درخواست : طراحی نما

VictoOry

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بردوستان گل گلاب مهندس

یه مشورت...من میخوام یه نما واسه فرهنگسرا طراحی کنم تو نما تکرار قوس دارم..تصمیم دارم توی قوسهارو با اجر و کاشی طراحی کنم با یه سری شعر از مولانا..

کسی پیشنهاد دیگه ای داره؟میخوام یه چیز خاص باشه :d

متاسفانه هنوز حجممو کار نکردم که نمونشو بذارم اگه بتونید تصورش کنیدو راهنماییم کنید خیلیییی ممنون میشم.:w16:

نمونه کاشی کاریش چه جوری باشه و اینکه اشعارو با زاوایه روی دیوار بنویسم یا عمودی ؟:w20:

خوب یکمی بیشتر توضیح میدهیم...
:)

توی سایت(داخل یزد) یه خونه قدیمیه که درنظر گرفتنو نگرفتنش ازاد بود من درنظر گرفتمش..
نمای فرهنگسرا هم تقریبا ازاون الهام گرفتم با این که حس کردم تقلیده ...

حالا توی انتخاب مصالح و اینکه ریتم قوسهارو چه جوری از یکنواختی دربیارم یه ذره موندم...

با تشکر بهار بانو
:gol:

آخرین ویرایش:

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوسته عزیز
به نظر من اصلا شعر با کاشی کاری رو دیوار ننویس. چون به نظر من ابزاری مثله خط یا متن جز ابزار کار یه معمار نیست.
اجرای همچین کاشی کاری دوتا حالت داره. یا اینکه بخوای نمایی از معماری گذشته(کاشی کاری) رو به رخ بکشی یا اینکه همون متنه شعر هدفه، و موضوع طرحت هم سو با این شعره.
که هر دو حالت به نظر من اشتباهه. چون در حالت اول داری ایدتو نمادین بیان میکنی و در حالت دوم داری مستقیم بیانش میکنی.
نمای بنا یه جوریایی هوییت کارته. پس بهتره که با ابزار معماری این هوییت تعریف کنی. با حرکت با سطح با رنگ با نور و سایه.
موفق باشی

VictoOry

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوسته عزیز
به نظر من اصلا شعر با کاشی کاری رو دیوار ننویس. چون به نظر من ابزاری مثله خط یا متن جز ابزار کار یه معمار نیست.
اجرای همچین کاشی کاری دوتا حالت داره. یا اینکه بخوای نمایی از معماری گذشته(کاشی کاری) رو به رخ بکشی یا اینکه همون متنه شعر هدفه، و موضوع طرحت هم سو با این شعره.
که هر دو حالت به نظر من اشتباهه. چون در حالت اول داری ایدتو نمادین بیان میکنی و در حالت دوم داری مستقیم بیانش میکنی.
نمای بنا یه جوریایی هوییت کارته. پس بهتره که با ابزار معماری این هوییت تعریف کنی. با حرکت با سطح با رنگ با نور و سایه.
موفق باشی

سلام احسان خان (امیدوارم درست گفته باشم)

صحبتتون کاملا درسته...قصدم این بود که اشعار افرادو دعوت کنه به فرهنگ ولی طبق گفته شما نما باید خودش حرف داشته باشه...

راستش واسه اولین باره که دارم کار اینجوری طراحی میکنمو ومطالعاتمم به اندازه کافی نبوده..اگه یکمی بیشتر کمکم کنید یا چندتا نمونه بهم معرفی کنید یه چیزی که ایده جدید توش داشته باشه ممنون میشم :king:

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام احسان خان (امیدوارم درست گفته باشم)

صحبتتون کاملا درسته...قصدم این بود که اشعار افرادو دعوت کنه به فرهنگ ولی طبق گفته شما نما باید خودش حرف داشته باشه...

