دوستانی که پارسه شرکت کرده بودن می تونن برن قسمت همپا ی سایت و یه تخمین رتبه ای بگیرن؟؟
آقا من از این همپا استفاده نکرده بودم تا حالا یوزر پس اون قسمت که کارنامه ها رو میدیدیم رو میدم قبول نمیکنه شما دلیلشو نمیدونید احتمالن؟دوستانی که پارسه شرکت کرده بودن می تونن برن قسمت همپا ی سایت و یه تخمین رتبه ای بگیرن؟؟
دوستان میشه واسه منم یه رتبه تخمین بزنید اینا حداقل درصدام هست
حرارت 51
ترمو 53
سیالات 40
کنترل 28
جرم 52.5
راکتور60
ریاضی 56
سلام این موسسات آزمون گاز رو برگزار نمی کنن فک کنم .شما شرکت کردی گاز امسال رو؟سلام بچه های مهندسی شیمی
میدونم این سوال جاش اینجا نیست ولی
کسی هست تو کنکورهای ازمایشی موسسات مثل پارسه ، مدرسان و .... رشته فرآوری انتقال گاز شرکت کرده باشه و ازمون هاشم داشته باشه؟؟
اگه کسی رو هم میشناسید معرفی کنید
مرسی
سلام این درصدا که تخمین نمیخواد دیگه!یه کوچولو به ما رحم میکردی !سلام
مهندسی شیمی:
حرارت 70-75
ترمو 65-75
سیالات 35-45
جرم و عمل 50-55
راکتور 80
کاربرد 62-65
فرآوری گاز
ریاضی 80
ترمو 73.33
حرارت 95
جرم 71
عملیات 50
سیالات 30
به نظرتون چند میشم؟
سلام این موسسات آزمون گاز رو برگزار نمی کنن فک کنم .شما شرکت کردی گاز امسال رو؟
سلام
مهندسی شیمی:
حرارت 70-75
ترمو 65-75
سیالات 35-45
جرم و عمل 50-55
راکتور 80
کاربرد 62-65
فرآوری گاز
ریاضی 80
ترمو 73.33
حرارت 95
جرم 71
عملیات 50
سیالات 30
به نظرتون چند میشم؟
همینطوری که بعضی ها دارن میرن جلو بیاید مارم یه تخمین برنید
حرارت 75
ترمو100
سیالات92
بقیه اشم 100
![]()
تو هر دو رشته زیر 30 میشی ولی اگه معدلت خوب باشه شک نکن تو یکی از رشته ها تک رقمی میشی
بعد با هرکی هم صحبت می کنی میگه کنکور سخت بوده .اگه کنکور سخت بوده پس چرا این همه معدل درصد بالای 50 داریم.فک کنم منظور بچه ها از سخت بودن این بوده که نمی شد 100 بزنی.من خودم رتبه پارسم همیشه زیر 20 بوده.ولی با این درصدا که بچه ها می بینم می زارن فک کنم برم بالای 200
ممنون، معدلم 16 است![]()
بعد با هرکی هم صحبت می کنی میگه کنکور سخت بوده .اگه کنکور سخت بوده پس چرا این همه معدل درصد بالای 50 داریم.فک کنم منظور بچه ها از سخت بودن این بوده که نمی شد 100 بزنی.من خودم رتبه پارسم همیشه زیر 20 بوده.ولی با این درصدا که بچه ها می بینم می زارن فک کنم برم بالای 200
پارسه هم شرکت می کردی داداش؟اگه می کردی چند می شدی؟
واقعا نمیدونم چرا میگن سخت بوده،نمیدونم چرا ماها نمیخوایم این عادتمونو ترک کنیم که جو الکی ندیم هی میگن سخته سخته مام دلمونو خوش میکنیم که اره بابا سخت بوده ولی بعد همه درصدا بالای 50،والا تا اینجا فقط درصدای منو داداش پویا به یه کنکور سخت میخوردبقیه که همه بالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما بخیل نیستیم فقط میگیم جو الاکی ندن دوستان![]()
واقعا نمیدونم چرا میگن سخت بوده،نمیدونم چرا ماها نمیخوایم این عادتمونو ترک کنیم که جو الکی ندیم هی میگن سخته سخته مام دلمونو خوش میکنیم که اره بابا سخت بوده ولی بعد همه درصدا بالای 50،والا تا اینجا فقط درصدای منو داداش پویا به یه کنکور سخت میخوردبقیه که همه بالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما بخیل نیستیم فقط میگیم جو الاکی ندن دوستان![]()
90 که میگن سخت بوده واقعا درصداش اینو نشون میده.من دیدم با میانگین 47 میشد تو سال 90 رتبه 60 تا 70 شد.رتبه اولش حدود 64 بوده معدلش.من یکی از بچه های خر خون دانشگاه تهران دیدم ازش پرسیدم چطور بود.گفت از سال پیش سخت تر بود .گفتم درصداتو بگو.گفت:حرارت:80 ترمو:75 سیالات:66 کنترل:66 جرم:80 راکتور اگه سوال 130 درست شه 100.ریاضی 60 .بهش گفتم خوبه شخت بوده .اگه نبود چی مشد.میانگین درصدش فکر کنم دور ور 71 هستش.یعنی 7 نمره از رتبه 1 سال 90 بیشتره.می دونمم آدم خالی بندی نیست اصلا.به نظرتون با این درصدا بازم میگین کنکور مثل سال 90 بود؟؟؟؟؟؟
![]()
![]()
من موندم این چه جوری جرمو 80 زدهاگه باز الان سوالای کنکور رو بدن من حل کنم درصدام مثل مال دوستتون نمیشهبیاید دعا کنیم توی اب کشور یه چیزی ریخته باشن همه قاطی کرده باشن درصدای غلط بگن
![]()
من موندم این چه جوری جرمو 80 زده![]()
آقا یه بار یه دوستی به ما گفت که با میانگین 41.37 حتما زیر 250 میشی . اتفاقا الان هم آنلاینهاول اسمش هم اگه اشتباه نکنم پویا بود . خواستم ببینم با این اوضاع هنوز روی حرفش هست یا نه ؟!!!
![]()
من که کم کم دارم خودم رو برای یک شوک بزرگ آماده می کنم . در حد 400 - 500این پویا رو به من نیشان بدهاره هنوز رو حرف ام هستم خدای
![]()
من فک کنم کلا مجاز نشم پویا جان با این درصدا
من که کم کم دارم خودم رو برای یک شوک بزرگ آماده می کنم . در حد 400 - 500