saeed11111
عضو جدید
اگر مثال لوله یاAXSIیابحث انرژی داری برام بفرست
mail:saeedsouri@gmail.com
mail:saeedsouri@gmail.com
نه لازم نیست اتوکد رو یاد بگیری چون یک نرم افزار پیش پا افتاده است و در رشته مکانیک خیلی کم استفاده میشه ولی برای کشیدن نقشه های دو بعدی خوبه. از هر نرم افزاری که بخوای میتونی شروع کنی چون هیچ کدوم به هم ربط ندارن و هر کدوم از روش خودش برای مدلسازی استفاده می کنه . پیشنهاد من به شما کتیا ، سالید وورک یا پرو انجینره.سلام بچه ها.خسته نباشید.یه سؤال داشتم برای شروع کار با نرم افزارای مکانیک باید از اتوکد شروع کنی؟ بهترین منبع آموزشیش چیه؟ کتاب یا سی دیه خوبی که میشناسید را بگید.ممنون![]()
با سلام
می خواستم بدونم که مدل سازی عبور سیال از یک سطح متخلخل رو با چه نرم افزاری میشه انجام داد؟
عزیزم پولتو نریز بیرون. یه کتاب و cd بخر میشه 7000 تومن، حالشو ببر. حال کردی راهنماییو................دوستان براي ياد گيري كامل و سريع matlab كدوم موسسه رو پيشنهاد ميكنيد؟
![]()
نیازی به خرید کتاب نیست. بهترین و کاملترین راهنمای متلب، help خود نرم افزار می باشه که یه مهندس به راحتی می تونه ازش استفاده بکنه.عزیزم پولتو نریز بیرون. یه کتاب و cd بخر میشه 7000 تومن، حالشو ببر. حال کردی راهنماییو................
سلام دوست عزیز من خودم انسیس12 رو روی ویندوز7 نصب کردمبا سلام بايد بگم ورژن 12.1 روي ويستا نصب مي شود و اگر جايي مشكل داشتيد روي ايكن راست كليك كرده run adminastor را انتخواب كنيد . مشكلتان حل خواهد شد.
روي ويندوز 7 هم با اين روش امتحان كنيد حتما نصب مي شود.
موفق باشيد.![]()
سلام
می گم که من با انسیس کار نمی کنم ولی یه سوال
اونجا که شما هستید آدم سرش از سرعت اینترنت سوت می کشه پس چرا ؟ ...![]()
آقا ما رو 7 نصب کردیم یه روز کار کرد فرداش flexlm برداشت از ما ایراد عجیب غریب گرفت دیگه نصب شد اما کرک نشد کارم نکردagha mishe
alaki tohmat nazanin
avalin eghdam ine k parental control ro az control panel gheyre faal konin
age nasb nashod be in address email bezanin vasatoon rahnamaye nasbesh ro befrestam