سلام اگه ممکنه در مورد اقلیم گرم و خشک مدرسه راهنمائی پسرانه اطلاعات بذارید لطفا ممنون
رجایی اشکان کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 21, 2014 #1 سلام اگه ممکنه در مورد اقلیم گرم و خشک مدرسه راهنمائی پسرانه اطلاعات بذارید لطفا ممنون
sahar-architect مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Oct 21, 2014 #2 رجایی اشکان گفت: سلام اگه ممکنه در مورد اقلیم گرم و خشک مدرسه راهنمائی پسرانه اطلاعات بذارید لطفا ممنون کلیک کنید تا باز شود... کتاب اصول و مبانی طراحی فضاهای اموزشی - جلد دوم چاپ نوسازی هست و با دیاگرام طراحی مدارس برای اقلیم ها رو توضیح داده
رجایی اشکان گفت: سلام اگه ممکنه در مورد اقلیم گرم و خشک مدرسه راهنمائی پسرانه اطلاعات بذارید لطفا ممنون کلیک کنید تا باز شود... کتاب اصول و مبانی طراحی فضاهای اموزشی - جلد دوم چاپ نوسازی هست و با دیاگرام طراحی مدارس برای اقلیم ها رو توضیح داده
رجایی اشکان کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 21, 2014 #3 sahar-architect گفت: کتاب اصول و مبانی طراحی فضاهای اموزشی - جلد دوم چاپ نوسازی هست و با دیاگرام طراحی مدارس برای اقلیم ها رو توضیح داده کلیک کنید تا باز شود... اصول و ضوابطش رو دارم چند نمونه تحلیل و بررسی موردی میخوام فبل از طرجم بخونم از اکسبندی وجانمایی و دلیل لکه گذاری و ...ذلایل توجیهی منظورمه ممنونم
sahar-architect گفت: کتاب اصول و مبانی طراحی فضاهای اموزشی - جلد دوم چاپ نوسازی هست و با دیاگرام طراحی مدارس برای اقلیم ها رو توضیح داده کلیک کنید تا باز شود... اصول و ضوابطش رو دارم چند نمونه تحلیل و بررسی موردی میخوام فبل از طرجم بخونم از اکسبندی وجانمایی و دلیل لکه گذاری و ...ذلایل توجیهی منظورمه ممنونم
sahar-architect مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Oct 22, 2014 #4 رجایی اشکان گفت: اصول و ضوابطش رو دارم چند نمونه تحلیل و بررسی موردی میخوام فبل از طرجم بخونم از اکسبندی وجانمایی و دلیل لکه گذاری و ...ذلایل توجیهی منظورمه ممنونم کلیک کنید تا باز شود... پس هر 6 جلد رو تهیه بفرمایید جلد اخر تحلیل چند نمونه مدرسه هست البته اقلیمشون رو نمیدونم یک جلد هم اختصاص به اصول مکانیابی مدارس داره (کلا برای طراحی آموزشی این دوره 6 جلدی راهگشاست)
رجایی اشکان گفت: اصول و ضوابطش رو دارم چند نمونه تحلیل و بررسی موردی میخوام فبل از طرجم بخونم از اکسبندی وجانمایی و دلیل لکه گذاری و ...ذلایل توجیهی منظورمه ممنونم کلیک کنید تا باز شود... پس هر 6 جلد رو تهیه بفرمایید جلد اخر تحلیل چند نمونه مدرسه هست البته اقلیمشون رو نمیدونم یک جلد هم اختصاص به اصول مکانیابی مدارس داره (کلا برای طراحی آموزشی این دوره 6 جلدی راهگشاست)