درخواست بابت کاربرد ماکروویو در مواد

farzad 711

عضو جدید
سلام دوستان
من در حال کار بر روی پروژه ای هستم و دنبال منابعی در زمینه کاربرد ماکروویو در فلزات و آلیاژها و سرامیکها می گردم. اگر کسی منبعی دارد ممنون می شوم که به من معرفی و لینک آن را بدهد.

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

من منبعی ندارم اما کارشناس ارشد ازمایشگاهمون طی یکسال اخیر در یک سری موارد از ماکروویو به عنوان کوره استفاده کرده به این صورت که

چون ماکروویو فقط روی یک سری مواد و عناصر خاص تاثیر گذار هست و باعث افزاریش دمای اونها میشه از این طریق ماده ای که امواج ماکروویو رو جذب می کنه و باعث گرم شدن و بالا رفتم دماش میشه رو به عامل گرمازا در نظر گرفته

بعد ماده ی مورد نظر رو که احتیاج به گرمایش در کوره داره رو بین اون ماده ی گرما زا قرار داده و بعد ماکروویو رو روشن کرده

...

مسئول آزمایشگاهمون می گفت این روش تا دماهای بالا حدود 600 هم جواب داده ...

magnet

عضو جدید
سلام

من منبعی ندارم اما کارشناس ارشد ازمایشگاهمون طی یکسال اخیر در یک سری موارد از ماکروویو به عنوان کوره استفاده کرده به این صورت که

چون ماکروویو فقط روی یک سری مواد و عناصر خاص تاثیر گذار هست و باعث افزاریش دمای اونها میشه از این طریق ماده ای که امواج ماکروویو رو جذب می کنه و باعث گرم شدن و بالا رفتم دماش میشه رو به عامل گرمازا در نظر گرفته

بعد ماده ی مورد نظر رو که احتیاج به گرمایش در کوره داره رو بین اون ماده ی گرما زا قرار داده و بعد ماکروویو رو روشن کرده

...

مسئول آزمایشگاهمون می گفت این روش تا دماهای بالا حدود 600 هم جواب داده ...

سلام دوستان
من در حال کار بر روی پروژه ای هستم و دنبال منابعی در زمینه کاربرد ماکروویو در فلزات و آلیاژها و سرامیکها می گردم. اگر کسی منبعی دارد ممنون می شوم که به من معرفی و لینک آن را بدهد.

سلام.
این چیزی که خانوم مدیر گفتن میشه سینترینگ به کمک مایکروپو.
همینو می تونی تو این پست تو کتاب Advances in Sintering
پیدا کنی.
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-مهندسی-مواد?p=3436151&viewfull=1#post3436151

این کتاب فقط سینترینگ سرامیک ها در کوره های مایکروویو رو میگه که خیلی هم مفیده.
در مورد متال اطلاعاتی ندارم.

آخرین ویرایش:

farzad 711

عضو جدید
سلام خیلی ممنون بابت راهنمایی که فرمودید. با با ماکروویو می توانیم ذوب - جوشکاری - ماشین کاری - عملیات حرارتی - زینترینگ و حرارت دهی کنیم. تا جایی که من می دانم می توان به دمای ذوب سرامیکها هم رسید. باز ممنون بابت کتاب معرفی شده و راهنمایی هر دو دوست عزیز