دختر خانوما جواب بدن

*Essi*

اخراجی موقت
:surprised:
اکثریت غالب پست ها نمیگن که اعتماد نداریم. بلکه چون اعتقادمون یکی نیست ممکنه تفاهم نداشته باشیم.
شما یه مقدار داری یکه به قاضی میری.
ضمنا اگر فرض بگیریم که شعاره، میشه گفت تمام حرفای خوبی که به ما گفته میشه( از طرف هر کس) و عمل نمیکنیم شعاره. صرفا چون عمل نمیشه!
کدوم یکی از مسئولین مملکت رو میتونی ازش اعتراف بگیری که آزادی مطلق داریم. این ادعاییه که شما داری.

در ایران آزادی کامل وجود دارد سخنان رهبری هست، توی گوگل سرچ بفرمایید،لینکها همه فیلـــترند و خلاف قوانین انجمن،وگرنه میذاشتم.

بحث من سر حرف خوب و عمل نکردنش نیست، داریم سر نفس یک عمل بحث میکنیم که اصلا خوب هست یا نه، اگر هست یا نیست بر چه دلیلی.

آیا جامعه ای با انچه که شما بهش میگین خوب به تعالی رسیده، یا فقط شعار هست خیلی خوبه اما کسی عمل نکرده.

Erfan_K

عضو جدید
کاربر ممتاز
نماز خوندن طرف مقابل چقدر براتون مهمه؟ اگه کسی همه شرایطش خوب باشه، اما نماز نخونه باهاش ازدواج میکنید؟ آیا ملاکی برای ازدواجتون هست؟
چه بسیار خوانندگان نمازی که خیانت کردند و چه بسیار نماز نخواندگانی که بهترین بودند .
اگر انسانیت را در نماز نم آز انسان می بینید ، پس محکوم به زندانید نه زندگی.
تمام ادیان آمدند تا پرچم انسانیت را در سرزمین های مختلف برافراشته نگاه دارند . ولی اینگونه شد که دین ملاک شد و انسانیت به دست فراموشی سپرده شد .
دنیا را از چشم یک انسان آزاده ببینید تا هر مسلمان و مسیح و کلیم و زرتشت و ... را برمعیار انسانیت تخمین ارزش زنید .

این دیدگاه که اگر کسی نماز نخونه دچار مشکل خواهد شد و اگر بخونه نه ، نتیجش پرورش سرزمینی با دیندارانی میشه که هر آن می تونند از اشتباهاتشون به جای جبران ، به آیه و نمازی متوسل بشن که خودشون رو تبرئه کنن و سرزمینشون رو نابود !

دنیا را از چشم خدایی که می پرستید ببینید آنگاه خواهید دانست معیار ارزش انسان ، معیار دین خاصی نیست .

a.a.a.

عضو جدید
این مثال ها چه ربطی داره آخه !!!!!!
ابن ملجم هم تا قبل از ضربت زدن به علی بن ابیطالب ، نه نمازش ترک میشد نه قرآنش.
از اونطرف مثال زیاده،از این ور هم مثال زیاده.

هر آدمی فقط باید خودش آدم بشه و آدم بودن تو وجودش نهادینه بشه.

به قول سعدی:

تن آدمی شریف است به جان آدمیت..... نه همین لباس زیباست نشان آدمیت.

تعداد کسانیکه مسلمان نیستند و نماز نمیخوانند و به بشریت خدمت کردن، در شمارش نیست.
بنده هنوز در بین کل مسلمانان فردی مثل گاندی ندیدم که اینقدر فروتن باشه.

واقعا ندیدی!!!!!!!یعنی امام علی برای ما بس نیس!که دنبال مصادیق خارجی بگردیم:crying:

*Essi*

اخراجی موقت
واقعا ندیدی!!!!!!!یعنی امام علی برای ما بس نیس!که دنبال مصادیق خارجی بگردیم:crying:

از بین آدم های عصر حاضر میگم که قادر به درک جهانشون هستم.
کاری به تاریخ دور ندارم.

تاریخ دور میتونه راست یا دروغ باشه.

