سلام.. من یه نزم افزار بلک لیست واسه 5130 می خوام... اگه کسی راهنمایی بده ممنون می شم.:gol:
sabahat عضو جدید کاربر ممتاز Feb 1, 2011 #1 سلام.. من یه نزم افزار بلک لیست واسه 5130 می خوام... اگه کسی راهنمایی بده ممنون می شم.
sabahat عضو جدید کاربر ممتاز Feb 4, 2011 #2 سلام مجدد به همه دوستانی که راهنمایی کردن... ایشالا بتونم جبران کنم.
sabahat عضو جدید کاربر ممتاز Feb 4, 2011 #4 hosseinassar گفت: سلام باید دنبال بلک لیست جاوا بگردید سعی می کنم پیدا کنم کلیک کنید تا باز شود... خیلی ممنونم... بله می دونم اما متاسفانه موفق نشدم پیداش کنم... خیلی لطف کردید بهتون سر می زنم..
hosseinassar گفت: سلام باید دنبال بلک لیست جاوا بگردید سعی می کنم پیدا کنم کلیک کنید تا باز شود... خیلی ممنونم... بله می دونم اما متاسفانه موفق نشدم پیداش کنم... خیلی لطف کردید بهتون سر می زنم..
آوای علم مدیر تالار مشاوره مدیر تالار Mar 9, 2011 #5 sabahat گفت: سلام مجدد به همه دوستانی که راهنمایی کردن... ایشالا بتونم جبران کنم. کلیک کنید تا باز شود... صبا این حرف زدنت وتکه انداختنت ...ایول داره گلم
sabahat گفت: سلام مجدد به همه دوستانی که راهنمایی کردن... ایشالا بتونم جبران کنم. کلیک کنید تا باز شود... صبا این حرف زدنت وتکه انداختنت ...ایول داره گلم