درخواست راهنمایی : طراحی فضایی به نوازش گاه روح

iiiiman

عضو جدید
سلام به مهندسان
اسم طرح من نوازش گاه روحه.(خودم انتخاب کردم اسمشو :D)
و کاربریش ایجاد یک محیط کاملا اروم که باعث ارضا روحی میشه و عامل اصلی استفاده آب میباشد.
3 مکان دارم .
1.لمس اب : قسمت درمانی اب و ماساژه
2.تماشای اب : مکانی که افراد از دیدنش هم احساس هیجان و هم ارامش پیدا می کنند.
3.صدای اب : مکانی که افراد با گوش دادن به صدای اب ارامش پیدا می کنند.

کاملا ارگانیک هست و کانسبته انتخابیم شبنم روی برگ!
می خوام فرم بیرونیم شکسته و خشن ولی داخلش با فرم های طبیعی و ملایم طراحی کنم.

حالا من ازتون کمک و مشورت می خوام :gol: که هم در اضافه کردن بخش ها در 3 قسمت بهم کمک کنید و هم نحو ه ی ارتباطات این فضا ها و نوع قرار گیریشون.
2.نوع فرم بیرونی
3.و یک کانسبت پیشنهادی
ممنون میشم کمکم کنید :smile:;):heart:

shima.2

عضو جدید
خیلی موضوع طرحت خوبه وبه نظرم می تونی ازآب برای تامین انرزی مکانت استفاده کنی .یعنی ایده هایی بدی که علاوه برزیبایی مکانت به تنظیم شرایط محیطیت کمک کنه .ومی تونی علاوه براون یک فضای نوشگاه داشته باشی که علاوه برجریان آب درفضای اونجا ترکیبی ازگلها وگیاهان زیبایی داشته باشی و جایی درسایتت قراربدی که از بیرون فضای باغ مانندنوشگاهت قابل رویت باشدکه باعث جذب افراد خارج ازسایت بشه.

iiiiman

عضو جدید
Re: درخواست راهنمایی : طراحی فضایی به نوازش گاه روح

خیلی موضوع طرحت خوبه وبه نظرم می تونی ازآب برای تامین انرزی مکانت استفاده کنی .یعنی ایده هایی بدی که علاوه برزیبایی مکانت به تنظیم شرایط محیطیت کمک کنه .ومی تونی علاوه براون یک فضای نوشگاه داشته باشی که علاوه برجریان آب درفضای اونجا ترکیبی ازگلها وگیاهان زیبایی داشته باشی و جایی درسایتت قراربدی که از بیرون فضای باغ مانندنوشگاهت قابل رویت باشدکه باعث جذب افراد خارج ازسایت بشه.

خیلی ممنون که جواب دادین.
از بعد روحی می خوام به قضیه نگاه کنم.اگه قسمت اشامیدنی هم وارد طرح بشه.طرح کلی و سخت میشه.
ولی می خوام قسمت تماشایی و صدایی رو با هم دیگه ترکیب کنم.و می خوام هم از سنگ و هم از گیاه استفاده کنم.قسمت تماشایی یه قسمتی ابشار دارم که با سنگ و حالت کوهستانی می خوام دیزاین کنم و قسمت چشمه و رود خونه رو با درخت و گیاه.
حالا بازم اگه پیشنهاد داری ممنون میشم.

Sent From My GaLaxy NOTE 2♥ be Creative

iiiiman

عضو جدید
Re: درخواست راهنمایی : طراحی فضایی به نوازش گاه روح

بچه ها کسی نظری نداره؟؟

Sent From My GaLaxy NOTE 2♥ be Creative

بالا