خوب زبان رسمی پارسی هست دیگه.
مگه قراره چه زبان های دیگه ای حرف بزنیم ؟
ayhan جان زیاد سخت نگیر. هر سایتی مقررات خاص خودشو داره. ما اگه بخوایم ترکی بنویسیم خوب میریم تو سایتهایی عضو میشیم که قوانینشون این اجازه رو به ما میده. این سایت مقرراتش این اجازه رو نمیده. باید به قوانین احترام بذاریم. ما که نیومدیم اینجا جنگ کنیم. اگه بجز فارسی باشه فردا یکی میاد کردی مینویسه اون یکی عربی حال میکنه , یکی میاد به زبای عبری مینویسه و اینجا میشه بازار شام. همه ما ایرانی هستیم و توافق کردیم که زبان پیشرومان زبان فارسی باشه. این که دیگه بحث نمیخواد. من تو چند تا سایت ترکی عضو هستم و خیلی حرفامو ترکی مینویسم . اما اینجا مقررات خودشو داره. شمام دیگه کوتاه بیاو بذار اون حس همنوع دوستی ما بین همه مون تقویت بشه. همه ما از یک ریشه ایم و انسانیم. باید همه اقوام ایرانی با هم باشیم و سعی نکنیم تو این محیط برتری جویی کنیم. نه ما و نه هیچ کس دیگه. باید همه مون یکرنگ باشیم . موفق باشیآیا این قانون منطقیه؟
اینجا یک سایت ایرانی هست.و زبان رسمی ما ایرانی ها فارسی هست.
و باید فارسی صحبت بشه.
ولی حالا یک تاپیک باز میشه و حالا ترک های عزیز سایت خواستند در اون تاپیک ترکی تایپ کنند و اون تاپیک هم برای خودشون بود.به نظرم اون اشکالی نداره
ofakur من تو چند تا سایت ترکی عضو هستم و خیلی حرفامو ترکی مینویسم .
همین روزاست حاج میلاد . . .!
از این تاپیکا قبلا هم بوده ،چرا اونا قفل نشده؟![]()
تاپیک شمالی ها رو نمیگم بابا
تو تالار زبان چند ماه پیش تاپیک ترکی دو سه تا بود
تاپیک انگلیسی هم دوتا دیدم من قبلا
اگه ما تو تایپیک های دیگه ترکی پست میدادیم حق با شما بود چون زبان رسمی فارسه فعلا.
ولی ما یه تایپیک ترکی گذاشتیم و قفل کردن.
نمیدونم اون تایپیک ادمین رو قلقلک میداد؟
این مسائل باعث ایجاد حساسیت میشه.
من آدرس رو بشکل پیام به شما فرستادم ولی ظاهرآ قبول نکرد. دادن آدرس سایر سایت ها باید توسط پیام باشه که تبلیغات نشه. شما هر موقع بخش پیامهاتونو باز کردید به من اطلاع بدید تا براتون بفرستم.لطفا لینک سایتهای ترکی رو در این تاپیک قرار دهید... مرسی
من به هر کدوم که سر زدم دیدم توسط نژاد پرستان بزدل ف ل ت ر شده!
من آدرس رو بشکل پیام به شما فرستادم ولی ظاهرآ قبول نکرد. دادن آدرس سایر سایت ها باید توسط پیام باشه که تبلیغات نشه. شما هر موقع بخش پیامهاتونو باز کردید به من اطلاع بدید تا براتون بفرستم.![]()
نه بابا هیچ مطلب خاصی نداشت که قفل کنن.فقط در حد آشنایی بچه ها بود.شاید دلیلش مطالب توش بوده
نه بابا هیچ مطلب خاصی نداشت که قفل کنن.فقط در حد آشنایی بچه ها بود.
خوب یه استشهاد از بچه های سایت جمع کن با یه شکایت رسمی ببر پیش ادمین دستورشو بده، ببر دبیرخانه ثبت کنه، ببر پیش مدیر کل پاراف کنه، دوباره دبیرخانه، بعد ببر پیش مدیر ارشد، (باز دبیرخانه)، یه مدیر معمولی، (دبی...)، همکار مدیر، (د...)، ...
![]()