بچه ها من بايد ايستگاه اتوبوس طراحي كنم ... سايت يا يه كتاب خوب مي شناسين ؟؟
A architect 72 عضو جدید Nov 25, 2012 #1 بچه ها من بايد ايستگاه اتوبوس طراحي كنم ... سايت يا يه كتاب خوب مي شناسين ؟؟
E . H . S . A . N مدیر تالار مهندسی معماری مدیر تالار هنـــــر مدیر تالار Nov 26, 2012 #2 architect 72 گفت: بچه ها من بايد ايستگاه اتوبوس طراحي كنم ... سايت يا يه كتاب خوب مي شناسين ؟؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام . اینجا رو نگاه بندازید ؛ امیدوارم براتون مفید باشه . ضوابط طراحی ایستگاه اتوبوس (به همراه تصاویر) __________________________ پانوشت : لطفا قبل از دادن ِ درخواست ، مطلبتون رو سرچ کنید ، و اگر چیزی پیدا نکردید ، اون رو در در تالار سوالات و درخواست ها مطرح بفرمایید . سپاس
architect 72 گفت: بچه ها من بايد ايستگاه اتوبوس طراحي كنم ... سايت يا يه كتاب خوب مي شناسين ؟؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام . اینجا رو نگاه بندازید ؛ امیدوارم براتون مفید باشه . ضوابط طراحی ایستگاه اتوبوس (به همراه تصاویر) __________________________ پانوشت : لطفا قبل از دادن ِ درخواست ، مطلبتون رو سرچ کنید ، و اگر چیزی پیدا نکردید ، اون رو در در تالار سوالات و درخواست ها مطرح بفرمایید . سپاس
A architect 72 عضو جدید Dec 12, 2012 #3 ممنونم كمك كرد پانوشت : لطفا قبل از دادن ِ درخواست ، مطلبتون رو سرچ کنید ، و اگر چیزی پیدا نکردید ، اون رو در در تالار سوالات و درخواست ها مطرح بفرمایید . سپاس کلیک کنید تا باز شود... شرمنده
ممنونم كمك كرد پانوشت : لطفا قبل از دادن ِ درخواست ، مطلبتون رو سرچ کنید ، و اگر چیزی پیدا نکردید ، اون رو در در تالار سوالات و درخواست ها مطرح بفرمایید . سپاس کلیک کنید تا باز شود... شرمنده