در خواست کتاب catia

mehrdadeng

عضو جدید
سلام
یه کتاب catia می خام که تمرین های توپی توش انجام داده باشه .یعنی کتاب در حد حرفه ای وکاربردی مثال داشته باشه.best regard
یک رنگی و بوی تازه از عشق بگیر.........پر سوزترین گدازه از عشق بگیر
در هر نفسی که می تپی ای دل من......یادت نرود اجازه از عشق بگیر:gol:

mechanice

عضو جدید
سلام
میگم تو CATIAچه جوری دو قطعه رو به هم جوشکاری می کنند.
لطفا اگه موضوعی در این رابطه دارید برام بفرستید .
KEEN.IRANIAN@GMAIL.COM
با تشکر

sadegh.khodam

عضو جدید
سلام کتاب خوبی برا معرفی دارم مجم.عه کتابای مثلث نارنجی واقعا کتابای خوبی هستن واقعا به دردت می خورن از هیچ شروع میکنن و همه چیز رو برات توضیح میده ضمنا همراه با نرم افزار هم هست

torobche

عضو جدید
سلام من مهندس مواد هستم (سرامیک) ولی همیشه دوست داشتم مکانیک بخونم الان هم که سالها از فارغ التحصیلیم میگذره بازم رفتم و دوره کتیا رو دیدم (مقدماتی البته) یک سری سی دی هم گرفتم که آموزش کتیا هست و اونا رو هم درس به درس پیش میرم و هر روز بیشتر از روز قبل به این رشته (کار با این نرم افزار و نقشه کشی) علاقه مند میشم. دوست دارم بقیه نرم افزارها مثل سالید ورک و پرو ای رو هم یاد بگیرم ولی همیشه ترس دارم نکنه سنم دیگه واسه این که بخوام این کارو از صفر شروع کنم زیاد باشه من 33 ساله هستم. گاهی نا امید میشم . به منابع رشته های نقشه کشی هم دسترسی ندارم. اگه امکانش هست کتابی برای دانلود بذارید که بتونم نمونه مثالهای کاربردی رو از روی اون تمرین کنم.
ممنون و سپاسگزارم.

morteza_sarbaz

عضو جدید
سلام من مهندس مواد هستم (سرامیک) ولی همیشه دوست داشتم مکانیک بخونم الان هم که سالها از فارغ التحصیلیم میگذره بازم رفتم و دوره کتیا رو دیدم (مقدماتی البته) یک سری سی دی هم گرفتم که آموزش کتیا هست و اونا رو هم درس به درس پیش میرم و هر روز بیشتر از روز قبل به این رشته (کار با این نرم افزار و نقشه کشی) علاقه مند میشم. دوست دارم بقیه نرم افزارها مثل سالید ورک و پرو ای رو هم یاد بگیرم ولی همیشه ترس دارم نکنه سنم دیگه واسه این که بخوام این کارو از صفر شروع کنم زیاد باشه من 33 ساله هستم. گاهی نا امید میشم . به منابع رشته های نقشه کشی هم دسترسی ندارم. اگه امکانش هست کتابی برای دانلود بذارید که بتونم نمونه مثالهای کاربردی رو از روی اون تمرین کنم.
ممنون و سپاسگزارم.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=47916

iranika

عضو جدید
سلام
یه کتاب catia می خام که تمرین های توپی توش انجام داده باشه .یعنی کتاب در حد حرفه ای وکاربردی مثال داشته باشه.best regard
یک رنگی و بوی تازه از عشق بگیر.........پر سوزترین گدازه از عشق بگیر
در هر نفسی که می تپی ای دل من......یادت نرود اجازه از عشق بگیر:gol:
برو سراغ نگارنده دانش

ahmadnejad1364

عضو جدید
بهترین کتاب کتیا برای شروع به نظر من مربوط به انتشارات معروف مثلث نارنجی هستش