دختر بازی!!

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
دختر بازی ( حکایت )

جوانی پیشه اش را کرده بود دختر بازی و هر روز معشوق جدیدی را بر خود می گزید و عشق بازی با آنان را از نان شب بر خود واجب می دانست . اخبار این شیطنت های جوان نقل مجلس دوستان و آشنایان شده بود که خبر به گوش پدر وی نیز میرسد. پدر آبرو مند که از شنیدن این اخبار در احوال فرزند ناخلفش سخت آشفته گردیده بود ، شب هنگام به محض ورود پسر به خانه، او را فرا می خواند تا مورد ملامت و سرزنش قرار دهد. پسر که گوشش به گفته های پدر بود فکرش به زلف یار، در پاسخ به پدر چنین میگوید:

تو خال سیاه و ابروی کمان ندیده ای تو تاکنون زلف پریشان ندیده ای
خال سیاه و زلف پریشان به یک طرف در این میان بوسه جانان ندیده ای

پدر که خود نیز مردی دوران دیده بود ، فرزندش را نزدیکتر فرا می خواند و چنین گفت :

تو تا کنون سفره بی نان ندیده ای تو تاکنون گریه ی طفلان ندیده ای
سفره بی نان و گریه ی طفلان به یک طرف در این میان رسیدن مهمان ندیده ای

kazimoto

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما که در این دوران گریه طفلان دیده ایم... ما که مزه لب یاران چشیده ایم
از بین گریه و لذت که تو نام برده ای... شادیم که عشق بازی دختران گزیده ایم

شعر از خودم بود. فکرشم از خودم

تازه شاعر میگه:
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم.... که در طریقت ما کافری است رنجیدن

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما که در این دوران گریه طفلان دیده ایم... ما که مزه لب یاران چشیده ایم
از بین گریه و لذت که تو نام برده ای... شادیم که عشق بازی دختران گزیده ایم

شعر از خودم بود. فکرشم از خودم

تازه شاعر میگه:
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم.... که در طریقت ما کافری است رنجیدن
ممنون! خواجه حافظ شیراز رو هم به وجد اوردی!
جوونه باید حرفای پدرو قاب کنه و بزنه به دیوار و بره دختر بازی!

Spatra

عضو جدید
میگما اگه من جای پدر بودم چنان کتکی به پسر میزدم که تا عمر داره دختر ببینه راهشو کج کنه

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
يكي نيست به اين پدره بگه بابا تو هم وقتي جوون بودي .............از اين كارا كردي كه حالا داري واسه ما ملا بازي در مياري.........برو بابا دلت خوشه:surprised::D

maria_N__65

عضو جدید
قبول دارم بعضی از دخترا زیادی عشوه میان اما بعضی از پسرا هم شورش رو درآوردن و هر چی میخوان تو خیابون بدون توجه به تیپ دخترا بهشون میگن

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگما اگه من جای پدر بودم چنان کتکی به پسر میزدم که تا عمر داره دختر ببینه راهشو کج کنه

خوبه شما جاي پدره نيستي:biggrin::biggrin:;)

يكي نيست به اين پدره بگه بابا تو هم وقتي جوون بودي .............از اين كارا كردي كه حالا داري واسه ما ملا بازي در مياري.........برو بابا دلت خوشه:surprised::D

به به جناب محمد جاويد
شما مگه خداحافظي نكردي؟؟:biggrin::biggrin:
يعني برا يك ساعت خداحافظي هم بايد تاپيك زد!!!:eek::eek::biggrin:

masoudica

عضو جدید
دمه پدره گرم،حرفای قشنگی زده.
دکتر شریعتی میگه:
لذت عشقبازی باعث محکم شدن پایه های زندگی میشه که اگه قبل ازدواج این کار رو انجام بدی دیگه اثرش از بین میره و واست یه امر عادی میشه.;)

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
دکتر شریعتی میگه:
لذت عشقبازی باعث محکم شدن پایه های زندگی میشه که اگه قبل ازدواج این کار رو انجام بدی دیگه اثرش از بین میره و واست یه امر عادی میشه.;)

مرسي جمله خيلي قشنگي بود;)
ببخشيد تشكر ندارم

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
پدره خودش هفت خط بوده لابد
اخر و عاقبت پسره چی شد؟؟؟

farzan001

عضو جدید
جالب بود.
ولي ما همه چي ديديم مخصوصا با اين اوضاع سفره هاي بي نان کم نيست.

