دختر چیست؟!

botany

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب میتونین نکشین
کسی مجبورتون کرده که بکشین؟
همتون برای به دست آوردن دل یه پسر دارین از هم سبقت میگیرن
شما چقدر سریع موضع میگیرید، منظور من رو هم درست متوجه نشدید.....................

botany

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای چی این تاپیک رو زدین ؟
اگه دختر باشی که میدونی چی هستی ،
اگرم که پسر باشی که کلا نمیفهمی:w15::w15::w15::w15:
من خودم دخترم این تاپیک رو هم برای باجنبه ها زدم (چه دختر چه پسر) که جنبه طنز داره نمیدونم چرا بعضی ها سریع به خودشون میگیرن................

middbox

کاربر بیش فعال
من خودم دخترم این تاپیک رو هم برای باجنبه ها زدم (چه دختر چه پسر) که جنبه طنز داره نمیدونم چرا بعضی ها سریع به خودشون میگیرن................

موجودی که فقط به منافع خودش فکر میکنه و اصلا وجدان نداره

botany

عضو جدید
کاربر ممتاز
عالی بود عزیزم

ماساچوست

اخراجی موقت
چرا دخترا هیچوقت به شنیدن اهنگ زنونه تمایلی ندارند و بیشتر دنبال اهنگ پسرونه راک پاپ رپ متال هستند ؟

omirza

عضو جدید
موجودي كه امروز به بهانه واهي قهر مي كند و بهانه قهرش براي فردا كم كاري پسر در ناز كشيدن از امروز تا فرداست.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
جمله اخر نیاز به اصلاح داره. جنس مذکر بیچاره میشه. مگر تعداد انگشت شماریشون که هنوز فرق زن و مرد رو فراموش نکردن. میدونن زن برای چی افریده شده و چه وظیفه ای داره

خیلی هم جملش درسته..
ما هیچ وظیفه ای نداریم...
:D

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
موجودی زنده و زیبا با چشمانی پسر کش که همه ی عناصر نر گیتی در عشق او واله سرگردانند.
عضو تنفسی او معمولاً برچسب دارد و حتی اگر عمل نکرده باشد برای کلاس بالایی چسب می زنند!
این موجود زیبا تاریخ تولد مهدی سلوکی ، شماره شناسنامه گلزار و شماره کفش پای پوریا پورسرخ را میداند
از سوسک بسار میترسد ولی از دیدن سوسک شدن پسرها لذت میبرد
از محتویات کیف او میتوان به رژ لب ، ریمیل ، پنکک ، آینه تاشو و ... اشاره کرد
صداهایی که در مواقع مختلف از او ساطع می شود :وقتی متجعب است می گوید واااا وقتی میترسد جیغ می زند آن هم بنفش !!!
از دیگر صلاح های کشتار دسته جمعی او می توان لنگه کفش را نام برد!!!
سالانه میلیون ها عدد از این موجودات زیبا به دست جنس مذکر بدبخت می شوند.

من فقط با اون قسمتایی که قرمز کردم موافقم