درخواست مشاوره

iran salam

عضو جدید
سلام
دوستان عرضی داشتم خدمت شما
من دانشگاه قبول شدم با خانه ما 30 تا 45 دقیقه فاصله داره و شب خونه هستم الان یک ترم هست و درس زیادی هم فکر نکنم اس کنم منتها خونه ما خونه شلوغی هست و اصلا ارام نیست و من اصلا خوشم نمیاد و رو اعصابم پا میزاره
به نظرتون امسال در دانشگاه شرکت کنم و به دانشگاهی برم در استان خودمان اما دور تر باشه که مجبور بشم خونه بگیرم و حداقل 4 سالی آرام باشم و بعدش سربازی و دیگه برم دنبال زندگی خودم بعدش
لطفا جوانب این قضیه را بگید با تشکر

آخرین ویرایش:

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب چه کاریه...
همین دانشگاه که هستی برو تو شهر خودتون یه خونه جدا بگیر!

iran salam

عضو جدید
خب چه کاریه...
همین دانشگاه که هستی برو تو شهر خودتون یه خونه جدا بگیر!
سلام درست نیست در همان شهر باشم و خونه بگیرم خانواهده هم قبول نمیکنند
کتابخونه هم فایده نداره بلاخره باز تو خونه هستی
من میخوام ماهی 1 بار بیشتر خونه نرم

ققنوس ایران

عضو جدید
به نظرم این بسته به شرایط خودت داره اگه دوباره شرکت کنی مشکل سربازی پیدا نمی کنی یا مطمئنی سال دیگه حتما استان خودتون یه جای کمی دورتر قبول میشی با این حال اگه شرایط خونه برات مناسب نیست گاهی اوقات یه کم دوری کمک می کنه اما اگه فقط مشکلت درس خوندنه منم بانظر hosein_t موافقم :smile:

در ضمن انتقالی راه حل بسیار بهتری از شرکت مجدد اینم میتونی امتحان کنی

iran salam

عضو جدید
به نظرم این بسته به شرایط خودت داره اگه دوباره شرکت کنی مشکل سربازی پیدا نمی کنی یا مطمئنی سال دیگه حتما استان خودتون یه جای کمی دورتر قبول میشی با این حال اگه شرایط خونه برات مناسب نیست گاهی اوقات یه کم دوری کمک می کنه اما اگه فقط مشکلت درس خوندنه منم بانظر hosein_t موافقم :smile:

در ضمن انتقالی راه حل بسیار بهتری از شرکت مجدد اینم میتونی امتحان کنی
سلام انتقالی باشه که حرف نداره اما چطور؟ اگر دوباره شرکت کنم و یک جا دیگه بیارم و مستقیم برم اونجا مشکل سربازی پیدا نمیشه
اره میدونم همین استان قبولی میارم

ققنوس ایران

عضو جدید
سلام انتقالی باشه که حرف نداره اما چطور؟ اگر دوباره شرکت کنم و یک جا دیگه بیارم و مستقیم برم اونجا مشکل سربازی پیدا نمیشه
اره میدونم همین استان قبولی میارم

درخواست انتقالی یه سری شرایط داره شرایط انتقالی رو باید از اموزش دانشگاهتون بپرسی فکر کنم یه زمان مشخص داره برای ترم بهمن اگه اشتباه نکنم اردیبهشت ماه ولی بهتره همه چیز در این مورد رو از اموزش دانشگاهتون بپرسی :smile:

Farasystem

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی من خونه ی خودمونو ترجیح می دم. با همه ی مشکلایی که داره تنها جایی که توش راحتم و احساس آرامش دارم خونه ی خودمه.

NYC

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
نسبت به اینکه از خونه دوربشی و برای چند سال مستقل(حداقل از لحاظ رفتار و ..)زندگی کنی شک نکن.فوق العاده توی خود سازی موثره و اگه بتونی از لحاظ مالی هم این استقلال رو بدست بیاری دیگه عالی میشه.منم چهار سال تویه شهر دیگه درس خوندم و بابت این قضیه واقعا خدا رو شکر میکنم.نظر من اینه که حتما برو یه شهر دیگه هم به خاطر مسائلی که خودت گفتی هم به خاطر مسائلی که خودم گفتم.