درخواست راهنمایی برای استابلایزر

bigworm

عضو جدید
با سلام
لطفا هر کس فرق بین ترانسفورماتور افزاینده-کاهنده و استابلایزر رو می دونه به من بگه.ممنون میشم چون یه مورد تخصصیه و بحث سرمایه گذاری زیاده

سلام دست عزیز منظور از ترانسفورماتور افزاینده و کاهنده افزایش ولتاژ وکاهش ولتاژ بوسیله ترانسه (جهت پایین آوردن هزینیه تجیزات انتقال برق برای فواصل دور)
از استابلیزر جهت تثبیت ولتاژ در جاهایی که نوسان زیاده و نیاز به ولتاژ ثابت داریم استفاده میشه.

talar49

عضو جدید
با سلام وتبریک سال نو
در استابیلایزر هم ترانس افزاینده و کاهنده بکار رفته بااین تفاوت که بصورت اتومات ولتاژرو تامثلا10+-220تثبیت میکنه و در مدلهای پیشرفته ممکنه هارمونیکها و...نیز حذف شود./باتشکر

آخرین ویرایش:

aznajm

عضو جدید
STABLIZER=تثبیت کننده
همانند ترانسفورمر ه منتها با تثبیت خروجی وبعضا"حذف هارمونیکهای مزاحم فرد

00armin00

عضو جدید
استابلایزر

استابلایزر

با سلام به دوستان عزیز این دستگاه ها البته بسته به نوع و توانشون ولتاژ خروجی را دقیقا روی 220 ولت یا هر چیز دیگه تنظیم میکنن طریقه عملکردشون با سروو موتوره نه با ترانس . اگه میخواین خوب بفهمین یه سر به این ساتا بزن ماله یه شرکته . زنگ بزنین بهتر راهنماییتون می کنن. استابلایزر هم زیاد دارن . استابلایزر LG یا همون گلد استار . استابلایزر فاراتل - استابلایزر Matsushita - استابلایزر دلتا و ... من دیگه بیشتر بلد نیستم ولی طرز کارشون رو اینجاها نوشته ببینین حتما . من که یدونه واسه خونه ازشون خریدم خوب کار میکنه

• Like
واکنش ها: sh85

ashkanhpb

کاربر بیش فعال
با سلام به دوستان عزیز این دستگاه ها البته بسته به نوع و توانشون ولتاژ خروجی را دقیقا روی 220 ولت یا هر چیز دیگه تنظیم میکنن طریقه عملکردشون با سروو موتوره نه با ترانس . اگه میخواین خوب بفهمین یه سر به این ساتا بزن ماله یه شرکته . زنگ بزنین بهتر راهنماییتون می کنن. استابلایزر هم زیاد دارن . استابلایزر LG یا همون گلد استار . استابلایزر فاراتل - استابلایزر Matsushita - استابلایزر دلتا و ... من دیگه بیشتر بلد نیستم ولی طرز کارشون رو اینجاها نوشته ببینین حتما . من که یدونه واسه خونه ازشون خریدم خوب کار میکنه

دوست عزیز استابلایزر ها در دو نوع سروموتوری یا میکروکنترلری وجود دارند که استفاده از هر کدام از این تکنولوژی ها سبب حذف ترانس درون آنها نمی شود

بالا