درخواست راهنمایی جهت انتخاب رشته ارشد و دانشگاه

milad_tila

عضو جدید
با سلام به همه دوستان .
من امسال رتبه ارشد 186 مکانیک طراحی کاربردی و 51 هوافضا رو آوردم . از دوستان میخوام راهنماییم کنن که بگن میشه با این رتبه طراحی امیر کبیر روزانه قبول شد یا نه؟
آشنایی چندانی هم با گرایشهای هوافضا و آینده و بازار کارش ندارم . یه توضیحی در مورد اینکه کدوم بهتره و کدوم رشته رو ادامه بدم ; خوبه؟ بدین.
با آرزوی موفقیت تک تک شما عزیزان.

محمد كرمي

عضو جدید
سلام به همگی حالا که دارید جواب این دوستمونو میدید بین راتون ببینین با 1900 ساخت و تولید میشه امیدی به قبولی داشت؟
تشکر از همگی

hamedelon

عضو جدید
دوستان من بعد از سه سال تصمیم گرفتم کنکور بدم. رشته ام جامدات هست. چند تا سوال داشتم این گرایش ها رو عدد زده یعنی چی؟ من با توجه به این رتبه هام کجا احتمال قبولیم هست؟ ( هم شبانه هم روزانه) کدام گرایش خوب هست هم در داخل هم در خارج از کشور؟ با توجه به رتبه ام و دانشگاهی که خواهم رفت میتوانم برای دانشگاه های خوب خارج فاند بگیرم؟ من علاقه ام بیشتر به زمینه های هوافضا مثل ناسا نه جنگی و همینطور کمک به بیماران ( ساخت دستگاه) هست، کدام گرایش برای من بهتر است؟ ببخشید سوالاتم زیاد است ولی واقعا اطلاعات کمی دارم. ممنون که با حوصله جواب میدید. با تشکر.
نتيجه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعيرتبه داوطلب در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعينتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيرتبه کل داوطلب بدون سهميهرتبه کل داوطلب در سهميهنمره کلگرايش
مجاز63451322مجاز55721336132244861
مجاز14340792مجاز1358080779247922
مجاز11903996مجاز10532101799647433
مجاز38731035مجاز38181052103546304
عدم وجود ظرفيت پذيرشمجاز35001048103147045
عدم وجود ظرفيت پذيرشمجاز382676875244486
عدم وجود ظرفيت پذيرشمجاز467582581146877
مجاز8594846مجاز831386484645828

n!hat

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام به همه دوستان .
من امسال رتبه ارشد 186 مکانیک طراحی کاربردی و 51 هوافضا رو آوردم . از دوستان میخوام راهنماییم کنن که بگن میشه با این رتبه طراحی امیر کبیر روزانه قبول شد یا نه؟
آشنایی چندانی هم با گرایشهای هوافضا و آینده و بازار کارش ندارم . یه توضیحی در مورد اینکه کدوم بهتره و کدوم رشته رو ادامه بدم ; خوبه؟ بدین.
با آرزوی موفقیت تک تک شما عزیزان.
سلام
هوافضا خيلي فضاي بسته اي داره شما فقط بايد بري تو صنايع دفاع و شركتهاي وابسته اش. خيلي توصيه نميشه كسي كه مكانيك ميتونه قبول شه همچنين اشتباهي رو بكنه.

دوست من رتبه اش سال پيش 212 طراحي شد شبانه اميركبير قبول نشد.
امسال نميدونم چقدر درصد پذيرش زياد شده ولي از بالا شروع كن روزانه ها رو بزن سه تا دانشگاه اول( شريف تهران اميركبير) سطحشون خيلي بالاتر از اون بقيه است بهتره بعدش شبانه هاي اونا رو بزني.

samane00

عضو جدید
سلام,من مکانیک خوندم,رتبه ارشدم تبدیل 635 شد و هوافضا 174
میشه راهنماییم کنین که کدومو انتخاب کنم باتوجه به اینکه میتونم هوافضا دانشگاه بهتری قبول شم
ممنون میشم راهنماییم کنین

andishe7

عضو جدید
سلام دوستان با رتبه گرایش تبدیل انرژی 1780 ، شانس قبولیم تو کدوم دانشگاه ها هست ؟ روزانه سمنان یا بابل یا شبانه گیلان و تبریز یا هر دانشگاه دیگه ای که از آخرین رتبه قبولیش اطلاع دارین . لطف میکنید اگه کمکم کنید. ممنون.

MohammadAli.E

عضو جدید
سلام دوستان با رتبه گرایش تبدیل انرژی 1780 ، شانس قبولیم تو کدوم دانشگاه ها هست ؟ روزانه سمنان یا بابل یا شبانه گیلان و تبریز یا هر دانشگاه دیگه ای که از آخرین رتبه قبولیش اطلاع دارین . لطف میکنید اگه کمکم کنید. ممنون.

برای شبانه گیلان امکانش هست. 1800 نهایتشه . البته باید دید ظرفیت امسال چجوریاست.

lunademigod

عضو جدید
با سلام,دوستان لطفا" راهنمایی کنید.
کارنامه ارشد مکانیک به شرح زیر است.به نظر شما روزانه و شبانه,تبدیل انرژی میتونم قبول بشم؟کدوم دانشگاهها؟
001.jpg

بالا