درخواست : از کی برای ارشد بخونم ؟

mo0o0na

عضو جدید
سلام،من دانشجوی ترم 3 مهندسی شیمی هسم به نظرتون از کی برای ارشد شروع کنم بخونم؟چون اصن نمیخام پشت کنکور باشم و آزادم نمیخام برم
من از کی شروع به تست زنی کنم؟کدوم کتابا بهترین های هر درس هستن؟ لطفا راهنماییم کنین ممنونم:w42:

elnaz0020

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام شما اول یکم برو جلو ..پوستت کنده بشه بادرسای میم شیمی بعد به ارشد فکرکن الان درسای یونی رو خوب بخون فقط..

mo0o0na

عضو جدید
سلام شما اول یکم برو جلو ..پوستت کنده بشه بادرسای میم شیمی بعد به ارشد فکرکن الان درسای یونی رو خوب بخون فقط..

سلام الناز جان باشه چشم;)
فقط فکر کنکور منو یکم به هولو ولا انداخته.....و اینکه احساس میکنم زیاد کتاب نمیخونمو جزوه محورم.....بنظرت چه منابعی رو بخونم برا هر درس بهتره؟منظورم دروس تخصصین:que:

mo0o0na

عضو جدید
درسخون که چه عرض کنم نه زیاد اما خوب تا حالا الف بودم ولی این ترم احتمالا معدلم 17 اینا شه 24 واحد برداشتم که زود تموم کنم اما به نظرم حجیمن :(

salimbavi

عضو جدید
پيشنهاد مي كنم اول يجا كه با رشته تحصيليت مرطبت با شه كار كن وتجربه كسب كن تا معني مفاد درسي را در صنعت بفهمي بعد بر فوق بخون من 15 سال در پتروشيمي مسغول كارم

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما الان می تونی نهایت ترمودینامیک یک و دو رو بخونی و احتمالا انتقال جرمی که این ترم برداشتی... درس هایی که توی کنکور اومده رو می تونی از دفترچه کارشناسی ارشد برداری و اونایی که خوندی رو دوباره مطالعه کنی ... به نظر من کار خوبی هم هست ... برنامه ریزی کن ببین 7 ترم تموم می کنی می تونی توی کنکور ارشد شرکت کنی ...البته 8 ترم هم همینطور و چون خانم هستی برای شما درس خوندن بهترین انتخاب ....
چون اون بیرون کار نیست و مثل خیلی ها تو نسل من فقط عمرت هدر میره ...

mo0o0na

عضو جدید
شما الان می تونی نهایت ترمودینامیک یک و دو رو بخونی و احتمالا انتقال جرمی که این ترم برداشتی... درس هایی که توی کنکور اومده رو می تونی از دفترچه کارشناسی ارشد برداری و اونایی که خوندی رو دوباره مطالعه کنی ... به نظر من کار خوبی هم هست ... برنامه ریزی کن ببین 7 ترم تموم می کنی می تونی توی کنکور ارشد شرکت کنی ...البته 8 ترم هم همینطور و چون خانم هستی برای شما درس خوندن بهترین انتخاب ....
چون اون بیرون کار نیست و مثل خیلی ها تو نسل من فقط عمرت هدر میره ...

بابا خیلی ممنون دیگه بابت انگیزتون :D بنظر من پارتی شاید بخشی باشه اما مهارت و تسلط رو مطالب ک منجر ب تخصص میشه بی نتیجه نمیمونه....باید سعی کنم تخصصی تر بخونم:)

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا خیلی ممنون دیگه بابت انگیزتون :D بنظر من پارتی شاید بخشی باشه اما مهارت و تسلط رو مطالب ک منجر ب تخصص میشه بی نتیجه نمیمونه....باید سعی کنم تخصصی تر بخونم:)
متاسفانه این هم دیدگاه من بود ....اما اینطور نیست.... در رشته ما یکی که میشه مهندس شیمی عامه انتظار دارند که شیمی درس بده، گروه های خاص و شرکت نفت هم ازشون انتظاردارند که فشار سنج ها و گیج های مختلف رو بررسی کنند..... من خودم کارشناسی ارشد این رشته هستم و می گم سهم بسزایی رو در بازارکار کنونی پارتی داره...

zahra taherian

عضو جدید
سلام دوستان کسی پاسخ سوالات 91 و 92 فرآوری گاز رو داره؟؟؟ نمیدونین از کجا باید پیداش کرد؟؟؟:(

milad-s1

عضو جدید
سلام بنظرم از همین ترم شروع کنی بهتره لازم هم نیست به خودتون فشار بیاریدو 24 واحد وردارید همون با چارت پیش بری حالا ترمی 2-3 واحد جلوترم باشید خوبه (منظورم اون ترمهایه که تو چارت 18 واحد و 17 واحدیه) 20 تایی وردار
دوستم 1.5 سال درس خوند مطمینم هست تک رقمی نهایت 2 رقمی خواهد شد
کتابارو جوییده بود 3نوع کتاب خونده بود (بعلاوه کتابای مرجع)
کتابای راهیان ارشد خوبه بشرطی که با مفاهیم دروس اشنا باشی
کتابای منبع تو همون ترمی که داری درسشو میخونی حتما خوب و با دقت بخون :) انشالا که شمام موفق میشی ;)

jamshasb

عضو جدید
هنوز زوده بابا برات حالا چندتا کتاب بخون که تو ارشد میاد بعد از ترم 7

seyedmahdi

عضو جدید
سلام دوست عزیز.فکر کنم بهتره مطالب رو عمقی بخونید و این بهتر باشه تا از الان استرس برای ارشد داشته باشین .شاید اگر اینطور پیش برید کار خیلی سختی برای کنکور ارشد نداشته باشید.ببینید کنکور مسلما خیلی تعیین کننده اینده شما نیست.با توجه به اینکه پیک جمعیتی ایران به سمت ارشد و دکتری بیشتر شده میتونید در اینده هم فوق بخونید و هم دکترا.به نظرم متفاوت به مساله نگاه کنید .به توانایی های خودتون توجه کنید. توجه کنید که اکثرا به دنبال فرداهای بهتری توی درس خوندن هستن.اگر با این طرزتفکر جلو میرین یه بار دیگه اهدافتون رو از در س خوندن مشخص کنید.اگر با خوندن درس دایم به این فکر هستید که با خواندن ارشد و یا دکترا به دنبال حس رضایت هستید، به نظر من این یه چراغ خطر هست. متاسفانه خیلی از دانشجوها شناخت واقعی از اهداف بلند مدت و اون حس رضایت ندارن. همیشه یادتون باشه شما با بقیه فرق دارین .سعس کنین هدفتون رو از خوندن ارشد تعیین کنید.مستدام باشید.

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از 3 سال پیش ک تصمیم گرفتم ارشد شرکت کنم هی میگم از شنبه دیگه میخونم هنوز اون شنبه نرسیده حالا شما هم یه شنبه پیدا کن دیگه از شنبه بخون

بالا