درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستانی که پارسه شرکت کرده بودن می تونن برن قسمت همپا ی سایت و یه تخمین رتبه ای بگیرن؟؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستانی که پارسه شرکت کرده بودن می تونن برن قسمت همپا ی سایت و یه تخمین رتبه ای بگیرن؟؟
آقا من از این همپا استفاده نکرده بودم تا حالا یوزر پس اون قسمت که کارنامه ها رو میدیدیم رو میدم قبول نمیکنه شما دلیلشو نمیدونید احتمالن؟

2216261

عضو جدید
دوستان میشه واسه منم یه رتبه تخمین بزنید اینا حداقل درصدام هست
حرارت 51
ترمو 53
سیالات 40
کنترل 28
جرم 52.5
راکتور60
ریاضی 56

پیرسیک

عضو جدید
رشته فن اوری انتقال گاز

رشته فن اوری انتقال گاز

سلام بچه های مهندسی شیمی
میدونم این سوال جاش اینجا نیست ولی
کسی هست تو کنکورهای ازمایشی موسسات مثل پارسه ، مدرسان و .... رشته فرآوری انتقال گاز شرکت کرده باشه و ازمون هاشم داشته باشه؟؟
اگه کسی رو هم میشناسید معرفی کنید
مرسی

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه های مهندسی شیمی
میدونم این سوال جاش اینجا نیست ولی
کسی هست تو کنکورهای ازمایشی موسسات مثل پارسه ، مدرسان و .... رشته فرآوری انتقال گاز شرکت کرده باشه و ازمون هاشم داشته باشه؟؟
اگه کسی رو هم میشناسید معرفی کنید
مرسی
سلام این موسسات آزمون گاز رو برگزار نمی کنن فک کنم .شما شرکت کردی گاز امسال رو؟

ghanavaty

عضو جدید
سلام
مهندسی شیمی:
حرارت 70-75
ترمو 65-75
سیالات 35-45
جرم و عمل 50-55
راکتور 80
کاربرد 62-65

فرآوری گاز
ریاضی 80
ترمو 73.33
حرارت 95
جرم 71
عملیات 50
سیالات 30
به نظرتون چند میشم؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
مهندسی شیمی:
حرارت 70-75
ترمو 65-75
سیالات 35-45
جرم و عمل 50-55
راکتور 80
کاربرد 62-65

فرآوری گاز
ریاضی 80
ترمو 73.33
حرارت 95
جرم 71
عملیات 50
سیالات 30
به نظرتون چند میشم؟
سلام این درصدا که تخمین نمیخواد دیگه!یه کوچولو به ما رحم میکردی !:eek:

پیرسیک

عضو جدید
سلام این موسسات آزمون گاز رو برگزار نمی کنن فک کنم .شما شرکت کردی گاز امسال رو؟

سلام نه من سال 90 کنکور دادم میخوام امسال بخونم و دوباره امتحان بدم البته بیشتر واسه گاز میخوام بخونم.
من تو مدرسان شریف دیدم که واسه گاز ازمون داره

پیرسیک

عضو جدید
سلام
مهندسی شیمی:
حرارت 70-75
ترمو 65-75
سیالات 35-45
جرم و عمل 50-55
راکتور 80
کاربرد 62-65

فرآوری گاز
ریاضی 80
ترمو 73.33
حرارت 95
جرم 71
عملیات 50
سیالات 30
به نظرتون چند میشم؟

تو هر دو رشته زیر 30 میشی ولی اگه معدلت خوب باشه شک نکن تو یکی از رشته ها تک رقمی میشی

آخرین ویرایش:

ziiizooo

عضو جدید
همینطوری که بعضی ها دارن میرن جلو بیاید مارم یه تخمین برنید:D

حرارت 75
ترمو100
سیالات92
بقیه اشم 100
:biggrin:

:D بعد با هرکی هم صحبت می کنی میگه کنکور سخت بوده .اگه کنکور سخت بوده پس چرا این همه معدل درصد بالای 50 داریم.فک کنم منظور بچه ها از سخت بودن این بوده که نمی شد 100 بزنی.من خودم رتبه پارسم همیشه زیر 20 بوده.ولی با این درصدا که بچه ها می بینم می زارن فک کنم برم بالای 200

amiriq

عضو جدید
:D بعد با هرکی هم صحبت می کنی میگه کنکور سخت بوده .اگه کنکور سخت بوده پس چرا این همه معدل درصد بالای 50 داریم.فک کنم منظور بچه ها از سخت بودن این بوده که نمی شد 100 بزنی.من خودم رتبه پارسم همیشه زیر 20 بوده.ولی با این درصدا که بچه ها می بینم می زارن فک کنم برم بالای 200

فك كنم بعضي از دوستان اغراق ميكنن.
والا ما تا آخر كنكور همينجوري نوشتيم .ولي با اين درصدا فك كنم شبانه هم قبول نشم.

