والا به نظر من اولین تاپیک هدف دیگه ای داشت ولی حالا شده یه مکان درست حسابی واسه کل انداختن!!!!!!!!!
هر کار نکنن دعوای ما دختر پسرا تمومی نداره
هر کار نکنن دعوای ما دختر پسرا تمومی نداره

سلام به همه دوستان.
والا تو تاپیکهاکه دقت میکنی یه چیز جدید به چشم میاد. قبلش مذکر گریزی بود که خانمها داشتن و بعضی هنوز تو همون موضع قبلی موندن.حالا تو تاپیک جدید که زدم میخوام بدونم:
چرا اقایون اینقدر به این یک میلیون و هفتصد هزار دختر زیادتر از پسرها و یا ترشیدن دخترها(که حرف خنده دار و بی معنی هست)اشاره دارن و زوم کردن.دنبال چی میگردین دوستان؟اون از خانمها این از اقایون.البته اکثرا از این اتهامات مبرا هستن.حرفم سر اون تعدادیه که تو تاپیکها حرفهاشون به چشمم اومده.طبق امار قبلی که گرفتم حدود 50و60 درصد به این چیز ها اهمیت نمیدن اما 40 درصد امار کمی نیست.حدود 40 درصد از این زمینه های ذهنی دارن.حالا چه شوخی و چه جدی.من میگم ضعف شخصیته.چه دخترها و چه پسرها.نمیشه با پائین اوردن کسی بالا رفت .نظر شما چیه ؟
ممنون از نظراتتون![]()
خوب اونم راه خودشو داره اگه از راه درستش اقدام کنه دختره دیگه بد فکر نمیکنه.واقعآ خوب توضیح دادی ایول. ولی باور کنید راست گفتن که همیشه در هر بدبختی پای یک زن در میان است. یکم جدی باشیم: به نظر من متعصفانه همین محدودیتها و به طبع اون روابط غلط دختر و پسرها و نگاه ابزاری اونا به همدیگه(متوجه منظورم که هستین؟) باعث شده که اگر هم مثلآ یه نفر به یه خانم (فرضآ تو محیط دانشگاهی) علاقمند بشه و بخواد بیشتر با اون آشنا بشه (البته بدون هیچ نگاهو نظر بد به اون) از ترسه اینکه یه وقت اون خانوم برداشت بد بکنه حرفشو نتونه بزنه. این تجربه شخصی خودمه ها!!!!!!!! خیلی هم سخته .....................
حالا راه درستش چیه به نظر شما؟ مثل اینکه تجربتون از من بیشتره.....
چه پررو مگه میشه؟اگه پسره قصد ازدواج داره از طریق خانوادش اقدام کنه(البته خودم از این راه زیاد خوشم نمیاد ولی این عرف جامعه است)
اگه قصد دوستی سالم داره یجوری با دختره صحبت کنه یا در رفتارش به دختره بفهمونه که منظور بدی نداره. که اینم بستگی به دختره داره که چجوری قانع بشه و پسره باید بفهمه که با چه دختری طرفه و چجوری باید منظورشو بفهمونه تا باعث سو تفاهم نشه.
چرا نمیشه؟مگه شما ندیدید؟چه پررو مگه میشه؟
دوستی دختر پسر سالم باشه؟
چه حرفا![]()
اون شخص پسره؟میدونم منظورت چیه ولی میدونی... چون برام خیلی مهمه میترسم خراب بشه. دست خودم نیست ...متوجهی که؟؟؟؟
طرفمم آدم تقریبآ سنگینیه . اصلآ همین تیریپش منو گرفته
لطفآ کمکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک![]()
اون شخص پسره؟