درخواست کمک

masy1363

عضو جدید
سلام
در مورد نرم افزار Ansoft.Maxwell.3D.2D.&.RMxprt.v11.1. به من راهنمایی معرفی میکنید.
با تشکر

veronikaa

عضو جدید
کمک کمک

کمک کمک

سلام .من دانشجو برقم و اصلا هیچی از سیستم های مخابراتی نمیفهمم چی کار کنم لطفا راه نمای کنید

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
سلام .من دانشجو برقم و اصلا هیچی از سیستم های مخابراتی نمیفهمم چی کار کنم لطفا راه نمای کنید

سلام

دوست عزیز به نظر من شما اول کتاب سیستم ها وسیگنال اپنهایم را بخوان من که خواندم خیلی تعریفی بود بعد کتاب کارلسون را بخوان چون این کتاب کلی تر گفته

موفق باشید

saman_mbk

عضو جدید
maxwell

maxwell

سلام:

Maxwell
یکی از پیشتاز ترین نرم افزارهای شبیه ساز میدان های الکترو مغاطیسی است که در طراحی و آنالیز ساختارهای الکترو مکانیکی دوبعدی و سه بعدی نظیر موتورهای الکتریکی، راه اندازها، ترانسفورماتورها و سایر دستگاههای الکتریکی و الکترومغناطیسی که در صنایع خودروسازی، نظامی، فضایی و سیستمهای صنعتی مشترک است کاربرد دارد. پایه این نرم افزار مبتنی بر روش FEM یا روش المان محدود استوار است. Maxwell به دقت مسائل مریوط به استاتیک، حوزه های فرکانس و حوزه تغییرات زمان را در میدان های الکتریکی و الکترو معناطیسی را حل کرده است.
Maxwell باعث ارتقا قابلیت تولیدی مهندسی شده است در حالیکه زمان توسعه را به نحو مطلوبی کاهش داده است و موفقیت را در طراحی های شما بیمه می کند. روش جدید آنالیز توزیع شده و پردازنده چند کاره اضافی، به کاربران اجازه می دهد تا مسائل پیچیده که دارای ساختار هندسی بزرگ الکترومغناطیسی می باشد را خیلی سریع با تکنولوزی جدید شبیه سازی، شبیه سازی می کند. نرم افزار Maxwell دارای قابلیت های اضافی ای نظیر مشخصه های خودکار جدید، رابط های کاربری پالایش و قابلیت های ارتباطی داده است که طراحی و شبیه سازی ساختارهای پیچیده میدان های الکترو مغناطیسی دستگاههای الکترومکانیکی دارای عملکرد وسیع را ساده نموده است.
اموزش هم داشتم اگه بود ميفرستم من خودم دنبالش نرفتم

samanmalekzadeh

عضو جدید
FEKO

FEKO

سلام خسته نباشيدمن براي پروژه ي كارشناسي به آموزش نرم افزار feko نياز دارم

اگه ميشه لينكش رو برام بزارين.

eng.nafis

عضو جدید
سلام فایل پاورپوینت در مورد gps میخوام.تو رو فارسی باشه هفته بعد ارائه دارم.ممنونووووووووووووووووووووووووووووون.

hosseinassar

مدیر ارشد

ha61

عضو جدید
سلام.
اگر امکان دارد در مورد نرم افزار lmt یا lmd راهنماییم کنید

cristian2

عضو جدید
مقاله درباره راديو

مقاله درباره راديو

سلام

من ترم آخر كارداني الكترونيك هستم و بايد تا آخر امتحانا يعني 2هفته ديگه يه مقاله درباره راديو و سير تكاملي اون پيدا كنم
ولي هرچي تو نت كشتم چيز خاصي گير نياوردم منبع ديگه اي هم سراغ نداشتم
حالا خواهشا اگه كسي مي تونه راهنماييم كنه

cristian2

عضو جدید
كمك كمك

كمك كمك

يعني هيچكس در اين مورد نيست به من كمك كنه :cry:

خودم يه سري چيزا گير اوردم ولي استادم گير داده باي اطلاعاتت رو بيشتر كني در ضمن شكل مدارهاي اوليه راديو تا امروز هم گير بيارم

لطفا اگه كسي اطلاعتي يا منبع خاصي داره منو راهنمايي كنه

nazliii

مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی
يعني هيچكس در اين مورد نيست به من كمك كنه :cry:

خودم يه سري چيزا گير اوردم ولي استادم گير داده باي اطلاعاتت رو بيشتر كني در ضمن شكل مدارهاي اوليه راديو تا امروز هم گير بيارم

لطفا اگه كسي اطلاعتي يا منبع خاصي داره منو راهنمايي كنه

http://www2.eng.cam.ac.uk/~dmh/ptialcd/trf/trf.htm

http://sci-toys.com/scitoys/scitoys/radio/homemade_radio.html

بالا