درخواست كمك براي شروع...

behnamspa

عضو جدید
سلام... من مي خوام كار عملي برق انجام بدم و گرايشمم الكترونيكه... الانم تقريبن در حد صفرم:redface:... لطفا كمكم كنيد كه از كجا شروع كنم... اگه كتابي چيزي هم ميشناسيد كه براي شروع خوبه معرفي كنيد... ممنون;)

srashedian

عضو جدید
سلام... من مي خوام كار عملي برق انجام بدم و گرايشمم الكترونيكه... الانم تقريبن در حد صفرم:redface:... لطفا كمكم كنيد كه از كجا شروع كنم... اگه كتابي چيزي هم ميشناسيد كه براي شروع خوبه معرفي كنيد... ممنون;)

یعنی چه نوع کار عملیی؟
کیت میسازی؟
مدارات پیچیده تر؟
مدارات دارای میکرو و مدارات هوش مصنوعی؟
یا مدارات فوق پیچیده منطق فازی؟
در حد لحیم کاری میخوای یا طراحی و تحلیل؟
چه نوع کتابی با چه موضوعی؟

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

ahmadmn

كاربر فعال مهندسی برق
از خونتون شروع كنيد و ببينيد كدوم كار توي خونه زحمت داره و الكترونيك مي تونه اين زحمتو كم كنه. آروم آروم اوسا ميشيد. نگران نباشيد و شروع كنيد.

behbod

عضو جدید
سلام
بابا بزار مهرت خشک شه حالا چه عجله ای کمکم
دوست عزیز شوخی کردم
اولا تا می تونی از درس های ازمایشگاهت کمال استفاده را ببر
دویومن کارت را با کیت های اماده شروع کن به اسمبل کردن در کنار تحلیل تئوریان مدار در یک نرم
افزا مثل
spice ودراخر تا می توانی مدارات را کامل ببند از کارت خسته نشو

behnamspa

عضو جدید
یعنی چه نوع کار عملیی؟
کیت میسازی؟
مدارات پیچیده تر؟
مدارات دارای میکرو و مدارات هوش مصنوعی؟
یا مدارات فوق پیچیده منطق فازی؟
در حد لحیم کاری میخوای یا طراحی و تحلیل؟
چه نوع کتابی با چه موضوعی؟

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

ميخوام در يك جمله : بشم نابغه ي الكترونيك...
ميگم نابغه چونكه از نظر تئوري خيلي قوي هستم و فقط چون عملي كار نكردم و توي دانشگاهم فقط درساي آزمايشگاه هست كه اونها هم زياد فايده ندارن از نظر عملي ضعيفم.
لطفا راهنماييم كنيد.... ممنون

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با سلام خدمت شما دوست محترم
خوشحالم از این که می بینم شما هم به کارای عملی علاقه دارید و فقط نمی خواین مدرک بگیرین :)
یک سری کتاب هایی با نام کتاب ها "cook book" هست که برای تمام قطعات الکتریکی موجود است و در واقع ساخت مدارات ساده عملی را با استفاده از قطعات الکتریکی یاد داده که هم ساده و هم کاربردی است
در ضمن سایت های زیادی هم هست که مدارات ساده را یاد داده و می تونین با سرچ توی گوگل پیدا کنین
این سایت رو هم دیدن کنید
http://www.iranmedar.com/
شاد و پیروز باشید;)

kavirman

عضو جدید
سلام دوست عزیز
به نظر من شروع کن به بستن مدارات و پروژه های آماده .... خود من وقتی خواستم میکرو را شروع کنم ... رخیلی برام سخت بود ولی وقتی یکی از پروژه های اخر کتاب را بستم و اجرا کردم دیدم که خیلی بهتر یاد میگیرم ... فقط کافیه شروع کنی .... با یک مدار ساده .... با یک ldr شروع کن ....