ای بابا حاجی بالاخره باید سربازی بره دیگه...!
what?????????
وایسا داداش مرتضام بیاد......
بعد بهت میگم...
اونم رو آبجیاش حسسسسسسسسسسسسسسسسسساااااااااااااااااااااااااااااااااااسسسسسسسسسسسس![]()
کاملا درسته !دعواست؟؟؟ما هم هستیم!
راست میگن دیگه شما پسره برید آشتونو بخورید....!
ما خانومام کارهای مدیریتی و نظارتیه مهمی داریم!![]()
کاملا درسته !
خشک و تر کردن بچه ، غذا درست کردن، سبزی پاک کردن و ....!![]()
شما حاج مرتضی رو نشناختی هنوز....پای خواهراش وسط باشه دیگه هیچکس دیگه ای رو نمیشناسه....ای بابا حاجی بالاخره باید سربازی بره دیگه...!
اونم تو خاکریز ماست....!![]()
نگران نباش نیرو کمکی رسید
what?????????
وایسا داداش مرتضام بیاد......
بعد بهت میگم...
اونم رو آبجیاش حسسسسسسسسسسسسسسسسسساااااااااااااااااااااااااااااااااااسسسسسسسسسسسس![]()
خودتون با زبون خودت گفتی دختر یه موجود کاملا اضافس رو زمین![]()
جای غیرت مردی و مردونگی و... باشه حاجی طرف ماست....!شما حاج مرتضی رو نشناختی هنوز....پای خواهراش وسط باشه دیگه هیچکس دیگه ای رو نمیشناسه....
وااااااااااااااااای می کشه شماااااااااااااااااروووووووووووووو![]()
خانوم سارا افشار یا خانوم سارا ( اونیکی سارا ) با توجه به شرایط تاپیک و اینکه من تمام پستهارو خوندم . ایا وکیلم شمارا به عقد دائم آقای محمد رضا سبز در آورم ... وکیلم
محمد رضا جان مبارکه دیدی به فکرتم فقط بعد از جاری شدن عقد بیا تاپیکه مربوطه تا کارای دیگتم ریدیف کنم .
دلیل انتخابم : (اگر با من نبودش هیچ میلی .... چرا دست مرا له کرد لیلی ) : دی
آهان راستی من به پسری که سربازی نرفته زن نمیدم ( این جواب تاپیک بود )
اتفاقاً اینجاس که می گم حاجیی رو نمیشناسی....مثل اینکه داداش منه ها.!!جای غیرت مردی و مردونگی و... باشه حاجی طرف ماست....!
ناموس اینجا رتبه 2 رو داره!
بالاخره ماها در اینده باید شماها رو تحت تکفل بگیریم و خرجیتون رو بریم...!
شوخی نیست شکم 10 تا گشنه رو سیر کردن!
اه اه باز بوی افکار مشمئز کننده و فضا پرکن اومد باز.... این دنیا مال شما... نخواستیم تاحالاش به گند کشوندینش از این بعد هم بکشونیش
نمیییییییخوامخانوم سارا افشار یا خانوم سارا ( اونیکی سارا ) با توجه به شرایط تاپیک و اینکه من تمام پستهارو خوندم . ایا وکیلم شمارا به عقد دائم آقای محمد رضا سبز در آورم ... وکیلم
محمد رضا جان مبارکه دیدی به فکرتم فقط بعد از جاری شدن عقد بیا تاپیکه مربوطه تا کارای دیگتم ریدیف کنم .
خانوم سارا افشار یا خانوم سارا ( اونیکی سارا ) با توجه به شرایط تاپیک و اینکه من تمام پستهارو خوندم . ایا وکیلم شمارا به عقد دائم آقای محمد رضا سبز در آورم ... وکیلم
تو همون جا بشین کشک تو بساب ........آش تو بپز ......... رخت چرکاتو بشور ........ سماور رو جوش بیار ........ خونه رو جارو کن ........ بچه هارو کول کن ( سواری بده ) ........ خرید خونه یادت نره ها ........ گرد گیری اسباب اثاثیه رو بکن ........ گلدونا رو آب بده ......... آب حوض خالی کن ......... رختارو از رو بند جمع کن ....... قیض آب و برق و تلفن و گاز و موبایل رو بده ........... سبزی پاک کن .......... مبل هارو جابجا کن ........ لباسا رو اتو بزن ......... جوراب بچه هارو کوک بزن ........ حیاط رو جارو کن ......... آشغالا رو دم در بزار ........ شیشه هارو پاک کن ........... لحاف تشکهارو جمع کن ........ ..........................................................................................................................................
............................................................
.............................................................................................
.....................................................
................................................
...................................................................................
................................................................
.............................................................................
....................................
عزیزم موهات سفید شد با اجازه بزگترا نه خیر !![]()
اگه پست بالایی رو میخوندی خودتو خسته نمیکردی
از همین الان نه![]()
تو همون جا بشین کشک تو بساب ........آش تو بپز ......... رخت چرکاتو بشور ........ سماور رو جوش بیار ........ خونه رو جارو کن ........ بچه هارو کول کن ( سواری بده ) ........ خرید خونه یادت نره ها ........ گرد گیری اسباب اثاثیه رو بکن ........ گلدونا رو آب بده ......... آب حوض خالی کن ......... رختارو از رو بند جمع کن ....... قیض آب و برق و تلفن و گاز و موبایل رو بده ........... سبزی پاک کن .......... مبل هارو جابجا کن ........ لباسا رو اتو بزن ......... جوراب بچه هارو کوک بزن ........ حیاط رو جارو کن ......... آشغالا رو دم در بزار ........ شیشه هارو پاک کن ........... لحاف تشکهارو جمع کن ........
عزیزم موهات سفید شد با اجازه بزگترا نه خیر !
عاشقتم ساراااااااااااا جووووووووون![]()
گفتم که این جای مامان بزرگمهخوب شما فرصت رو از دست دادی : دی
شوور پرید دیگه اگه بخوای هم بهت نمیدم ( هیف که دارم اسپم میدم وگر نه جووووابتو میدادم : دی )
سارا جان شوور به تو رسید ( برو فضا)
این شکلی سوت بزنببخشید شما ........... ندیدمتون .............. مثل اینکه اهل این محل نیستی .... ملات آباد 300 کیلومتر اون ور تره ...... راسی دختر مش غلام بهت نامه فدایت شوم داد
گفتم که این جای مامان بزرگمه
این شکلی سوت بزن
بهت میاد![]()
با تو نبودمننه بیا این دوندون مصنوعی های منو ببر بشور مواظب باش آبشو نخوری ها ....... راستی دختر مش غلام دم در منتظرته........ گفته یا مملی سبز یا هیشکی![]()
خب برای اینکه بیکارن .......... بزار فردا پس فردا مدرسه ها باز بشه میرن سر مشق نوشتنچرا اینقدر باهم قال میکنین؟!!؟![]()
نه کاکو اشتباه به عرضتون رسوندناین مونث ها هم بسیار کلاس می گذارند.
گویا انگار ما از جامعه خبر نداریم که سربازی که خوب است اگر تحت تعقیب پلیس هم باشد راضی هستند.![]()