درد دل یه تازه وارد(فقط دخترا )

smn_mrkz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیزم
من تازه واردی هستم بد شانس که تقریبا 2 ساله عضو هستم انگار هیچکس منو نمیبینه و تاپیکامو نمی خونه دچار کم توجهی مفرط شدم خوشحالم میکنین اگه منم دوست خودتون بدونین.
دوستتون دارم (ویرایش کردم فقط دخترا چون بعضی پسرا برداشت نادرست کردن)

سمانه:w27::w40:

آخرین ویرایش:

sacred

عضو جدید
کاربر ممتاز
توجه ما ارزشی نداره انشا... اصل کاری بهت توجه داشته باشه....!
سربلند باشی؛سمانه جان!

mahan 2

عضو جدید
تو تازه دو ساله عضوی و همش 27 پست دادی .
این چه عضو شدنیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟;)

نام زشت

اخراجی موقت
برای اینکه تاپیک هات رو بخونن باید مطالب مفید و با محتوا بفرستی
کل کل دخترا و پسرا
نفر قبلیت رو دوست داری یا نه
و ... !

smn_mrkz

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای اینکه تاپیک هات رو بخونن باید مطالب مفید و با محتوا بفرستی
کل کل دخترا و پسرا
نفر قبلیت رو دوست داری یا نه
و ... !

تاپیک های علمی اصولا طرفدار نداره.
دوست داشتن قشنگه و نعمته بله دوستشون دارم:w27:

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب میبینم که لااقل این تاپیکت مشتری زیاد داره... ای شیطون:D

nena_921

عضو جدید
عزیزم مطمئنی دوسال تو همین تایپیک عضوبودی؟ جایه دیگه نبودی؟پس کجا بودی؟
وای چی گفتم
به هرحال از آشناییت خوشحالم گلم

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم , همه دوست دارن , لطفا مثبت فکر کن (این چیزیه که احتمالا انتظار داشتی من بگم :D) ولی نه, اینجا هیشکی منم نمی شناسه خوش وقتم , می خوای با هم دوست شیم :D (اینم , احتمالا جمله ایه که انتظار داشتی پسرا بهت بگن :biggrin: )

ولی , کلا به حرفای بچه ها , اهمیت نده , چون اینجا بعد مدتی همه می شناسنت و بعد که واسشون عادی بشی , مثل یه شیرینی خامه ای که اول همه دوست داشتن بخورنش ولی به خاطر اینکه 24 ساعتو 2 دقیقه و 23 ثانیه تو یخچال بودی می ذارنت تو رباله دونیه باشگاه , یعنی تو پروفایلت , تکو تنها ;) ضمنا از من ناراحت نشو که رک گفتم , این فقط حرفی بود که لازم دیدم بگم , تو هم بفرستش تو زباله دونی :redface:

smn_mrkz

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم , همه دوست دارن , لطفا مثبت فکر کن (این چیزیه که احتمالا انتظار داشتی من بگم :D) ولی نه, اینجا هیشکی منم نمی شناسه خوش وقتم , می خوای با هم دوست شیم :D (اینم , احتمالا جمله ایه که انتظار داشتی پسرا بهت بگن :biggrin: )

ولی , کلا به حرفای بچه ها , اهمیت نده , چون اینجا بعد مدتی همه می شناسنت و بعد که واسشون عادی بشی , مثل یه شیرینی خامه ای که اول همه دوست داشتن بخورنش ولی به خاطر اینکه 24 ساعتو 2 دقیقه و 23 ثانیه تو یخچال بودی می ذارنت تو رباله دونیه باشگاه , یعنی تو پروفایلت , تکو تنها ;) ضمنا از من ناراحت نشو که رک گفتم , این فقط حرفی بود که لازم دیدم بگم , تو هم بفرستش تو زباله دونی :redface:

ممنون که تاپیک منو خوندی ولی این حرفت درست نبود (اینم , احتمالا جمله ایه که انتظار داشتی پسرا بهت بگن :biggrin: ) تا توانی دلی بدست اور..............

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه...
تعداد پستاتم رفته بالا. اصلا همون بهتر که تو این دو سال کمتر پست زدی... والله. مثلا فک میکنی بقیه 1000 تا 1000 تا میزنن چی بهشون میدن. اصلا اون دکمه خروجو بزن دیگه نیا باشگاه:D اینجا فقط وقته ارزشمندتو تلف میکنی، بشین 4 تا فرموله شیمی رو حفظ کن یا چه میدونم موازنه بخون.
اصلا خانوم چرا گفتی فقط دخترا بیان هان؟ افسرده شدم

شاهین تیز پرواز

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیزم
من تازه واردی هستم بد شانس که تقریبا 2 ساله عضو هستم انگار هیچکس منو نمیبینه و تاپیکامو نمی خونه دچار کم توجهی مفرط شدم خوشحالم میکنین اگه منم دوست خودتون بدونین.
دوستتون دارم (ویرایش کردم فقط دخترا چون بعضی پسرا برداشت نادرست کردن)

سمانه:w27::w40:
منم می خوام بیام تو جمع تون منو راه میدین قول میدم شیطونی نکنم و شلوخ بازی در نیارم:cry::redface:

smn_mrkz

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه...
تعداد پستاتم رفته بالا. اصلا همون بهتر که تو این دو سال کمتر پست زدی... والله. مثلا فک میکنی بقیه 1000 تا 1000 تا میزنن چی بهشون میدن. اصلا اون دکمه خروجو بزن دیگه نیا باشگاه:D اینجا فقط وقته ارزشمندتو تلف میکنی، بشین 4 تا فرموله شیمی رو حفظ کن یا چه میدونم موازنه بخون.
اصلا خانوم چرا گفتی فقط دخترا بیان هان؟ افسرده شدم

توام تاپیک بذار از افسردگی در میای:w27:

• Like
واکنش ها: IMDB