درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من فکر میکنم یه عده هستند که درصداشون تو کنکور امسال نزدیک و حتی بالای 60 باشه چون هر کی رو میبینی میگه کنکور سخت بوده ولی وقتی درصداشو میگه میبینی بالاس و اینکه کن پارسه شرکت میکردم تو 100 اول و دوم هر دو رتبم 23 شد با میانگین 46 یا 47 فک کنم ولی نفرات اول تا پنجم ازمون میانگین 60 حدودن داشتن(با اون ازمونای سخت پارسه)
در کل به جز حرارت که سوال اشتباه زیاد داشت بقیه درسا فک کنم نرمال بوده باشه و چون بچه ها توی جلسه اول حرارت رو دیدن و ترسیدن فک میکنن از سالای قبل کلن سختتر بوده

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این درصدای کنکور پارسال که ماهان برای تخمین رتبه داده جالبه
رتبه 705 میانگینش 36 درصده ولی رتبه 619 میانگینش 33 درصد
معدلشونم مثل همه:confused:به نظرتون چرا اینطوریه؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اول اینکه کسی که میانگینش 30 شده با کسی که 40 شده کلی فرق داره رتبشون ولی تو میانگینهای نزدیکتر اونی که درسهای سختتر کنکور اون سال رو بیشتر زده تراز بهتری کسب میکنه و خودشو میکشه بالا حالا اگه اون درس سخت مثلن جرم باشه که اصلن کولاک میکنه

farhad urmia

عضو جدید
سلام میشه رتبه ی منم بگین؟
حرارت 2.2 سیالات 20 ترمو 40 راکتور 65 جرم 23.33 ریاضی 20 زبان 10 فرآیند 0
برای بیوتکنولوژی :
زبان 25 پدیده های انتقال 30 ترمو 45 راکتور 73.33 بیوشیمی 0

mohammad8967

عضو جدید

آره اونو منم دیدم،جالبه اونکه 619 شده بود هیچ درس ضریب بالایی مثل ریاضی و جرمو بالاتر از705 نزده بود که هیچ پایینترم زده بود!!!!!!!تازه درصد منفیم داشت

ziiizooo

عضو جدید
نظر بدین: حرارت:62 ترمو:53 سیالات:31 کنترل:40 جرم:48.5 راکتور:71 زیاضی:46

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره.عموما سوالهای مشکل دار درگیرش نشدم.به نظرت چند میشم؟
نمیدونم من رتبه خودمم نمیتونم حدس بزنم!ولی پارسال رفیقم با میانگین حدودن 51 رتبه 124 آورد اینم درصداشه
یادم نیس ولی اینا بود فک کنم
حرارت50%
ترمو 80%
سیالات 60%
کنترل7%
جرم+عملیات50%
سینتیک68%
ریاضی44%
حالا باید دید میانگین 48 شما با 51 رفیقم شاید یه رتبه رو بیارن چون میگن امسال سختتر بوده

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فرزاد خودتی؟ حاتم؟آسوال اشتباه داشت تو حرارت دو سه تایی تو سینتیکم یدونه بود تو ریاضیم چند تایی درب و داغون داشت

ziiizooo

عضو جدید
نمیدونم من رتبه خودمم نمیتونم حدس بزنم!ولی پارسال رفیقم با میانگین حدودن 51 رتبه 124 آورد اینم درصداشه
یادم نیس ولی اینا بود فک کنم
حرارت50%
ترمو 80%
سیالات 60%
کنترل7%
جرم+عملیات50%
سینتیک68%
ریاضی44%
حالا باید دید میانگین 48 شما با 51 رفیقم شاید یه رتبه رو بیارن چون میگن امسال سختتر بوده

اقا نمی دونی دانشگاه تهران شبانه قبول شی ته تهش چند قبول میشه؟

ziiizooo

عضو جدید
قضیه این اشکالات کلید سنجش کجاست که همه میگن؟من تو یکی از سوالای سینتیک شک دارم-آره حمزه خودمم.سمنانی؟درصدات چطور بود؟
به نظر من و رفیقام که باهاشون صحبت کردم:راکتور سوال 119و130
حرارت:سوال44
سیالات:سوال79
کنترل:سوال 95
ریاضی:سوال135.وسوال 145

