کارهای تاسیساتی و وتهویه مطبوع علاقه داری،من بهت نرم افزار های کریر و فلوئنت و گمبیت رو پیشنهاد میکنم.
و بدون نرم افزارهای خوبی هستن و مطمئن باش خیلی به کارت میان.
پایپینگ هم خوبه ولی من کار نکردم.
اتوکد که بایدهمه مهندسین بلد باشن.
کتیا و سالیدورد نرم افزارهای جامداتی هستن،اگه علاقه داری یاد بگیری خوبه،هر چی نرم افزار بیشتر بلد باشی طبیعتا بهتر هست ولی نظر شخصی خودم اینه که نرم افزارهای زیاد یاد نگیری ولی خودتو رو یکی دوتا نرم افزار تخصصی خوب متناسب با علایق و شرایطت قوی کنی بهتر باشه.
تو نرم افزار های ریاضی هم متلب عالیه.یاعلی

zhilamo

عضو جدید
من هم با نظر امیر موافق هستم در مورد نرم افزار.
البته فرآموش نکن که در 3 سال می تونی زبان کار کنی + توی یک شرکت مشغول کار بشی.
من 86 فراغ التحصیل شدم هنوز پروانه نگرفتم چون برام مهم نیست . ازآنجا که من تو یک شرکت کار می کنم و کار صنعتی هست و پروانه مختص ساختمان داخل شهر هستش. منظورم این هستش خودت را معطوف به پروانه نکن.
در ضمن یادت باشه پایپینگ چیزی نیست که با خواندن یاد بگیری نه اینکه خواندن مقالات پایپینگ بد باشد .لی خیلی خیلی بیشتر از این چیزهاست و حتما باید با کار و رفتن کلاس یاد بگیری.
در ضمن سعی کن یاد بگیری چطور از استاندارد ها استفاده کنی.

fsina

عضو

درمورد piping استانداردهای شرکت نفت بخش pi و pmرا مطالعه کنید. از سایت شرکت نفت میتونید دانلود کنید. در سایت جستجو کنید هندبوک های زیادی در زمینه پایپینگ موجوده در مورد نرم افزارهای پایپینگ pdms caesar ll به سایت اینترنتی کتابخانه ملی مراجعه کنید چند تا انتشارات هستند که آموزش این نرم افزارها را دارند و در مورد تاسیسات نرم افزار carier

بالا