در خواست مشاوره برای تغییر رشته

nahhd

عضو جدید
سلام.دوستان من مهندسی صنایع (تولید صنعتی) خوندم اما به رشته برق علاقه دارم تصمیم دارم برای ارشد برق قدرت بخونم اما نمیدونم از کجا شروع کنم و چه کتابایی بخونم ،دوستان لطفا راهنمایی کنید.به نظر شما ارزش داره تغییر رشته بدم؟؟؟؟اینم بگم در حال حاضر برقکار ساختمون هستم.

Ice Man

مدیر تالار مهندسی برق
مدیر تالار
سلام.دوستان من مهندسی صنایع (تولید صنعتی) خوندم اما به رشته برق علاقه دارم تصمیم دارم برای ارشد برق قدرت بخونم اما نمیدونم از کجا شروع کنم و چه کتابایی بخونم ،دوستان لطفا راهنمایی کنید.به نظر شما ارزش داره تغییر رشته بدم؟؟؟؟اینم بگم در حال حاضر برقکار ساختمون هستم.
با سلام
دوست عزیز من کلا با این قضیه از اول مخالف بودم که ارزش و صلاح رو از دیگران بپرسیم. فقط میشه با رشته آشنا بشیم بعد اون تصمیم با خود شخص هست. این شما هستین که باید تشخیص بدین به عنوان کسی که صنایع خونده ارزشش رو داره یا نه. باید به هدف، علایق و قابلیت های شخصی خودتون نگاه کنید.
در مورد منابع ارشد میتونید از تالار تحصیلات تکمیلی تالار برق اطلاعات کسب کنید.

و در آخر (البته روی صحبتم با شما نیست) خیلی ها میخوان برق ساختمان رو به قدرت بچسبونن که به نظر من این اشتباهه! برق ساختمان یکی از کوچکترین و شاید کم اهمیت ترین بخش های مهندسی قدرت هست.

بهار امیدوار

عضو جدید
من برق الکترونیک خوند م
اما الان در رشته صنایع کار میکنم
چون کار الکترونیک تو منطقه ما نیست
حالا موندم برم ارشد صنایع یا قدرت
کسی هست راهنمایی کنه

Ice Man

مدیر تالار مهندسی برق
مدیر تالار
من برق الکترونیک خوند م
اما الان در رشته صنایع کار میکنم
چون کار الکترونیک تو منطقه ما نیست
حالا موندم برم ارشد صنایع یا قدرت
کسی هست راهنمایی کنه
شانس کار برای خانوم ها در رشته قدت خیلی کمتره، از رشته هایی هست که بنا به شرایطش بخش خیلی اعظم اون رو مردها تشکیل میدن.

بهار امیدوار

عضو جدید
اتوماسیون صنعتی چی؟
خب من تو یه منطقه صنعتی کار میکنم که 10000 تا کارخونه هست اما دریغ از یه الکترونیک ( هست اما مونتاژه همش!!!)