analog
عضو جدید
سلام و خسته نباشید
من نیاز شدیدی به پلان چند فرودگاه خارجی تر جیحا تازه مثلا 2009 تا 2014 دارم تا آنالیز و بررسی و مقایسشون کنم .... هر جارو گشتم چیز به درد بخوری نیافتم ... مخصوصا پلان که واقعا تنها نیاز حیاتیمه ...که بتونم آنالیز و بررسی کنم ... لطفا کمک کنید.
کلی مطلب راجع به فرودگاه دارم چه انگلیسی و چه فارسی فقط پلان فرودگاه می خوام .... ضمنا اگر کسی احیانا پلان فرودگاه مهر آباد تهران یا امام خمینی هم داشت حتما خبر بده ... در کل هزینه و شیرینیم خواستین تماما قبوله فقط کمک برسونین ...خواهشا
در واقع پلان باند و ... مهم نیست بیشتر پلان ترمینال مسافری فرودگاه مهمه که بتونم چینش فضاها و روابط درونی فضاهای پلان رو بررسی کنم ... همچنین ابعاد و اندازه فضاهای پلان جهت سنجش با استاندارد ها در صورت امکان - ولی تحلیل و بررسی و آنالیز روابط فضایی و شکل و رنگ اون فضاها در پلان مهمه ... که از بابت روانشناسی رنگ و فضا هم در کنار روابط و ... بررسی بشه ...
به مطالب کلی و معرفی گونه نیاز ندارم ... ببخشید اگه پست جای بدیه ولی واقعا دیگه چاره ای ندارم ...من نیاز شدیدی به پلان چند فرودگاه خارجی تر جیحا تازه مثلا 2009 تا 2014 دارم تا آنالیز و بررسی و مقایسشون کنم .... هر جارو گشتم چیز به درد بخوری نیافتم ... مخصوصا پلان که واقعا تنها نیاز حیاتیمه ...که بتونم آنالیز و بررسی کنم ... لطفا کمک کنید.
کلی مطلب راجع به فرودگاه دارم چه انگلیسی و چه فارسی فقط پلان فرودگاه می خوام .... ضمنا اگر کسی احیانا پلان فرودگاه مهر آباد تهران یا امام خمینی هم داشت حتما خبر بده ... در کل هزینه و شیرینیم خواستین تماما قبوله فقط کمک برسونین ...خواهشا
در واقع پلان باند و ... مهم نیست بیشتر پلان ترمینال مسافری فرودگاه مهمه که بتونم چینش فضاها و روابط درونی فضاهای پلان رو بررسی کنم ... همچنین ابعاد و اندازه فضاهای پلان جهت سنجش با استاندارد ها در صورت امکان - ولی تحلیل و بررسی و آنالیز روابط فضایی و شکل و رنگ اون فضاها در پلان مهمه ... که از بابت روانشناسی رنگ و فضا هم در کنار روابط و ... بررسی بشه ...