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا نمی دونی دانشگاه تهران شبانه قبول شی ته تهش چند قبول میشه؟
نمیدونم تا چند بگیره ولی اگه کلن دانشگاههای تهران منظورتونه علم و صنعت انگار 340 شبانه قبول شدن

lakistan

عضو جدید
دوستان،من میانگین درصدای بایوم 30 درصده،به نظرتون بایو چند میارم؟تا چه رتبه ای روزانه قبول میشن؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظورم دانشگاه تهرانه.نه دانشگاه های تهران.حدودی هم نمی دونی؟

م.شیمی تهران روزانه تا 60 شبانه ام فکنم تا 90.100 بگیره بستگی به انتخاب بقیه داره(شما حتما میاری نگران نباش)
علم و صنعتم اصلا به درد مهندسی شیمی نمیخوره اونم شبانه اش تازه.حتی 1 دونه استادم نداره تو شیمی
پارسال با 90 تجدید پذیر تهران روزانه قبول شده

آخرین ویرایش:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
م.شیمی تهران روزانه تا 60 شبانه ام فکنم تا 90.100 بگیره بستگی به انتخاب بقیه داره(شما حتما میاری نگران نباش)
علم و صنعتم اصلا به درد مهندسی شیمی نمیخوره اونم شبانه اش تازه.حتی 1 دونه استادم نداره تو شیمی
پارسال با 90 تجدید پذیر تهران روزانه قبول شده
یعنی شما اگه قبول شی نمی ری؟دمت گرم :D
همین مهندسی انرژی یکی پارسال با رتبه 230 قبول شده بود ولی فک کنم خوب نباشه چون دفترچه پارسال رو که نگاه میکنی از همه رشته ای میگیرن اونم خیلی...

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همین مهندسی انرژی یکی پارسال با رتبه 230 قبول شده بود ولی فک کنم خوب نباشه چون دفترچه پارسال رو که نگاه میکنی از همه رشته ای میگیرن اونم خیلی...

شما سیستم های انرژی رو میفرمایید من تجدید پذیر رو گفتم.مدیریت انرژی چرنده حتی میدیرت بازرگانیم میتونه بره:Dمن صنعتی اصفهان و تبریز و گرایش بدرد نخور شناسی امیر کبیر رو به علم و صنعت ترجیح میدم :Dاگه یه وقت بخواید اپلای کنید استادای دانشکده تون خیلی مهم و تاثیر گذاره.امیر کبیر مثلا 11 تا استاد داره تو م.شیمی(اگه کم نگفته باشم).صنعتی اصفهانم 5 تا فکر کنم.تربیت مدرس ام 7تا.ولی علم و صنعت هیچیییییییییییی 0

شما اساتید مهندسی شیمی دانشگاه سیستان رو نگا کن:D یه سر و گردن از علم و صنعت بالاتره.طرفداراش زیادن چون جز دانشگاهای تهرانه و اون جو مخصوص رو داره

آخرین ویرایش:

farzad valizadeh

عضو جدید

حمزه زنگ زدم به 919 خاموش بود.یه زنگ به من بزن

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما سیستم های انرژی رو میفرمایید من تجدید پذیر رو گفتم.مدیریت انرژی چرنده حتی میدیرت بازرگانیم میتونه بره:Dمن صنعتی اصفهان و تبریز و گرایش بدرد نخور شناسی امیر کبیر رو به علم و صنعت ترجیح میدم :Dاگه یه وقت بخواید اپلای کنید استادای دانشکده تون خیلی مهم و تاثیر گذاره.امیر کبیر مثلا 11 تا استاد داره تو م.شیمی(اگه کم نگفته باشم).صنعتی اصفهانم 5 تا فکر کنم.تربیت مدرس ام 7تا.ولی علم و صنعت هیچیییییییییییی 0

شما اساتید مهندسی شیمی دانشگاه سیستان رو نگا کن:D یه سر و گردن از علم و صنعت بالاتره.طرفداراش زیادن چون جز دانشگاهای تهرانه و اون جو مخصوص رو داره

حالا کی پول داره بره خارج درس بخوونه:D

بالا