دختر 19ساله ايرانی، معروف‌ترین دختر امریکا +عکس

shad.d

عضو جدید

آلیا صبور شهروند امریكایی ایرانی‌الاصل است كه تمام وقت در دانشگاه نیویورك تدریس می‌كند و به عنوان یك نابغه نام خود را در ردیف جوان‌ترین استاد دانشگاه جهان ثبت كرده است.
وی در سن 10 سالگی در دانشگاه استونی بروك ثبت نام كرد و در 11 سالگی به عنوان عضو اركستر سمفونی "راك لند" به اجرای قره نی پرداخت.

صبور مدرك لیسانس خود را در 14 سالگی در دانشگاه نیویورك اخذ و در 18 سالگی در 19 فوریه، مدرك دکترای خو را از دپارتمان تكنولوژی پیشرفته فوزیون در دانشگاه كانكوك سئول دریافت کرد.وی تا ماه قبل در دانشگاه دروس فیزیك را در دانشگاه كنكوك تدریس می‌كرد و در حال حاضر، ریاضی و فیزیك در دانشگاه جنوبی ایالت نیواورلند تدریس می‌كند. او یكی از دلایل ترك دانشگاه سئول را مشكل تکلم به زبان كره‌ای بیان کرده است.

صبور، اولین شهروند امریكایی است كه رتبه اولین و جوان‌ترین پرفسور زن را در تاریخ امریكا دارا است.ركوردار قبلی جوان‌ترین پرفسور دانشگاه متعلق به فیزیكدان اسكاتلندی كولین مك لورین است كه در سال 1717 در سن 19 سال و 7 ماهگی این رتبه علمی را کسب کرده بود.

گردآوری : گروه جوان پارسی

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
این همونی نیست که خودشو امریکائی معرفی کرد و گفت من اینجا متولد شده ام پس امریکائی هستم؟؟

t#h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باز هم یک اظهار نر عجولانه و از روی ظاهر انسانها
آخه به علم و دانش آدما توجه نمی کنیم ،ما فقط به ظاهر آدما اهمیت می دیم و این هم باعث پیشرفت چشم گیر ما در زمینه علم و فرهنگ شده است.!!!

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
این خبر برای چند سال پیش است - کافی است به عنواین تاپیک های مشابه مراجعه کنید تا ببیندچند بار تاپیک زده شده است - فکر کنم الان 20 چند ساله شده باشه
با این اوصاف تا سال ها بعد حتی وقتی پیر شد می نویسید دختر 19 ساله ایرانی !!!!!!!!!!

shayesteh-namvar

عضو جدید
ایرانی یا آمریکاییش رو بیخیال...آفرین به نبوغش...یه لحظه عمرش رو هم به بطالت نگذرونده...دمش گرم.....معنی واقعی وقت طلاست رو درک کرده ....مثل من بیکار پای این تایپیک ها ننشسته!:redface::redface:

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما تو کف این باش که کدوم مدل واسه موهات خوبه و دماغت رو چه جوری عمل کنی :biggrin:جون به جونتون کنند عقب افتاده اید....
تو به دماغ من چیکار داری؟؟؟:w13: من دماغم مثه عملیاس...:w39:نیمرخ بزارم؟؟؟؟:wallbash:

آخرین ویرایش:

sade_messi

عضو جدید
دمش گرم خيلي كارش درسته
هم زيباست هم باشخصيته
واسه من كه باعث افتخاره

marsel2010

عضو جدید
باز هم یک اظهار نر عجولانه و از روی ظاهر انسانها

باید ببینی اون اگه عکس تو رو ببینه چی میگه

مگه به عنوان ملکه یبایی انتخاب شده؟ یا نامه فدایت شوم برات نوشته، "تورو خدا بیا منو بگیر، ترشیدم" .
به نبوغش نگاه کن، نه به قیافش

شما تو کف این باش که کدوم مدل واسه موهات خوبه و دماغت رو چه جوری عمل کنی :biggrin:جون به جونتون کنند عقب افتاده اید....
باز هم یک اظهار نر عجولانه و از روی ظاهر انسانها...:que::warn:آره؟
شما خودتون عجولانه برخورد مي كنيد بعد به من مي گيد.
من فقط گفتم زشته! الانم ميگم.
نگفتم كه ايران نياد، نگفتم مايه افتخار نباشه،نگفتم....
فالله!

nj_electronic88

عضو جدید
منم اگه از ذوره راهنمايي به سايز ماتوهاوو دوره دبيرستان به ابروهام گير نميدادن و خيلي چيزاي ديگه ...............ميشدم يكي مثه ايشون
اينقد دغدغه هامونو آوردن پايين كه يه وجب اونرترو نميشد ببينيم..چه ميدونستيم پروفسوري يعني چي..
حالا كه يه چيزايي دستمون اومده ايشالا جبران شه عقب موندگيهامون..كه ميدونم ديره وو نميشه..

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم اگه از ذوره راهنمايي به سايز ماتوهاوو دوره دبيرستان به ابروهام گير نميدادن و خيلي چيزاي ديگه ...............ميشدم يكي مثه ايشون
اينقد دغدغه هامونو آوردن پايين كه يه وجب اونرترو نميشد ببينيم..چه ميدونستيم پروفسوري يعني چي..
حالا كه يه چيزايي دستمون اومده ايشالا جبران شه عقب موندگيهامون..كه ميدونم ديره وو نميشه..
عزیزم ضعف خودتو گردن بقیه ننداز
این دیگه ضایع ترین گیری بود که دیدم یه نفر بخاد بده
چون به مانتوت گیر دادن هیچی نشدی:confused:

itorict

عضو جدید
شما زماني ميتونيد اين حرف روبزنيد كه تمام اون كسايي كه اون ور به ابروهاشون گير نميدن بشن پرفسور اونم تو 19 سالگي
هيچ ربطي به ابرو نداره شاءالله آدم خودش بخواد چيزي بشه وگرنه ابرو نميتونه جلوشو بگيره.

nj_electronic88

عضو جدید
عزیزم ضعف خودتو گردن بقیه ننداز
این دیگه ضایع ترین گیری بود که دیدم یه نفر بخاد بده
چون به مانتوت گیر دادن هیچی نشدی:confused:

دغدغه ي نوجوونيام اينا بود..اگه به ضايع بودنش نخنديم عجيبه..ضعف فكريمون از همينجاها آب خورده..الانم ضعيف نيستم..شمام جو نده

بالا