سلام بچه ها کسی هست pdf زبان اصلی کتاب نظریه و زبان ماشین لینز رو داره برام بزاره
shazde kuchulo عضو جدید Oct 17, 2009 #1 سلام بچه ها کسی هست pdf زبان اصلی کتاب نظریه و زبان ماشین لینز رو داره برام بزاره
russell مدیر بازنشسته Oct 19, 2009 #2 shazde kuchulo گفت: سلام بچه ها کسی هست pdf زبان اصلی کتاب نظریه و زبان ماشین لینز رو داره برام بزاره کلیک کنید تا باز شود... دو تا لینک تورنت می ذارم . امیدوارم بتونی دانلود کنی . لینک دانلود (غیر مستقیم) لینک دانلود (غیر مستقیم)
shazde kuchulo گفت: سلام بچه ها کسی هست pdf زبان اصلی کتاب نظریه و زبان ماشین لینز رو داره برام بزاره کلیک کنید تا باز شود... دو تا لینک تورنت می ذارم . امیدوارم بتونی دانلود کنی . لینک دانلود (غیر مستقیم) لینک دانلود (غیر مستقیم)
T thesunnrise عضو جدید Oct 19, 2009 #3 من این کتاب را می خواستم. کمکی می توانید بکنید Pigging to reduce friction losses in large mains / Rex Eckert by Eckert, Rex [Adelaide] : Engineering and Water Supply Dept., 1993
من این کتاب را می خواستم. کمکی می توانید بکنید Pigging to reduce friction losses in large mains / Rex Eckert by Eckert, Rex [Adelaide] : Engineering and Water Supply Dept., 1993
russell مدیر بازنشسته Oct 21, 2009 #4 thesunnrise گفت: من این کتاب را می خواستم. کمکی می توانید بکنید Pigging to reduce friction losses in large mains / Rex Eckert by Eckert, Rex [Adelaide] : Engineering and Water Supply Dept., 1993 کلیک کنید تا باز شود... سلام ببین این کتاب مربوط به رشته ما نمی شه ، فکر کنم مهندسی عمران میشه ! اگه توی تالار مربوطش بپرسی زودتر به جواب می رسی.
thesunnrise گفت: من این کتاب را می خواستم. کمکی می توانید بکنید Pigging to reduce friction losses in large mains / Rex Eckert by Eckert, Rex [Adelaide] : Engineering and Water Supply Dept., 1993 کلیک کنید تا باز شود... سلام ببین این کتاب مربوط به رشته ما نمی شه ، فکر کنم مهندسی عمران میشه ! اگه توی تالار مربوطش بپرسی زودتر به جواب می رسی.
S salmanmirzaeii عضو جدید Nov 17, 2009 #5 با سلام!! در مورد فرترن کتاب یا مطلب میتونید به من معرفی کنید؟؟؟ ممنون میشم