مثال از عصر حاضر بزنین بهتر مواضعتون رو مشخص میکنه،تا متوسل به 1000 سال پیش بشین.

a.a.a.

عضو جدید
تمام ادیان آمدند تا پرچم انسانیت را در سرزمین های مختلف برافراشته نگاه دارند . ولی اینگونه شد که دین ملاک شد و انسانیت به دست فراموشی سپرده شد .
دنیا را از چشم یک انسان آزاده ببینید تا هر مسلمان و مسیح و کلیم و زرتشت و ... را برمعیار انسانیت تخمین ارزش زنید .

دنیا را از چشم خدایی که می پرستید ببینید آنگاه خواهید دانست معیار ارزش انسان ، معیار دین خاصی نیست . [/QUOTE]

اگه دیندار واقعی باشید انسان خوبی هم خواهید شد. در ضمن اگرخدای خود را دوست می دارید همانگونه که او دوست می دارد عبادتش کنید

a.a.a.

عضو جدید
از بین آدم های عصر حاضر میگم که قادر به درک جهانشون هستم.
کاری به تاریخ دور ندارم.

تاریخ دور میتونه راست یا دروغ باشه.

مثال از عصر حاضر بزنین بهتر مواضعتون رو مشخص میکنه،تا متوسل به 1000 سال پیش بشین.

یعنی شما با گاندی نشست وبرخاست داشتید!میشه پاسخ بدید!

آخرین ویرایش:

*Essi*

اخراجی موقت
در ضمن اگرخدای خود را دوست می دارید همانگونه که او دوست می دارد عبادتش کنید[/SIZE]

اینکه او چگونه دوست میدارد، بحث پیچیده ای هست.

اول باید دید او همان اوست یا یک خیال از اوست و یک تصور انسانی.

اینجا مجال بحث پیرامون او نیست.

نه کسی دنبال منطق هست، نه آب در هاون کوبیدن ارزشی دارد.

پس بهتر است هرکس دنبال اوی خودش باشد و فکر نکند اوی مورد باور او ، همان اوی حقیقی و خالق است.:gol:

*Essi*

اخراجی موقت
یعنی شما با گاندی نشست وبرخاست داشتید!

میگم جهانش رو درک کردم، یعنی جهان حاضر نه اینکه رفتم باهاش چایی خوردم.

یعنی گاندی رو باورهاش رو با توجه به جهانی که امروز توش هستم مطالعه کردم، از مومنین هم باورهاشون رو در عصر حاضر مطالعه کردم.

احتمال تحریفی بودن تاریخ معاصر خیلی کمتر از تاریخ دور هست که معلوم نیست کی نوشته.

a.a.a.

عضو جدید
میگم جهانش رو درک کردم، یعنی جهان حاضر نه اینکه رفتم باهاش چایی خوردم.

یعنی گاندی رو باورهاش رو با توجه به جهانی که امروز توش هستم مطالعه کردم، از مومنین هم باورهاشون رو در عصر حاضر مطالعه کردم

احتمال تحریفی بودن تاریخ معاصر خیلی کمتر از تاریخ دور هست که معلوم نیست کی نوشته.

این دو بحث فایده نداره چون شما کاملا نسبت به گذشته بی اعتنا هستید ایکاش انقدری در تاریخ هند کنجکاوی میکردید به قران هم سری میزدید ضررنمیکردید موفق باشید.

*Essi*

اخراجی موقت
این دو بحث فایده نداره چون شما کاملا نسبت به گذشته بی اعتنا هستید ایکاش انقدری در تاریخ هند کنجکاوی میکردید به قران هم سری میزدید ضررنمیکردید موفق باشید.

اتفاقا خیلی هم سر زدم.
خواستی سرش باهات بحث میکنم ببینی من بیشتر میدونم حتی شان نزول یک آیه چیست یا شما.
در ضمن بنده عربی هم مسلطم نیازی به ترجمه فارسی ندارم.
خواستی عربی هم سرش بحث میکنیم.

بحث من هم اصلا بحث دینی نیست، خیلی وقته با کسی بحث دینی نمیکنم چون میدونم فایده ای نداره.

بحثم فقط بحث تاریخی و آوردن مصداق های امروزه هست،درخواست زیادیه؟