درخواست: تقاضای پلان

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام

اومدم تالار گردی شما :smile:

یک پروژه دارم برای درس تهویه مطبوع که باید تمام دماهای دیواره ها و پنجره ها و کف و سقف و .... و انتخاب موتور خانه و ... رو انجام بدم

اولا دنبال یک پلان 800 متری میگردم که خیلی شلوغ نباشه :smile: بهتره چند طبقه ای نباشه که خیلی وقت گیر نشه

دوما من پلان دیدم برای ساختمان های 80 متری و این حدودا ولی اصلا معلوم نیست چطوری باید این پلان رو بخونی .

از شما درخواستم اینه که یک پلان برام قرار بدید . و خواندن نقشه رو بهم یاد بدید ( ضخامت دیواره ها و جنس دیواره ها و ...) ( جای قرار گرفتن پنجره ها و در ها )

تشکر از همگی

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بالاخره 80 متر یا 800 متر؟!! من یه پلان حدود 1000 متری سرای سالمندان دارم، ساختمان اقامتی 2 طبقه ست، چون اکثر اتاقا تیپن فک کنم آسون باشه... از نظر معماری که نصف بیشترش کپی پیست بود حالا مکانیکش نمی دونم چه طوری می شه! البته تو همون مجموعه 2 تا ساختمان 750 و 840 متری هم هستن ولی اونا دیگه تیپ نیستن (یکیش همکف فرهنگیه زیر زمینش آشپزخانه و رختشوی خانه - یکی شم همکف اداری و درمانی زیرزمینش استخر و فیزیوتراپی اینا) که این دو تا نقشه هاشونم ناقص تره یه کم ولی خود ساختمان اقامتی رو به خاطر طراحی فنی تکمیلش کردم!

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
بالاخره 80 متر یا 800 متر؟!! من یه پلان حدود 1000 متری سرای سالمندان دارم، ساختمان اقامتی 2 طبقه ست، چون اکثر اتاقا تیپن فک کنم آسون باشه... از نظر معماری که نصف بیشترش کپی پیست بود حالا مکانیکش نمی دونم چه طوری می شه! البته تو همون مجموعه 2 تا ساختمان 750 و 840 متری هم هستن ولی اونا دیگه تیپ نیستن (یکیش همکف فرهنگیه زیر زمینش آشپزخانه و رختشوی خانه - یکی شم همکف اداری و درمانی زیرزمینش استخر و فیزیوتراپی اینا) که این دو تا نقشه هاشونم ناقص تره یه کم ولی خود ساختمان اقامتی رو به خاطر طراحی فنی تکمیلش کردم!

ممنون از توجهتون . پلان 800 متری میخام ( استاد من که گفته پلان 800 متری تا 1500 متری باشه . از این استادای گیره )
اگر میشه همین 1000 متری که گفتید رو برام ارسال کنید .
چون که حداقل وقتی از یک تیپ باشن میشه چند دیوارشو اطلاعات رو کپی پیست کرد .با دیدنش اگر سوالی برام پیش اومد دوباره مراجعه میکنم خدمتتون

بالا