mohammad8967

عضو جدید

واقعا نمیدونم چرا میگن سخت بوده،نمیدونم چرا ماها نمیخوایم این عادتمونو ترک کنیم که جو الکی ندیم هی میگن سخته سخته مام دلمونو خوش میکنیم که اره بابا سخت بوده ولی بعد همه درصدا بالای 50،والا تا اینجا فقط درصدای منو داداش پویا به یه کنکور سخت میخورد:biggrin: بقیه که همه بالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما بخیل نیستیم فقط میگیم جو الاکی ندن دوستان:confused:

mohammad8967

عضو جدید
واقعا نمیدونم چرا میگن سخت بوده،نمیدونم چرا ماها نمیخوایم این عادتمونو ترک کنیم که جو الکی ندیم هی میگن سخته سخته مام دلمونو خوش میکنیم که اره بابا سخت بوده ولی بعد همه درصدا بالای 50،والا تا اینجا فقط درصدای منو داداش پویا به یه کنکور سخت میخورد:biggrin: بقیه که همه بالاااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا نمیدونم چرا میگن سخت بوده،نمیدونم چرا ماها نمیخوایم این عادتمونو ترک کنیم که جو الکی ندیم هی میگن سخته سخته مام دلمونو خوش میکنیم که اره بابا سخت بوده ولی بعد همه درصدا بالای 50،والا تا اینجا فقط درصدای منو داداش پویا به یه کنکور سخت میخورد:biggrin: بقیه که همه بالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

البته امکان بالا بودن بعضی از دوستانم وجود داره:Dاون بالا رو میگما اون:biggrin:خواهشا دوستان اون جاهای که من میخوام بزنمو نزنید بزارید مای بیچاره ام قبول شیم شما فقط به تهران بیندیشید:D

ziiizooo

عضو جدید

90 که میگن سخت بوده واقعا درصداش اینو نشون میده.من دیدم با میانگین 47 میشد تو سال 90 رتبه 60 تا 70 شد.رتبه اولش حدود 64 بوده معدلش.من یکی از بچه های خر خون دانشگاه تهران دیدم ازش پرسیدم چطور بود.گفت از سال پیش سخت تر بود .گفتم درصداتو بگو.گفت:حرارت:80 ترمو:75 سیالات:66 کنترل:66 جرم:80 راکتور اگه سوال 130 درست شه 100:eek::cry:ریاضی 60 .بهش گفتم خوبه سخت بوده .اگه نبود چی مشد :D .میانگین درصدش فکر کنم دور ور 71 هستش.یعنی 7 نمره از رتبه 1 سال 90 بیشتره.می دونمم آدم خالی بندی نیست اصلا.به نظرتون با این درصدا بازم میگین کنکور مثل سال 90 بود؟؟؟؟؟؟:( :(:cry::cry:.

آخرین ویرایش:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
90 که میگن سخت بوده واقعا درصداش اینو نشون میده.من دیدم با میانگین 47 میشد تو سال 90 رتبه 60 تا 70 شد.رتبه اولش حدود 64 بوده معدلش.من یکی از بچه های خر خون دانشگاه تهران دیدم ازش پرسیدم چطور بود.گفت از سال پیش سخت تر بود .گفتم درصداتو بگو.گفت:حرارت:80 ترمو:75 سیالات:66 کنترل:66 جرم:80 راکتور اگه سوال 130 درست شه 100.ریاضی 60 .بهش گفتم خوبه شخت بوده .اگه نبود چی مشد :D .میانگین درصدش فکر کنم دور ور 71 هستش.یعنی 7 نمره از رتبه 1 سال 90 بیشتره.می دونمم آدم خالی بندی نیست اصلا.به نظرتون با این درصدا بازم میگین کنکور مثل سال 90 بود؟؟؟؟؟؟:( :(:cry::cry:

اگه باز الان سوالای کنکور رو بدن من حل کنم درصدام مثل مال دوستتون نمیشه:biggrin:بیاید دعا کنیم توی اب کشور یه چیزی ریخته باشن همه قاطی کرده باشن درصدای غلط بگن:D

S.Mehran.S

عضو جدید
آقا یه بار یه دوستی به ما گفت که با میانگین 41.37 حتما زیر 250 میشی . اتفاقا الان هم آنلاینه :D اول اسمش هم اگه اشتباه نکنم پویا بود . خواستم ببینم با این اوضاع هنوز روی حرفش هست یا نه ؟!!!:biggrin:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا یه بار یه دوستی به ما گفت که با میانگین 41.37 حتما زیر 250 میشی . اتفاقا الان هم آنلاینه :D اول اسمش هم اگه اشتباه نکنم پویا بود . خواستم ببینم با این اوضاع هنوز روی حرفش هست یا نه ؟!!!:biggrin:

این پویا رو به من نیشان بده:Dاره هنوز رو حرف ام هستم خدای:)

8822443018

عضو جدید
آقا من با این درصدا و با معدل 13 چند میشم حدودا ؟

حرارت 37
ترمو 61
سیالات 26
جرم 20
سنتیک (طبق سنجش 62) خودم میگم 80
ریاضی 50

بالا