درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

Arrrrash

عضو جدید
خدا رو شکر...من که کاری نکردم....راستی اگه واسه پروژه هم کمک خواستی بگو...اگه با داورنژاد باشی که معمولا پروژه هاش راحتن اگرم با آل یاسین هستی ممکنه یکم کارت پیچیده بشه..در هرصورت من در خدمتم ;)

با کیهان دارم.نمیدونم میشناسیش یا نه.اگه پروژه گفت چیزی چشم.بازم دستت درد نکنه;)

S.Mehran.S

عضو جدید
نتایج تا الان :
1 - % 52.89

2 - % 48
3 - % 45
3 - % 41.37
4 - % 34
4 - % 33
.
.
.
دوستان همگی همکاری کنید ؛ قراره یه تخمین رتبه ی نسبتا دقیق ( با خطای قابل قبول ) براتون آماده کنم !
:w18:

S.Mehran.S

عضو جدید
خب می بینم که هر لحظه داره مشارکتتون بیشتر میشه :D
1 - % 52.89
2 - % 50.8
3 - % 48

4 - % 45
5 - % 41.37
6 - % 34
7 - % 33

hamed392

عضو جدید
تایید کرد همرو. 13 تا سوال تو کل کنکور یا اشتباه بود یا گزینه اشتباه زده بودن. همرو دادیم با امضای استادا سازمان سنجش.

ziiizooo

عضو جدید
دقیقا . سوال برازش رو هم احتمال زیاد هست که دو گزینه رو صحیح اعلام کنند ( مثل یکی از سوال های حرارت پارسال )

آقا میخوای میانگین پسر دانشگاه تهرانیرو هم بزار.هم میانگین سینا ی خودتون با سینای ما.پسر دانشگاه تهرانیه 71.سینای ما 29-30.سینای خودتونم بزار

S.Mehran.S

عضو جدید
آقا میخوای میانگین پسر دانشگاه تهرانیرو هم بزار.هم میانگین سینا ی خودتون با سینای ما.پسر دانشگاه تهرانیه 71.سینای ما 29-30.سینای خودتونم بزار
آقا 71 رو که بی خیال . ولی سینای خودمون و خودتون رو میذارم

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من از صنعتی اصفهانیا سوال کردم خیلی کم ارشد دادن ولی میانگین 3تاشون اینطوری بود

52
43
48
اونایم که ارشد دادن میگن اگه شریف یا همینجا قبول نیشیم نمیریم

S.Mehran.S

عضو جدید
97-103-106-133-135-145-130-41-43-44 اینارو یادمه
سوال آزئوتروپ رو چرا نفرستادید ؟ سوال تکراری سال 85 بود و جوابش رو سازمان سنجش اشتباه اعلام کرده امسال . یا سوال تغییر متغیر T-T1 و T-T2 رو هم به نظرم کلید اشتباه گفته .

hamed392

عضو جدید
سوال آزئوتروپ رو چرا نفرستادید ؟ سوال تکراری سال 85 بود و جوابش رو سازمان سنجش اشتباه اعلام کرده امسال . یا سوال تغییر متغیر T-T1 و T-T2 رو هم به نظرم کلید اشتباه گفته .

جفتش درسته ! فحش ندید استادمون اینارو گفته !:D

بالا