sahragol

عضو جدید
من که تا قبل ازدواج دنیایی داشتم و بعد ازدواج دنیایی دیگر
دقیقا مثل همین حکایت شما
موقعی که شوهرم به خاستگاریم اومد شرط کرده بودم که هر ماه باید 1 شاخه گل رز به من هدیه بدی ..
تو دوران نامزدی هر موقع خواست به قولش عمل کنه گفتم حالا که به یادت بود انگار به قولت عمل کردی و از پشت ویترین گل فروشی ها بغل بغل گل تو خیالاتمون به هم هدیه می کردیم و رد می شدیم...
بعد ازدواج هم گفتم از این سوسول بازی ها و ولخرجی ها نکنی ها خونمون مهمون میاد میوه یادت نره
بدهی ها قسط صابخونه و فیش موبایل و.... مهمتره
الان هم می گم لباس و سر و وضع خودم مهم نیست مهم بچه هست که سر و وضعش مرتب باشه لباسهاش تازه باشه
والا ما که مهندسیم با سیلی رو سرخ می کنیم واای به حال بقیه...

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا مثل همین حکایت شما
موقعی که شوهرم به خاستگاریم اومد شرط کرده بودم که هر ماه باید 1 شاخه گل رز به من هدیه بدی ..
تو دوران نامزدی هر موقع خواست به قولش عمل کنه گفتم حالا که به یادت بود انگار به قولت عمل کردی و از پشت ویترین گل فروشی ها بغل بغل گل تو خیالاتمون به هم هدیه می کردیم و رد می شدیم...
بعد ازدواج هم گفتم از این سوسول بازی ها و ولخرجی ها نکنی ها خونمون مهمون میاد میوه یادت نره
الان هم می گم لباس و سر و وضع خودم مهم نیست مهم بچه هست که سر و وضعش مرتب باشه لباسهاش تازه باشه

شما چه همسر فداكاري هستين;)
تبريك مي گم :gol::gol:خوش به حال شوهرتون

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا مثل همین حکایت شما
من یه کارگر داشتم برای 5 هزار تومن شب رو تو کارگاه میخوابید:cry:

:cry:

QUOTE=saba888;1909373]شما چه همسر فداكاري هستين;)
تبريك مي گم :gol::gol:خوش به حال شوهرتون[/QUOTE]
واقعا خوشا به سعادتشون

آخرین ویرایش:

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دکتر شریعتی میگه:
دمت گرررررم;)

morteza.t

عضو جدید
دکتر شریعتی میگه:

البته باید بگم دکتر شریعتی چرت زیاد فرمودند.:cool:چون تا حالا یه تفسیر منطقی از گفته های ایشون نخوندم.(یعنی وجود نداشت تا بتونم بخونم.)

پدره هم چرت فرمودند چون جوان اگر به وقتش ارتباط با جنس مخالف رو تجربه نکنه وقتی میان سال شد تازه می فهمه به به چه چیزایی وجود داره و هر روز با یکی خواهد بود.:cool:

انسان باید همیشه میانه روی کنه. اون پسر فقط از حد گذرونده بود اما کار بدی نکرده بود.
وقتی پدر شد به اندازه کافی سفره بی نون خواهد دید.:cool:

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته باید بگم دکتر شریعتی چرت زیاد فرمودند.:cool:چون تا حالا یه تفسیر منطقی از گفته های ایشون نخوندم.(یعنی وجود نداشت تا بتونم بخونم.)

پدره هم چرت فرمودند چون جوان اگر به وقتش ارتباط با جنس مخالف رو تجربه نکنه وقتی میان سال شد تازه می فهمه به به چه چیزایی وجود داره و هر روز با یکی خواهد بود.:cool:

انسان باید همیشه میانه روی کنه. اون پسر فقط از حد گذرونده بود اما کار بدی نکرده بود.
وقتی پدر شد به اندازه کافی سفره بی نون خواهد دید.:cool:
فعلا كه شما داري چرت ميگي عزيزم !!!!!!!!!!!!:w02:

morteza.t

عضو جدید
فعلا كه شما داري چرت ميگي عزيزم !!!!!!!!!!!!:w02:
حرف شما درسته، حالا بگو چرا می گی چرت می گم؟
اگه تفسیری داری از شریعتی بگو، ممنون می شم.

اگر در مورد رابطه با جنس مخالف هم موافق نیستی با حرفم بهتره بری با یه مشاور حرف بزنی.:cool: