درخواست : پلان فرودگاه خارجی

analog

عضو جدید
سلام و خسته نباشید
من نیاز شدیدی به پلان چند فرودگاه خارجی تر جیحا تازه مثلا 2009 تا 2014 دارم تا آنالیز و بررسی و مقایسشون کنم .... هر جارو گشتم چیز به درد بخوری نیافتم ... مخصوصا پلان که واقعا تنها نیاز حیاتیمه ...که بتونم آنالیز و بررسی کنم ... لطفا کمک کنید.
کلی مطلب راجع به فرودگاه دارم چه انگلیسی و چه فارسی فقط پلان فرودگاه می خوام .... ضمنا اگر کسی احیانا پلان فرودگاه مهر آباد تهران یا امام خمینی هم داشت حتما خبر بده ... در کل هزینه و شیرینیم خواستین تماما قبوله فقط کمک برسونین ...خواهشا
در واقع پلان باند و ... مهم نیست بیشتر پلان ترمینال مسافری فرودگاه مهمه که بتونم چینش فضاها و روابط درونی فضاهای پلان رو بررسی کنم ... همچنین ابعاد و اندازه فضاهای پلان جهت سنجش با استاندارد ها در صورت امکان - ولی تحلیل و بررسی و آنالیز روابط فضایی و شکل و رنگ اون فضاها در پلان مهمه ... که از بابت روانشناسی رنگ و فضا هم در کنار روابط و ... بررسی بشه ...
به مطالب کلی و معرفی گونه نیاز ندارم ... ببخشید اگه پست جای بدیه ولی واقعا دیگه چاره ای ندارم ...

mpb

مدیر تالار مهندسی معماری
مدیر تالار
سلام و خسته نباشید
من نیاز شدیدی به پلان چند فرودگاه خارجی تر جیحا تازه مثلا 2009 تا 2014 دارم تا آنالیز و بررسی و مقایسشون کنم .... هر جارو گشتم چیز به درد بخوری نیافتم ... مخصوصا پلان که واقعا تنها نیاز حیاتیمه ...که بتونم آنالیز و بررسی کنم ... لطفا کمک کنید.
کلی مطلب راجع به فرودگاه دارم چه انگلیسی و چه فارسی فقط پلان فرودگاه می خوام .... ضمنا اگر کسی احیانا پلان فرودگاه مهر آباد تهران یا امام خمینی هم داشت حتما خبر بده ... در کل هزینه و شیرینیم خواستین تماما قبوله فقط کمک برسونین ...خواهشا
در واقع پلان باند و ... مهم نیست بیشتر پلان ترمینال مسافری فرودگاه مهمه که بتونم چینش فضاها و روابط درونی فضاهای پلان رو بررسی کنم ... همچنین ابعاد و اندازه فضاهای پلان جهت سنجش با استاندارد ها در صورت امکان - ولی تحلیل و بررسی و آنالیز روابط فضایی و شکل و رنگ اون فضاها در پلان مهمه ... که از بابت روانشناسی رنگ و فضا هم در کنار روابط و ... بررسی بشه ...
به مطالب کلی و معرفی گونه نیاز ندارم ... ببخشید اگه پست جای بدیه ولی واقعا دیگه چاره ای ندارم ...

سلام دوست خوبم به تاپیک زیر مراجعه کنید.
[h=1][ دانلود ] پلان های فرودگاه[/h]

analog

عضو جدید
سلام
از توجه شما بسیار ممنونم
فقط این که پلان هایی که در لینک پیشنهادی شما قرار دارد . اکثرا به صورت طرح هستند و یا به عبارتی بدون نام فرودگاه و محل اون می باشد .
در تحلیل پلان مسافری فرودگاه به اطلاعاتی نیاز هست که بشه روابط سیرکولاسیون داخلی بین فضاها و کاربری ها را در پلان بررسی و تحلیل کرد که به کمک جدول ماتریس معیار ها شکل می گیره . که متاسفانه هنوز هم من نتونستم اطلاعات مفیدی کسب کنم ....
در هر صورت بابت فعالیت و توجه به پست ها از شما ممنونم .
بابت این پروژه به خیلی ها و خیلی جاها سر زدم اما متاسفانه هنوز با وجود منابع خوب در مورد فرودگاه - اندازه ها - ابعاد و سرانه ها و تاریخچه - یافتن نمونه موردی مناسب جهت تحلیل و بررسی پلان های داخلی همون طور که پیش تر اشاره شد ، اطلاعاتی موجود نیست ...
متاسفانه فرودگاه های داخلی نیز به دلیل کاربری های تواما تظامی و مسافری نقشه های پلان به صورت عمومی در دسترس نیست و فرودگاه های خارجی نیز به دلیل مسائل امنیتی و بین الملل به سختی یافت می شوند ...که این موضوعات سبب شده عملا کنکاش و تحلیل و بررسی بناهای فرودگاهی برای احداث و برنامه ریزی و مطالعه در مورد فرودگاه های بهتر و آتی عملا برای افراد مشتاق و عمومی غیر ممکن شود ...
به امید آزادی بیشتر بیان و توسعه آزاد بیشتر علم و دانش ...
و در آخر از دوستانی که اطلاعات بیشتری در اختیار دارند و قادر به اشتراک رایگان اطلاعات نیستند صمیمانه تقاضا دارم برای پیشبرد چنین اهداف و پروژه هایی مرا در جریان قرار بدهند و یقینا این کمک بی نتیجه نخواهد بود و حتما از خجالتتون در میام ... هر مبلغ یا هزینه و شروطی باشه پذیرفتست ...