راستش واسه اولین باره که دارم کار اینجوری طراحی میکنمو ومطالعاتمم به اندازه کافی نبوده..اگه یکمی بیشتر کمکم کنید یا چندتا نمونه بهم معرفی کنید یه چیزی که ایده جدید توش داشته باشه ممنون میشم :king:

بله درنا خانم درست گفتید:D
من تو اصول طراحی نما و ایده پردازی در نما چیزه زیادی نمیدونم. فقط میدونم با خط ها رنگ ها و کنج ها و خطه بام میشه تاثیرات بصری در افراد ایجاد کرد.
ولی ایده های تئوری مثله همین دعوت به فرهنگ بیشتر در قالب فرم اصلی ساختمان شکل میگیره. که به نظر من همین هم مهمه.
نمای ساختمان باید متشکل از بدنه ی خوده ساختمان و قسمتی از فرم باشه. نه پوششی از متریالای متفاوت بر بدنه ی ساختمان.
البته استفاده بجا از متریال ها هم خیلی مهمه. ولی بعد از طراحی درست بدنه.
کله حرفم اینه که ایده ی کارتو با فرم نشون بده و با عناصر الحاقی و متریال به تاثیر ایدت قوت بده.
نمونه های طراحی نمای خوب زیاد هست ولی متاسفانه از ایدشون اطلاعی ندارم.
موفق باشی:gol:

VictoOry

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله بهار خانم درست گفتید:D
من تو اصول طراحی نما و ایده پردازی در نما چیزه زیادی نمیدونم. فقط میدونم با خط ها رنگ ها و کنج ها و خطه بام میشه تاثیرات بصری در افراد ایجاد کرد.
ولی ایده های تئوری مثله همین دعوت به فرهنگ بیشتر در قالب فرم اصلی ساختمان شکل میگیره. که به نظر من همین هم مهمه.
نمای ساختمان باید متشکل از بدنه ی خوده ساختمان و قسمتی از فرم باشه. نه پوششی از متریالای متفاوت بر بدنه ی ساختمان.
البته استفاده بجا از متریال ها هم خیلی مهمه. ولی بعد از طراحی درست بدنه.
کله حرفم اینه که ایده ی کارتو با فرم نشون بده و با عناصر الحاقی و متریال به تاثیر ایدت قوت بده.
نمونه های طراحی نمای خوب زیاد هست ولی متاسفانه از ایدشون اطلاعی ندارم.
موفق باشی:gol:

خب خداروشکر
من فکر میکنم به جای خود بدنه با پوسته رویی بازی بشه بهتره جای مانور داره...بعدشم من جز اجر و کاشی نمیخوام متریال دیگه ای داشته باشم پس خیلی تفاوت متریال ندارم که...
بازم ممنون از راهنماییتون..خوشحال میشم بازم از پیشنهادتون استفاده کنم :D

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب خداروشکر
من فکر میکنم به جای خود بدنه با پوسته رویی بازی بشه بهتره جای مانور داره...بعدشم من جز اجر و کاشی نمیخوام متریال دیگه ای داشته باشم پس خیلی تفاوت متریال ندارم که...
بازم ممنون از راهنماییتون..خوشحال میشم بازم از پیشنهادتون استفاده کنم :D

اگه میخوای با اجر کار کنی پیشنهاد میکنم کارای ماریو بوتا رو نگاه کنی.
طراحی هاش با اجر عالی هستن.

shokoo.m

کاربر بیش فعال
مصالح پیش ساخته در نما

مصالح پیش ساخته در نما

در مورد مصالح پیش ساخته ای که میشه در نما استفاده بشه، لطفا راهنمایی کنید

1-به غیر از الومینیم کامپوزیت پنل و پانل های سرامیکی دیگه چه مصالحی وجود داره؟
2-کلا هر اطلاعاتی در مورد ویژگی هاشون وجزییات و...؟
اینکه هر کدوم کجا استفاده بشه ؟و تو چه ارتفاعی استفاده نشه و اینا...؟معرفی بعضی از شیشه ها که مناسب نما هست و میشه مدولار استفاده بشه؟

بالا