مبارکت باشه!چه جوری رتبه رو دیدی بیزحمت بگو یکی هس که نمیتونه ببینه205 شدم
منم همینارو شنیدمسلام دوستان
کسی راجع به صنعتی اصفهان چیزی میدونه؟ جو چه جوریه؟ آخه یکی میگفت خیلی دلگیره محیطش و استادش هم بد برخورد میکنن. درسته یا نه؟
ممنون.
منم همینارو شنیدم
جفتشون خوبن ولی مشهد اونور دنیاس خیلی دوره!خود دانشگاه اصفهانم خوبه من هر کیو دیدم اصفهان خوونده راضی بوده ولی شما باید ببینی تو رشتت کدوم سطحش بالاترهفردوسی خوبه یا اصفهان؟
جفتشون خوبن ولی مشهد اونور دنیاس خیلی دوره!خود دانشگاه اصفهانم خوبه من هر کیو دیدم اصفهان خوونده راضی بوده ولی شما باید ببینی تو رشتت کدوم سطحش بالاتره
اصفهان قبول شی که خیلی عالیه !رتبه خوبی هم اوردی مبارکت باشه!ایشالا که میاری منم دعا میکنم بهترین انتخابو داشته باشیفکر کنم اصفهان. گرایش من مدیریت منابع آبه که sub branch مهندسی آب میشه.ظرفیتها رو خدا رو شکر بردن بالاو رتبه منم شده 25.حالا نمیدونم اصفهانو میارم یا نه؟
مبارکت باشه!چه جوری رتبه رو دیدی بیزحمت بگو یکی هس که نمیتونه ببینه
جدی پویا ؟؟900
تو 1400 شدی؟تو که میانگینت خوب شد
فکر کنم اصفهان. گرایش من مدیریت منابع آبه که sub branch مهندسی آب میشه.ظرفیتها رو خدا رو شکر بردن بالاو رتبه منم شده 25.حالا نمیدونم اصفهانو میارم یا نه؟
جدی پویا ؟؟
لعنت به این کنکور آشغال ، سوالای جرم رو تصحیح نکردن . من که گفتم دلمونو به 90 خوش نکنیم
نوبت دوم=شبانهتو این دفترچه انتخاب رشته همه رو نوشته نیمسال اول که!از کجا بدونیم چند تا شبانه میگیره؟
منم میخوام راجع به بایو بدونم که با چه رتبه ای حداکثر میشه قبول شدبچه ها،در مورد قبولی های بایو پارسال اطلاعی ندارین؟از کجا میشه فایل قبولی های پارسال گیرآورد؟
همین جا از استاد خوبم اقای سمیعی گهر تشکر میکنم خداییش خیلی کمکم کرد و ایشون بهم گفته بود 340-تا350 میشیسلام منم 330 شدمراضیم چون من رشتم شیمی بود تو مهندسی شیمی شرکت کردم
تبریک
هاي پيام نور وغيرانتفاعي آخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي رتبه داوطلب در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي نتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي آخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي رتبه کل داوطلب بدون سهميه رتبه کل داوطلب در سهميه نمره کل گرايش مجاز 6178 118 مجاز 5296 118 118 7469 1
1-نمرات اکتسابي
۱۴/۰۶ 7- معدل موثر : مجاز مي باشيد 6-وضعيت انتخاب رشته داوطلب:
نمره به درصد نام درس سفيد زبان عمومي وتخصصي ۶۶/۶۷ انتقال حرارت 1و2 ۶۰/۰۰ ترموديناميك ۳۸/۱۰ مكانيك سيالات ۴۴/۴۴ كنترل فرايند ۴۱/۶۷ انتقال جرم وعمليات واحد1و2 ۷۱/۱۱ طرح راكتورهاي شيميايي ۵۶/۸۶ رياضيات /كاربردي -عددي
با سلام.ببخشید با رتبه 1300روزانه ممکنه قبول شم؟ شبانه کدوم دانشگاها شانس دارم؟ تورو خدا بچه ها اگه کسی میتونه کمکم کنه.ممنون میشم
سلام دوستان
کسی درمورد بیو دانشگاه مالک میدونه؟؟؟
به نظر شما بیو مالک بهتر یا صنعتی بابل یا اصفهان؟ من رتبه بیوم 143 شد به نظرتون کجا قبول میشم؟رتبه م.شیمم779 شداین چطور کجا قبول میشم؟
کدوم یکی ازاین دو رشته بهتره؟ خودم بیورو بیشتر دوست دارم