درباره مبدل حرارتي داخل سيكل هواي
P private عضو جدید Mar 9, 2010 #3 سلام اگر براتون ممكنه و مطلبي درباره نيروگاه حرارتي پيدا كردين براي من هم بفرستيد اخه من اين ترم يه پروژه درباره نيروگاه حرارتي يا تمامي موضوعات مربوط به ان دارم. ادرس ايميلم :azar_1385@yahoo.com خيلي ازتون ممنون ميشم.
سلام اگر براتون ممكنه و مطلبي درباره نيروگاه حرارتي پيدا كردين براي من هم بفرستيد اخه من اين ترم يه پروژه درباره نيروگاه حرارتي يا تمامي موضوعات مربوط به ان دارم. ادرس ايميلم :azar_1385@yahoo.com خيلي ازتون ممنون ميشم.
S SAFA ABBASI عضو جدید Mar 9, 2010 #4 مهم ترین نکته سرعت عبور هوا از روی کویل میباشد که بین 450 تا 600 فوت در دقیقه میباشد.اگر بازهم یادم امد تقدیم میکنم.
مهم ترین نکته سرعت عبور هوا از روی کویل میباشد که بین 450 تا 600 فوت در دقیقه میباشد.اگر بازهم یادم امد تقدیم میکنم.
sajad_s عضو جدید Mar 13, 2010 #5 مبدل حرارتي مبدل حرارتي سلام كسي در مورد بررسي انتقال حرارت افزايشي غير فعال در مبدل حرارتي نداره ؟پروژه پايان ناممه ممنون ميشم كسي كمكم كنه sajad_stwooo@yahoo.com
مبدل حرارتي مبدل حرارتي سلام كسي در مورد بررسي انتقال حرارت افزايشي غير فعال در مبدل حرارتي نداره ؟پروژه پايان ناممه ممنون ميشم كسي كمكم كنه sajad_stwooo@yahoo.com