درخواست کمک از عزیزان مکانیک

nadermk

عضو جدید
سلام به مهندسین مکانیک من تازه وارد سایتتون شدم .:D میخواستم خواهش کنم نحوه ی روغن کاری موتور های وانکل ،و مخصوصا روغن کاری بین روتور و بدنه ی سیلنر موتور وانکل رو برام توضیح بدین .:cool: با تشکر زیاد وقت ندارم لطفا سریع تر:cry:

safa_re5000

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود

حالا کجا میخوای بری با این عجله تازه دیدیمت که....

روغنکاری در موتور وانکل:
از آنجا که روغن موتور در موتور وانکل بطور مستقیم در معرض دود و گاز قرار ندارد لذا بندرت آلوده شده و تعویض مرتب روغن چندان ضروری نمی باشد.
روغنکاری یاتاقانهای موتور عینا مانند موتورهای پیستونی بوده و با روغن تحت فشار اویل پمپ انجام می شود ولی روغنکاری رینگها به صورت اختلاتی با بنزین می باشد عینا مانند موتورهای دوزمانه بنزینی.
روش دیگری برای روغنکاری رینگها وجود دارد در این روش روغن از وسط محور اصلی به قسمت خالی روتور رسیده و در اثر نیروی گریز از مرکز و حرکت پرتابی رینگها را روغنکاری میکند.
در روش سوم روغنکاری رینگها تزریقی بوده و روغن از دریچه ورودی گاز به موتور تزریق می شود (مانند نوع اختلاطی) در این روش روغن تنظیم شده ای به محفظه عملیاتی ارسال می گردد.

منبع: تکنولوژی مولد قدرت //// مولف: مهندس کاظمی

اینم در مورد روغنکاریش اما اگه اطلاعات بیشتری میخوای در مورد موتور وانکل من همین کتاب بالا رو بهت معرفی میکنم..

یه چند تا عکس جالب هم در مورد چگونگی کارکرد این موتور دارم که سعی میکنم بهت برسونم..

بدرود

safa_re5000

عضو جدید
کاربر ممتاز
این قایل رو هم دانلود کن..

توش 2 تا عکس محرک و 2 تا فایل فلش هست // خیلی جالبه //

این عکسها رو هم دوست خوبم آقای میلاد انداوه تهیه کردن...
:gol::gol:

پیوست ها

• vankel.rar
    283.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

parsa s

عضو جدید

بالا