در رسمی شدن دین اسلام در آلمان سهیم باشید

علی(110)

عضو جدید

به گزارش شیعه آنلاین، دین مبین اسلام هنوز در کشور آلمان به رسمیت شناخته نشده است. اخیرا یک مؤسسه دینی برای رسمی شدن دین اسلام در آلمان رفراندمی برگزار کرده و از کاربران اینترنتی خواسته که نظر خود را در این مورد بیان کنند.

متأسفانه به دلیل عدم توجه مسلمانان به این رفراندم، تا به این لحظه تعداد مخالفان رسمی شدن دین مبین اسلام و آنهایی که به گزینه “خیر” رأی داده اند، بیشتر از موافقان و آنانی است که به گزینه “بله” رأی داده اند.
از همین رو از تمام مسلمانان درخواست می کنیم با وارد شدن به لینک این سایت که در ذیل این خبر قرار دارد، در این رفراندوم شرکت کنند و برای رسمی شدن دین مبین اسلام در آلمان رأی بدهند.

گفتنی است گزینه “JA” به معنی “بله” است.

لینک:
http://www.tagesschau.de/inland/wulffrede112.html

راهنمایی :

سه گزینه وجود دارد که فقط یکی را می توانید با کلیک بر روی دکمه ی رادیویی (دایره) انتخاب کنید .

Ja = بله ( موافقت با رسمی شدن اسلام در آلمان )

Nein = نه ( مخالفت با رسمی شدن اسلام در آلمان )

Weiß nicht. / Ist mir egal. = نمی دانم / اهمیتی نمی دهم ( رأی ممتنع )

و در پایین دو کلید قرار دارد :

Zur Auswertung = مشاهده ی نتیجه نظر سنجی

Stimme abgeben = رأی دادن

دو دین مسیحیت و یهودیت قبلاً در آلمان رسمی اعلام شده است

:heart:

:gol: لطفا سایر دوستان رو هم مطلع کنید :gol:

kamyab_65

عضو جدید
من به Nein رای دادام .....

چیکارشون دارین بابا
چشم ندارین خوشیه مردم رو ( حتی اونور دنیا ) ببینین ؟

واقعا که مسلمونین

علی(110)

عضو جدید
کمی به خوشی مسلمانان هم فکر کنید

کمی به خوشی مسلمانان هم فکر کنید

من به Nein رای دادام .....

چیکارشون دارین بابا
چشم ندارین خوشیه مردم رو ( حتی اونور دنیا ) ببینین ؟

واقعا که مسلمونین

ظاهرا شما معنی به رسمیت شناختن رو خوب نمیدونید
وقتی یه دین تو یه جامعه به رسمیت شناخته نشه، صاحبان اون دین نمی تونند آزادانه به امور دینیشون بپردازند و هیچ حق و حقوقی نسبت به عقایدشون ندارند. مثلا هر لحظه ممکنه بدون در نظر گرفتن عقیده یه زن مسلمون، داشتن حجاب رو ممنوع کنند بدون اینکه حتی حق اعتراض داشته باشه، چون عقیدش به رسمیت شناخنه نمیشه.
مثلا اینروزها مد شده جاهای مختلف دنیا برای همجنس بازها تسهیلاتی رو قرار میدن و حق و حقوق خاصی قائل میشن.چرا، فقط به خاطر اینکه معتقدند اون ها هم یه عده آدمند و حق دارند آزادانه زندگی کنند و به خواسته هاشون عمل کنند.

حالا شما که خیلی علاقه داری خوشی!!! مردم رو (حتی اونور دنیا) ببینی ، با انتخابی که کردی آزادی و خوشی یه عده آدمو(که ظاهرا از دید یه عده ارزششون از همجنس بازها هم کمتره) توی اونور مرزهای بشری تحت تاثیر قرار دادی.
لذا شما یا واقعا معنی به رسمیت شناختن رو خوب بلد نیستی و یا
واقعا که نامسلمونین

amirhm

عضو جدید
کاربر ممتاز

چرا باید رای دهیم وقتی در آنجا زندگی نمیکنیم !
این حق شهرمندان آن کشور است تا سرنوشتشان را تعیین کنند. اگر قرار بود هر کشوری در آن شرکت کند زبان صفحه را آلمانی نمیگذاشتند .

برای شما قابل قبول است که آلمانیها در رای گیری های ما شرکت کنند ؟

Hadi-Hashemi

عضو جدید

این حق شهرمندان آن کشور است تا سرنوشتشان را تعیین کنند. اگر قرار بود هر کشوری در آن شرکت کند زبان صفحه را آلمانی نمیگذاشتند .

موافقم

علی(110)

عضو جدید

حرف شما منو به فکر فرو برد
ولی من فکر می کنم این مسئله به همه مسلمانها بلکه بشریت مربوط میشه
اولا هر مسلمانی ممکنه یه روز بخواد بره آلمان. برای زندگی هم که نره برای تفریح. مگه بده یه سری امکانات مخصوص اون هم توی اون کشور باشه.
دوم اینکه دفاع از آزادگی مرزبندی نداره، اگر داشت کلیه تظاهرات حقوق بشر زیرسوال میرفت. چرا یه عده قابل توجهی از مردم با یه عقیده خاص تو یه جا زندگی کنند اما عقیدشون اصلا به حسابم نیاد و حق و حقوقی در این زمینه نداشته باشند در حالیکه به حساب آوردن عقیده اونها ضرری برای کسی نداره.
مهمتر از همه اینه که من می ترسم این قضیه آغازی باشه برای فشار هرچه بیشتر بر مسلمونها. به مقدساتشون توهین کنند و حق حرف زدن نداشته باشند، یکی بزنه یه مسلمون رو بکشه اما حتی مجازات هم نشه، مسلمونها رو هرجایی راه ندند، با اونها بدرفتاری کنند و در کل آزادانه به امور نژادپرستانشون بپردازند.
اگر نبود این سابقه ی اسلام ستیزی و مسلمان آذاری، شاید حتی این تاپیکو نمیزدم.

alireza#20

عضو جدید
من هم میگم این حق افراد مقیم اون کشوره که رای بدن ولی آیا واقعا طرف مقابل هم این رو رعایت کرده؟؟؟
یعنی فکر می کنید فقط مردم آلمان در این نظر سنجی شرکت کردند. آلمانی ها چطور به رسمی شدن یهودیت رای دادن وقتی ....
حالا شما که که می گی حق خودشونه که رای بدن چرا Nein میدی؟؟؟
من این رو برای افرادی که در آلمان میشناسم فرستادم . و پیشنهاد می کنم به جای رای دادن همه این کار رو بکنند.

بالا