درخواست

مهرناز*

عضو جدید
با سلام
دوستان اطلاعات جامع و کاملی راجب یکی از مطالب زیر میخواستم:در مورد ماشین های احتراق داخلی
شرح مدار سوخت-شرح مدار روغن کاری-شرح مدار خنک کننده-نگهداری و محافظت-عیوب اساسی و نحوه برطرف کردن انها

Zaneti

مدیر تالار مهندسی مکانیک
مدیر تالار
با سلام
دوستان اطلاعات جامع و کاملی راجب یکی از مطالب زیر میخواستم:در مورد ماشین های احتراق داخلی
شرح مدار سوخت-شرح مدار روغن کاری-شرح مدار خنک کننده-نگهداری و محافظت-عیوب اساسی و نحوه برطرف کردن انها

درود
این همه اطلاعات را یکجا فقط از کتاب می تونی پیدا کنی . خواستی بگو تا کتاب را بهت معرفی کنم.

مهرناز*

عضو جدید
درود
این همه اطلاعات را یکجا فقط از کتاب می تونی پیدا کنی . خواستی بگو تا کتاب را بهت معرفی کنم.
با سلام
لطف میکنید بگید کدوم کتابه؟
یه کتابی هم میتونید معرفی کنید که در مورد ماشین های حرارتی باشه؟

Zaneti

مدیر تالار مهندسی مکانیک
مدیر تالار
با سلام
لطف میکنید بگید کدوم کتابه؟
یه کتابی هم میتونید معرفی کنید که در مورد ماشین های حرارتی باشه؟

کتاب مکانیک جامع اتومیبل انتشارات فنی ایران ( 2 جلدی )
در مورد ماشین های حرارتی هم اگه کتاب پیدا کردم معرفی می کنم.

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام

ببخشید یه سوال نسبتاً بی ربط اسم پروفایلتون مهرنازه یعنی اینکه شما احتمالاً خانم باشید اما رشتتون مهندسی معدنه، مگه خانم ها قانوناً می تونن برن رشته معدن!

Zaneti

مدیر تالار مهندسی مکانیک
مدیر تالار
ببخشید یه سوال نسبتاً بی ربط اسم پروفایلتون مهرنازه یعنی اینکه شما احتمالاً خانم باشید اما رشتتون مهندسی معدنه، مگه خانم ها قانوناً می تونن برن رشته معدن!

درود
من به جای ایشون جواب میدم آره خیلی وقته رشته معدن خانم می پذیره.

مهرناز*

عضو جدید
سلام نه خواهش میکنم بله همین طور که دوستمون گفتن از خیلی وقته رشته معدن دختر میپذیره ولی امسال (بعضی دانشگا ها)و سال پیش پذیرش نکرد مثل دیگر رشته های فنی

بالا