درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

amiri13

عضو جدید
پردیس خودگردانای کرج نمیدونید گند میخواد؟بابا یکی جواب بده خب

(M&M)

کاربر بیش فعال
سلام دوستان

کسی راجع به صنعتی اصفهان چیزی میدونه؟ جو چه جوریه؟ آخه یکی میگفت خیلی دلگیره محیطش و استادش هم بد برخورد میکنن. درسته یا نه؟

ممنون.

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فردوسی خوبه یا اصفهان؟
جفتشون خوبن ولی مشهد اونور دنیاس خیلی دوره!خود دانشگاه اصفهانم خوبه من هر کیو دیدم اصفهان خوونده راضی بوده ولی شما باید ببینی تو رشتت کدوم سطحش بالاتره

(M&M)

کاربر بیش فعال
جفتشون خوبن ولی مشهد اونور دنیاس خیلی دوره!خود دانشگاه اصفهانم خوبه من هر کیو دیدم اصفهان خوونده راضی بوده ولی شما باید ببینی تو رشتت کدوم سطحش بالاتره

فکر کنم اصفهان. گرایش من مدیریت منابع آبه که sub branch مهندسی آب میشه.ظرفیتها رو خدا رو شکر بردن بالاو رتبه منم شده 25.حالا نمیدونم اصفهانو میارم یا نه؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فکر کنم اصفهان. گرایش من مدیریت منابع آبه که sub branch مهندسی آب میشه.ظرفیتها رو خدا رو شکر بردن بالاو رتبه منم شده 25.حالا نمیدونم اصفهانو میارم یا نه؟
اصفهان قبول شی که خیلی عالیه !رتبه خوبی هم اوردی مبارکت باشه!ایشالا که میاری منم دعا میکنم بهترین انتخابو داشته باشی

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

یه دوستی دارم زهکشی اب بود با 80 ص اصفهان اورد روزانه

Arrrrash

عضو جدید
تو این دفترچه انتخاب رشته همه رو نوشته نیمسال اول که!از کجا بدونیم چند تا شبانه میگیره؟

lakistan

عضو جدید
بچه ها،در مورد قبولی های بایو پارسال اطلاعی ندارین؟از کجا میشه فایل قبولی های پارسال گیرآورد؟

na88na88

عضو جدید
راجع به کنکور بایو بیاید تو این تاپیکhttp://www.www.www.iran-eng.ir/show...وره-برای-انتخاب-دانشگاه?p=7586261#post7586261

mahsa-shimi

عضو جدید
سلام منم 330 شدم :D راضیم چون من رشتم شیمی بود تو مهندسی شیمی شرکت کردم
همین جا از استاد خوبم اقای سمیعی گهر تشکر میکنم خداییش خیلی کمکم کرد و ایشون بهم گفته بود 340-تا350 میشی
من فکر نمیکردم دپرس بودم شدید میخواستم دوباره بخونم
البته از اقای ziizoo هم متشکرم بابت راهنماییشون
من از اقای سمیعی خواستم یه کلاس برای انتخاب رشته بزاره همه بچه های این تاپیک بیان . هنوز جواب ندادن ...

mahsa-shimi

عضو جدید
هاي پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعيرتبه داوطلب در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعينتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيرتبه کل داوطلب بدون سهميهرتبه کل داوطلب در سهميهنمره کلگرايش
مجاز 6178 118 مجاز 5296 118 118 7469 1

۱۴/۰۶7- معدل موثر : مجاز مي باشيد6-وضعيت انتخاب رشته داوطلب:
1-نمرات اکتسابي
نمره به درصدنام درس
سفيدزبان عمومي وتخصصي
۶۶/۶۷انتقال حرارت 1و2
۶۰/۰۰ترموديناميك
۳۸/۱۰مكانيك سيالات
۴۴/۴۴كنترل فرايند
۴۱/۶۷انتقال جرم وعمليات واحد1و2
۷۱/۱۱طرح راكتورهاي شيميايي
۵۶/۸۶رياضيات /كاربردي -عددي
تبریک

baran_rm

عضو جدید
بچه ها من رتبه مو تصحیح می کنم. 100 رتبمه.من رتبه بدون سهمیه رو دیدم گفتم 102.خیلی اختلافه.
این سهمیه چیه؟

دوستان درباره ی ترتیب انتخاب دانشگاهها راهنمایی کنید.من اطلاعاتی ازشون ندارم.

880271905

عضو جدید
با سلام.ببخشید با رتبه 1300روزانه ممکنه قبول شم؟ شبانه کدوم دانشگاها شانس دارم؟ تورو خدا بچه ها اگه کسی میتونه کمکم کنه.ممنون میشم

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام.ببخشید با رتبه 1300روزانه ممکنه قبول شم؟ شبانه کدوم دانشگاها شانس دارم؟ تورو خدا بچه ها اگه کسی میتونه کمکم کنه.ممنون میشم

روزانه نه.شبانه گیلان و سیستان و مالک مهمات رو بزنید

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برو بچ سایت همگام سنجش انتخاب رشته مجازی مجانی گذاشته حتما برید.نسبت به سال قبله.

mhz2

عضو جدید
سلام رتبه من 1397 شده چند درصد امید به قبولی در دانشگاه روزانه داشته باشم و کدوم دانشگاه ها؟
و چند درصد امید به قبولی در شبانه داشته باشم و کدوم دانشگاه ها؟
خواهشا جواب دو پرسش رو بدید

0910

عضو جدید
سلام دوستان
کسی درمورد بیو دانشگاه مالک میدونه؟؟؟
به نظر شما بیو مالک بهتر یا صنعتی بابل یا اصفهان؟ من رتبه بیوم 143 شد به نظرتون کجا قبول میشم؟رتبه م.شیمم779 شداین چطور کجا قبول میشم؟
کدوم یکی ازاین دو رشته بهتره؟ خودم بیورو بیشتر دوست دارم

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان
کسی درمورد بیو دانشگاه مالک میدونه؟؟؟
به نظر شما بیو مالک بهتر یا صنعتی بابل یا اصفهان؟ من رتبه بیوم 143 شد به نظرتون کجا قبول میشم؟رتبه م.شیمم779 شداین چطور کجا قبول میشم؟
کدوم یکی ازاین دو رشته بهتره؟ خودم بیورو بیشتر دوست دارم

سوالاتونو http://www.www.www.iran-eng.ir/show...انتخاب-رشته-کنکور-ارشد-مهندسی-شیمی-93/page215 بپرسید
به نظر بیو مالک نرید بهتره(حتما میاریدش) چون شیمی بهتر میارید.صنعتی بابل دانشگاه خوبیه اصفهانم قدره ولی سخت گیرن
به نظرم شما چون بیو رو علاقه دارید یه کار کنید با یه تیر 2 نشان بزنید:Dروزانه صنعتی اصفهان وشبانشو که گرایش بیو داره بزارید جلو اینطوری هر 2 تا کارو انجام دادید

aghh

عضو جدید
[سلام امید وار نباش من بارسال با1576هیچ جا رو حتی شبانه زاهدان نیاوردم امسال رتبم 1312شده امیدی به زاهدان یا قوچان هست اره یا نه

بالا