درخواست کمک برای تغییر رشته...........!!!!

saeedsfm

عضو جدید
سلام به همه دوستان من رشته کارشناسیم مهندسی کامپیوتر-نرم افزار بوده حالا احساس میکنم دیگه تا اونجایی که کامپیوتر رو دوست داشتم تو این 4 سال ارضا شدم حالا میخوام تو ارشد تغییر رشته بدم و برم دنبال یه علاقه دیگم که تو کنکور سراسری هم بین صنایع و کامپیوتر دو دل بودم که دیگه کامپیوتری شدیم ،حالا به نظر شما دوستان اصلا تغییر رشته توی ارشد کار درستی هست یا نه؟مزیت و معایبش چیه؟ اگه من بیام صنایع سیستم چقدر میتونه کامپیوترم برا صنایع مکمل بشه ؟ بعدا دچار مشکل نمیشم؟ به نظرتون میتونم موفق بشم؟؟؟؟؟؟؟

V A H ! D

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع ,
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان من رشته کارشناسیم مهندسی کامپیوتر-نرم افزار بوده حالا احساس میکنم دیگه تا اونجایی که کامپیوتر رو دوست داشتم تو این 4 سال ارضا شدم حالا میخوام تو ارشد تغییر رشته بدم و برم دنبال یه علاقه دیگم که تو کنکور سراسری هم بین صنایع و کامپیوتر دو دل بودم که دیگه کامپیوتری شدیم ،حالا به نظر شما دوستان اصلا تغییر رشته توی ارشد کار درستی هست یا نه؟مزیت و معایبش چیه؟ اگه من بیام صنایع سیستم چقدر میتونه کامپیوترم برا صنایع مکمل بشه ؟ بعدا دچار مشکل نمیشم؟ به نظرتون میتونم موفق بشم؟؟؟؟؟؟؟

.
.
.

سلام!!

به تاپیک های زیر مراجعه کنید :

[h=1]تغییر رشته به مهندسی صنایع[/h]
[h=1]تغییر رشته از صنایع به کامپیوتر (ارشد)[/h]

در هر صورت تغییر رشته بعد از کارشناسی شرایط خاص خودش رو داره!

از قراره معلوم علاقه به صنایع دارین!

اما خب 4 سال نرم افزار خوندین!

راستش من همیشه به دوستانی که میخوان از این قبیل اقدامات انجام بدن میگم که همه چیز برمیگرده به خودشون!

در کل اگر از بچه های صنایع سیستم سوال و صحبت کنید شاید تا حدودی بشه تصمیم گرفت!

موفق باشید ... ;)