درخواست : پورتفولیو

moonlight2

عضو جدید
سلام دوستان
من به چند نمونه پورتفولیو معماری(که دانشجوهای ایرانی درست کرده باشن نه خارجی) نیاز دارم که یه ایده ای دستم بیاد و بتونم از خودم رو شروع کنم و برای اپلای به دانشگاه های خارج از کشور بفرستم. کسی هست داشته باشه؟

آخرین ویرایش:

E . H . S . A . N

مدیر تالار مهندسی معماری مدیر تالار هنـــــر
مدیر تالار
سلام دوستان
من به چند نمونه پورتفولیو (که دانشجوهای ایرانی درست کرده باشن نه خارجی) نیاز دارم که یه ایده ای دستم بیاد و بتونم از خودم رو شروع کنم. کسی هست داشته باشه؟

سلام بر شما دوست ِ عزیز ؛

با توجه به توضیح ِ مختصری که دادید ، گمان نمیکنم عده زیادی منظور ِ شما رو فهمیده باشند !!!

معمولا ، بهترین شیوه ی درخواست ِ یک موضوع ، توضیح و تشریح ِ کامل ِ اون هست ؛
.
.
.
و اما بعد :

در خواستتون اندکی "بکر" هست و جواب گرفتن ، احتمالا زمان و صبر میخواد .

برای تشریح ِ مطلبتون ، واضح بفرمایید که در چه زمینه ای پورتفولیو میخواید ؟! همانطور که در جریان هستین ، انواع ِ مختلفی پورتفولیو داریم ، و هم چنین ، در رشته های مختلف ، معانی و تفاسیر ِ مختلفی برای این واژه دارن .

ممنونم . موفق باشید .

پانوشت :
این توضیحات رو دادم ، که اگر احیانا کسی خواست کمک کنه ، مطلب براش واضح و شفاف باشه .

moonlight2

عضو جدید
سلام بر شما دوست ِ عزیز ؛

با توجه به توضیح ِ مختصری که دادید ، گمان نمیکنم عده زیادی منظور ِ شما رو فهمیده باشند !!!

معمولا ، بهترین شیوه ی درخواست ِ یک موضوع ، توضیح و تشریح ِ کامل ِ اون هست ؛
.
.
.
و اما بعد :

در خواستتون اندکی "بکر" هست و جواب گرفتن ، احتمالا زمان و صبر میخواد .

برای تشریح ِ مطلبتون ، واضح بفرمایید که در چه زمینه ای پورتفولیو میخواید ؟! همانطور که در جریان هستین ، انواع ِ مختلفی پورتفولیو داریم ، و هم چنین ، در رشته های مختلف ، معانی و تفاسیر ِ مختلفی برای این واژه دارن .

ممنونم . موفق باشید .

پانوشت :
این توضیحات رو دادم ، که اگر احیانا کسی خواست کمک کنه ، مطلب براش واضح و شفاف باشه .

ممنون،،،، من پورتفولیو معماری نیاز دارم و راستش گفتم اگر کسی داشته باشه پس با همین توضیحات هم حتما متوجه میشه! :) در هر صورت کمی واضحترش کردم

E . H . S . A . N

مدیر تالار مهندسی معماری مدیر تالار هنـــــر
مدیر تالار
...

...

ممنون،،،، من پورتفولیو معماری نیاز دارم و راستش گفتم اگر کسی داشته باشه پس با همین توضیحات هم حتما متوجه میشه! :) در هر صورت کمی واضحترش کردم

خواهش میکنم .

بله ، متوجه هستم که در مورد ِ معماری میخواستین . منتها همانطوری که عرض کردم ، انواع ِ مختلفی داریم . شما حداقل باید نوع ِ نیاز و خواسته تون برای خودتون مشخص باشه ؛

از اون جمله :

• پورتفوليويی که نشان‌دهنده سير يادگيریه !
  • پورتفوليوی نمايشی که نشان‌دهنده موفقيت ِ تحصيلی يا موفقيت ِ شغلی هستش .
  • پورتفوليوی سنجش که بطور اختصاصی برای سنجش يا ارزشيابی طراحی می‌شه .
  • و این نمونه ای که در لینک ِبالا براتون قرار دادن ؛ توضیحی که باید اضافه کنم ، این هست که یکی از معانی پروتفولیو به معنای " منتخب آثار " هستش . که برای پروژه ها ( چه دانشجویی ، و چه اجرایی ) در قالب ِ شیت معرفی میشه .

به هر حال ، امیدوارم تونسته باشم درخواستتون رو واضح تر و شفاف تر کرده باشم . ( هم برای خودتون ، و هم سایرین ) .

موفق باشید . . .:gol:

moonlight2

عضو جدید
خواهش میکنم .

بله ، متوجه هستم که در مورد ِ معماری میخواستین . منتها همانطوری که عرض کردم ، انواع ِ مختلفی داریم . شما حداقل باید نوع ِ نیاز و خواسته تون برای خودتون مشخص باشه ؛

از اون جمله :

• پورتفوليويی که نشان‌دهنده سير يادگيریه !
  • پورتفوليوی نمايشی که نشان‌دهنده موفقيت ِ تحصيلی يا موفقيت ِ شغلی هستش .
  • پورتفوليوی سنجش که بطور اختصاصی برای سنجش يا ارزشيابی طراحی می‌شه .
  • و این نمونه ای که در لینک ِبالا براتون قرار دادن ؛ توضیحی که باید اضافه کنم ، این هست که یکی از معانی پروتفولیو به معنای " منتخب آثار " هستش . که برای پروژه ها ( چه دانشجویی ، و چه اجرایی ) در قالب ِ شیت معرفی میشه .

به هر حال ، امیدوارم تونسته باشم درخواستتون رو واضح تر و شفاف تر کرده باشم . ( هم برای خودتون ، و هم سایرین ) .

موفق باشید . . .:gol:

من هم برای همین میخواستم که چند نمونه ببینم که بدونم دقیقا چه کاراییم رو بزارم و بفرستم برای دانشگاه مورد نظرم. لینک بالا هم اموزنده بود ولی هنوز هیچ نمونه که کار دانشجوهای ایرانی باشه متاسفانه پیدا نکردم

I'M SOMEONE

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دو نمونه پورتفولیو میزارم البته برای دانشجوهای ایرانی نیست !
اما ممکنه به درد یه عده ای بخوره
فرمتش خوبه به نظرم - شما هم می تونی همینطوری آماده کنی

پیوست ها

• brittany-bowman.pdf
    4.1 مگایابت · بازدیدها: 0
  • emily-finkelstein.pdf
    5.7 مگایابت · بازدیدها: 0
بالا