در خواست راهنمایی برای کنکور ارشد

Qolami_raz

عضو جدید
سلام.من تازه شروع کردم به مطالعه واسه ارشد.می خوام با کسی که ارشدو با موفقیت پشت سر گذاشته صحبت کنم.نمی دونم از کجا شروع کنم و چه طور..........:(

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.من تازه شروع کردم به مطالعه واسه ارشد.می خوام با کسی که ارشدو با موفقیت پشت سر گذاشته صحبت کنم.نمی دونم از کجا شروع کنم و چه طور..........:(
تمام دروس ریاضی رو فقط از روی راهیان بخون، ریاضی مهندسی هم فقط سری فوریه رو بخون و بقیه ی فصل ها رو ول کن.
از دروس جامدات مقاومت رو پوران بخون ، طراحی اجزا رو هم پارسه بخون، استاتیک سوالات کنکور سالهای پیش بهترینه.
سیالات رو نزدیک کنکور از راهیان بخون.
در دروس دینامیک هم پیشنهاد می کنم خود دینامیک رو اصلاً نخون، ارتعاشات پوران و کنترل هم آریاز.

Qolami_raz

عضو جدید
من رشته ی کارشناسیم ریاضیه.ریاضی رو که بالا می زنم.چند ساعت بخونم؟ترکیب درسا تو هرروز چه طوری باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز
تمام دروس ریاضی رو فقط از روی راهیان بخون، ریاضی مهندسی هم فقط سری فوریه رو بخون و بقیه ی فصل ها رو ول کن.
از دروس جامدات مقاومت رو پوران بخون ، طراحی اجزا رو هم پارسه بخون، استاتیک سوالات کنکور سالهای پیش بهترینه.
سیالات رو نزدیک کنکور از راهیان بخون.
در دروس دینامیک هم پیشنهاد می کنم خود دینامیک رو اصلاً نخون، ارتعاشات پوران و کنترل هم آریاز.

:surprised:
به نظرم هیچ درسی نباید رها کرد چون گاهی یه درس اسون داده میشه واگه نزنید رتبه تون خیلی خراب میشه با توجه به اینکه تو مکانیک هر سوال میتونه تعیین کننده باشه
این منابع هم خوبه
ریاضی معادلات ریاضی مهندسی:پارسه
دینامیک مقاومت :پوران پژوهش
سیالات ترمو انتقال:راهیان
کنترل :آریاز

طراحی و استاتیک هم راهین ارشد

Qolami_raz

عضو جدید
منابعی رو که گفتید گرفتم.مشکلم اینه که نمی دونم از کجا شروع کنم.مرسی

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز
منابعی رو که گفتید گرفتم.مشکلم اینه که نمی دونم از کجا شروع کنم.مرسی
از همون اول اول اولش:D
با توجه به اینکه وقت کم دارید به نظرم تو ریاضی اگه جزوات قدیمی پارسه رو گیر بیارید خیلی سریعتر پیش برید